در 10 ماهه امسال صورت گرفت
تحقق 100 درصدی تعهدات آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفهای نهبندان
25 بهمن 1395 ساعت 12:46
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای نهبندان از تحقق 100 درصدی تعهدات آموزشی سال 95 مرکز در 10 ماهه امسال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ مرتضی مالدار تنها اظهار داشت: فعالیتها آموزش فنی و حرفهای در دو بخش خصوصی و دولتی صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه تمام آموزشهای فنی و حرفهای در بخش دولتی به صورت رایگان به علاقهمندان آموزش داده میشود، تصریح کرد: در 10 ماهه امسال، 275 هزار نفرساعت از آموزشهای رایگان دولتی در بخشهای مختلف ثابت، سیار شهری، روستائی، عشایری ، جوار دانشگاه، جوار زندان، صنایع و اصناف به متقاضیان مهارتآموزی ارائه شده است.
رئیس مرکز فنی و حرفهای نهبندان به افزایش 11 درصدی عملکرد این مرکز در بخش نفر دوره اشاره کرد و گفت: در 10 ماهه امسال یکهزار و 811 نفر از آموزشهای مهارتی ارائه شده توسط مرکز آموزش فنی وحرفهای نهبندان بهرهمند شدهاند.
مالدارتنها بیان کرد: طرح توانمند سازی روستائیان و عشایر در مناطق محروم و مرزی با رویکرد اشتغال پایدار با توجه به اقتصاد مقاومتی از جمله رویکردهایی بوده که امسال سازمان فنی و حرفهای در دستور کار قرار داده است.
وی یادآور شد: در 10 ماهه امسال 737 نفر از روستائیان، عشایر و ساکنان مناطق محروم و مرزی این شهرستان و در مجموع 108 هزار و 408 نفرساعت ساعت آموزشهای مهارتی را در حرفههای مختلفی از قبیل قالیبافی، تابلو بافی، جاجیم بافی، گلیم بافی، حوله بافی، دوزندگی کیف چرم، سازنده گلهای رویایی و کریستالی، شیرینیپزی و سایر حرفهها و مهارتها را فرا گرفتهاند که این عملکرد در مقایسه با مجموع عملکرد سال گذشته به میزان 72 درصد رشد داشته است.
مالدارتنها به مقایسه عملکرد آموزشی مرکز فنی و حرفهای نهبندان 10 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره و اضافه کرد: در این بخش نیز افزایش 11 درصدی عملکرد را در ارائه خدمات آموزش مهارت داشتهایم.
رئیس مرکز فنی و حرفهای نهبندان توانمندسازی و توسعه منابع انسانی ساکنان بخشهای مختلف روستائی، عشایری، مناطق محروم و مرزی شهرستان را با ارائه آموزشهای مهارتی از مهمترین اهداف مرکز آموزش فنی و حرفهای نهبندان دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیتهای گسترده شهرستان که حاصل خشکسالیهای چندین ساله و نبود زیرساختهای اشتغال صنعتی و سایر موارد است، به طور قطع توانمندسازی این قشر که بیشاز 60 درصد جمعیت شهرستان را تشکیل میدهند گام مهمی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال پایدار با کمترین هزینه و جلوگیری از مهاجرت به شهرها است.
کد مطلب: 3626