گزارش /
دستاندازی بزرگ از سوی مسؤولان برای مجوزدهی به کارگاههای اقتصاد مقاومتی خراسان جنوبی
12 بهمن 1395 ساعت 21:50
مسؤولان خراسان جنوبی متاسفانه همراهی مناسب و خوبی با فعالان بخش اقتصادی در حوزه اقتصاد مقاومتی ندارند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ موضوع اقتصاد مقاومتی از دیرباز از طرف مقام معظم رهبری برای توسعه بخش اقتصادی کشور مطرح شده است.
هر چند در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی تاکنون اقدامات مختلفی صورت گرفته و کمیتهها و ستادهایهای زیادی تشکیل شده ولی این مبحث هنوز جای کار فراوانی دارد.
بسیج سازندگی در زمینه اقتصاد مقاومتی با راهاندازی کارگاههای کوچک و زودبازده اقتصاد مقاومتی ورود جدی یافته است.
مبحث اقتصاد مقاومتی مبحثی گسترده بوده که برای تحقق آن نیاز به همکاری و همراهی دستگاههای دولتی و بخش خصوصی وجود دارد.
خوداتکایی و استفاده از ظرفیتهای داخلی از مقولههای اصلی اقتصاد مقاومتی بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.
امروز با حضور جمعی از مسؤولان سپاه بیرجند برای افتتاح یک واحد پرورش شتر عازم روستای شمسآباد شدیم.
این واحد با داشتن 9 نفر شتر فعالیت میکرد ولی متاسفانه گلایههایی به دلیل عدم همراهی مسؤولان موجبات نارضایتی صاحب این واحد را فراهم کرده بود.
مدیر واحد پرورش شتر در روستای شمسآباد بیرجند در جمع مسؤولان و خبرنگاران اظهار داشت: براساس کار تحقیقاتی که صورت گرفته پرورش شتر با شرایط آب و هوایی خراسان جنوبی بسیار تطابق دارد و میتواند یکی از بخشهای سودآور اقتصادی باشد.
سید احمد حسینی با بیان اینکه متاسفانه مسؤولان در زمینه صدور مجوز برای فعالیت کارگاههای اقتصاد مقاومتی پرورش شتر همکاری لازم را با فعالان این بخش ندارند، تصریح کرد: خراسان جنوبی ظرفیت تولید روزانه بیش از 5 تن شیر شتر را دارد که به دلیل این عدم همکاری به هدر میرود.
وی به خواص درمانی شیر شتر اشاره کرد و افزود: شیر شتر برای درمان بیماری دیابت بسیار مفید بوده و میتواند بهعنوان یک دارو استفاده شود.
مدیر واحد پرورش شتر در روستای شمسآباد بیرجند با اشاره به ظرفیت تولید شیر در این واحد گفت: در این واحد ظرفیت ماهانه تولید 400 کیلوگرم شیر وجود دارد ولی یکی از مشکلات اصلی بر سر راه فروش شیرهای تولید شده عدم صدور مجوز بهداشتی است.
حسینی با بیان اینکه خراسان جنوبی دومین استان پرورشدهند شتر در کشور است، یادآور شد: میتوان از این ظرفیت به نحو احسنت برای توسعه اقتصاد استان استفاده کرد ولی متاسفانه همراهی مسؤولان با فعالان در این بخش وجود ندارد.
بازار فروش شیر شتر استان در استان های دیگر است
وی ادامه داد: شیر شتر تولید شده در استان بازار فروش خوبی در صورت دادن مجوز بهداشتی دارد ولی متاسفانه به دلیل عدم صدور این مجوز این بازار در اختیار سایر استانها قرار گرفته است.
مدیر واحد پرورش شتر در روستای شمسآباد بیرجند خاطرنشان کرد: کشورهای آلمان و چک متقاضی پرورش شتر در خراسان جنوبی هستند زیرا از مزایای شیر این حیوان اطلاع دارند.
کارگاه های اقتصاد مقاومتی نیاز به مجوزهای دولت ندارند
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی در رابطه با ندادن مجوز برای بستهبندی شیر شتر تولید شده توسط واحدهای پرورش شتر استان اظهار داشت: هیچ کارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج نیاز به مجوز دولت ندارد.
علی قاسمی با بیان اینکه شیر با تعذیه مردم در ارتباط است و لازم است موارد بهداشتی در آن رعایت شود، تصریح کرد: در راستای بازاریابی محصولات تولید شده توسط واحدها و کارگاههای اقتصاد مقاومتی شرکتهایی تشکیل شده و در راستای رفع مشکلات این واحدها با دستگاههای مربوطه رایزنی کرده و پیگیریهای لازم را انجام میدهیم.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه مردم در راهاندازی واحدها و کارگاههای اقتصاد مقاومتی خود اقدام و سرمایهگذاری و بخش اقتصادی جامعه کمک میکنند باید دولت با توجه به شرایط کنونی اقتصاد کشور به طور جد از این واحدها حمایت کند.
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: رعایت موارد بهداشتی بهویژه برای مباحث که با تعذیه مردم در ارتباط بوده بسیار مهم است.
::::::::::::::::::::::::::::
گزارش از سمیه محمدی
:::::::::::::::::::::::::::::
کد مطلب: 3287