به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ محمدحسن کامیابیمسک با اشاره به سفر رئیس جمهور در روزهای آینده به خراسان جنوبی اظهار داشت: بافندگان فرش دستباف خراسان جنوبی از مشکلات فراوانی رنج میبرند که میتوان به بیمه، گرانی مواد اولیه مرغوب و ارزان خریدن تولیداتشان به دست واسطهها اشاره کرد.
وی با اشاره به مشکل بیمه بافندگان فرش در استان گفت: امیدواریم بیمه بافندگان فرش استان در بودجه سال آینده دیده شود به نحوی که همه بافندگان فرش بتوانند زیر پوشش بیمه قرار گیرند.
رئیس اتحادیه فرش دستباف خراسان جنوبی افزود: با توجه به اینکه مواد اولیه مرغوب در صنعت فرش بافی بسیار گران و توان اقتصادی بافندگان پایین بوده از دولت درخواست میشود با اعطای تسهیلات با نرخ پایین به بافندگان فرش کمک کند.
کامیابیمسک کمک به اجرای طرحهای زیربنایی اتحادیه فرش استان را از دیگر درخواستهای خود از دولت برشمرد و گفت: علیرغم مصوب شدن این طرحها در دولت گذشته و دولت کنونی تاکنون هیچ اعتباری برای این طرحها اختصاص نیافته است.
وی ادامه داد: ایجاد فروشگاه اینترنتی سفارشپذیر فرش دستباف، فروشگاه توزیع مواد اولیه مرغوب به قیمت تمام شده، نمایشگاه دائمی فرش و آموزشگاه جامع حرف فرش دستباف از جمله این طرحها است.
رئیس اتحادیه فرش دستباف خراسان جنوبی به مزایای اجرای این طرحها به حوزه صنعت فرش خراسان جنوبی اشاره کرد و یادآور شد: قطع دست واسطهها، ارتقاء کیفیت فرش دستباف و امکان رقابت فرش استان در بازارهای جهانی از جمله این مزیتها است.
کامیابیمسک تصریح کرد: از طرف نماینده مردم نهبندان و سربیشه و نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی برنامههایی برای بالا بردن سهمیه زیرپوشش بیمه قرار دادن بافندگان فرش مطرح و امیدواریم که به حل مسئله بیمه بافندگان استان که کمترین سهمیه بیمهای را در سطح کشور دارند کمک کند.
این مسؤول اضافه کرد: هر چند شاید فرش دستباف ارزآوری زیادی نداشته باشد و به نظر بیاهمیت باشد اما در خراسان جنوبی با توجه به خشکسالی 18 ساله و مشکلات بخش کشاورزی در روستاها میتواند منبعی برای امرارومعاش روستائیان باشد.
کامیابیمسک به مشکلات موجود در بخش اشتغال اشاره کرد و افزود: توان ایجاد اشتغال در بخش صنعت خراسان جنوبی وجود ندارد و به دلیل محرومیت این استان کمتر سرمایهگذاری سرمایهگذاری میکند بنابراین حفظ اشتغال موجود در صنعت فرش دستباف میتواند به حل معضل بیکاری کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: خالی شدن روستاهای استان به دلیل بیکاری خود مشکلات اجتماعی دیگری را در پی خواهد داشت بنابراین از مسؤولان خواسته میشود با این نگاه به صنعت فرش استان توجه کنند.
کلمات کليدی: دولت ؛اجرای؛ 4 طرح؛ بر زمین؛ مانده ؛حوزه فرش