چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۲۱
قائم مقام بنیاد شهید کشور:

باید از ابزار هنر برای معرفی فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد

قائم مقام بنیاد شهید با اشاره به اینکه باید فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده منتقل شود، گفت: باید از ابزار هنر برای معرفی فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد.
باید از ابزار هنر برای معرفی فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ محسن انصاری عصر امروز در شورای اداری بنیاد شهید بیرجند اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت نیاز به شناخت انسان دارد که برای تداوم این راه باید آسیب‌ها و آفات‌های راه را بشناسیم تا فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ما برای نسل آینده باقی بماند.

وی افزود: مکتب امام خمینی(ره) منشأ پیروزی انقلاب بوده است چراکه مکتب امام راحل بر خواسته از مکتب امام حسین(ع) بوده که باعث پیروزی نظام جمهوری اسلامی شده است.

قائم مقام بنیاد شهید با اشاره به اینکه مکتب امام راحل راه برگشت ناپذیری است، بیان داشت: مسیر امام خمینی(ره) باید از سوی ایثارگران برای جوانان تحلیل و الگوسازی شود تا فرهنگ ایثار و شهادت برای نسل آینده باقی بماند.
انصاری با اشاره به مکتب امام خمینی(ره)، اذعان داشت: این مکتب برخواسته از داشتن روحیه خدا محوری، اسلام محوری و حضور مردم بوده است که توانسته دشمن را شکست دهد.

وی تصریح کرد: باید جامعه اسلامی علیه نظام سلطه حرکت و ظلم ستیز باشد.
قائم مقام بنیاد شهید با اشاره به اینکه باید ویژگی‌های امام راحل را بشناسیم، اضافه کرد: امام راحل مردم را پشتوانه انقلاب می‌دانستند چراکه باید ادامه دهنده راه امام باشیم تا به جامعه آسیبی وارد نشود.
انصاری ادامه داد: شهدا، ایثارگران، رزمندگان و آزادگان افتخارات جامعه ما هستند که باید از آنان در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده شود تا نسل آینده دچار مشکل نشود.

وی گفت: بهترین و افضل‌ترین مردم افرادی هستند که در هشت سال دفاع مقدس ایستادگی و مقاومت کرده و اجازه نفوذ دشمن را به خاک جامعه خود ندادند.

قائم مقام بنیاد شهید بیان داشت: اگر می‌خواهیم به خانواده شهدا، ایثارگران، رزمندگان و آزادگان در قبال فداکاری‌هایشان خدمات ارائه دهیم باید در مرحله نخست جامعه هدف را شناسایی و ایستادگی آنان را درست درک کنیم.

انصاری عزت امروز جامعه را زحمات رزمندگان در دفاع مقدس دانست و ادامه داد: باید درک شنیدن دوران اسارت رزمندگان را درک کنیم تا نسل آینده جامعه از شنیدن این دوران لذت ببرند و آن را به نسل‌های بعد انتقال دهند.
وی یادآور شد: درک کردن رزمندگان به این معنا است که وضعیت رزمندگان را به خوبی شناسایی کنیم و خاطرات آنان را به جامعه آینده هدیه دهیم.

قائم مقام بنیاد شهید اظهار داشت: با توجه به تحریم‌ها باید افزایش بهره‌وری از ایثارگران را به ارمغان ببریم.
انصاری با اشاره به اینکه چهارمین سالگرد برنامه بزرگداشت شهدا در سال‌جاری برگزار می‌شود، افزود: بنیاد شهید شناخت مردم را از صفر به 50 درصد رسانده است چراکه در سال‌های گذشته این مناسبت تقویمی بوده و جنبه اجرایی را نداشتیم اما امسال چهارمین سالی است که برنامه بزرگداشت شهدا را در  سطح کشور برگزار می‌کنیم.
وی خاطر‌نشان کرد: هدف از برگزاری بزرگداشت شهدا تکریم یاد شهدا است چراکه خون شهدا اثربخشی مؤثری را به جامعه ارائه می‌دهد.

قائم مقام بنیاد شهید بیان داشت: الگوی جوانانی که به سوریه برای دفاع از نظام خود می‌روند زنده نگه‌داشتن فرهنگ ایثار و شهادت است.
انصاری با اشاره به اینکه انتخابات رئیس جمهوری نزدیک است، تصریح کرد: نباید مسؤولان به دو قطبی کردن جامعه کمک کنند زیرا باید در چارچوب قانون و فرمایشات مقام معظم رهبری حرکت کنند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۳۳۲۵
کلمات کليدی: ابزار؛ هنر؛ معرفی؛ فرهنگ؛ ایثار ؛ شهادت