به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم؛ حسین هاونگی در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، اظهار داشت: عشایر سربازان واقعی برای حفظ امنیت ملی و محیط زیست هستند و باید برای آموزش این قشر توجه ویژهای صورت گیرد.
وی به مشکلات آموزش و پرورش عشایر استان اشاره کرد و افزود: پراکندگی مناطق عشایری، مرزی بودن این مناطق و کمبود امکانات و تجهیزات آموزشی از جمله این مشکلات است.
معاون آموزشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به هوشمندسازی 25 درصد از مدارس عشایری استان در سال تحصیلی 95-94، گفت: همچنین در این مدت دوره یک ساله پیش دبستانی برای 894 نوآموز عشایری در استان اجرا شده است.
هاونگی از جذب 336 دانشآموز عشایری بازمانده از تحصیل در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: کیفیتبخشی کلاسهای چند پایه، اجرای برنامه مشاوره سیار در 36 مدرسه عشایری استان، توسعه و تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی در 35 درصد از مدارس عشایری استان، اجرای اردوی برون استانی برای 52 دانشآموز عشایری و توزیع البسه و لوازمالتحریر در بین دانشآموزان عشایری در طی سه مرحله از دیگر اقداماتی بوده که در حوزه آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی در سال تحصیلی 95-94 صورت گرفته است.
وی تهیه پکیج بهداشتی برای 500 دانشآموز عشایر استان را خواستار شد و تصریح کرد: همچنین یکی دیگر از درخواستها در حوزه آموزش و پرورش عشایری استان هوشمندسازی حداقل 10 درصد از مدارس عشایری بوده که شامل 70 کلاس درس میشود و برای این امر 210 میلیون تومان اعتبار لازم است.
معاون آموزشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر 80 کلاس درس دانشآموزان عشایری استان در کانکس قرار دارد، خاطرنشان کرد: برای تامین گرما و سرمای این کلاسها نیاز به 80 دستگاه بخاری و 80 دستگاه پنکه وجود دارد.