مسئول ستاد عمره دانشگاهیان:
در سفر عتبات بیشتر از عمره باید سرمایه گذاری کرد/دانشجویان با شناخت و معرفت مشرف شوند
28 بهمن 1395 ساعت 23:53
مسئول ستاد عمره دانشگاهیان در همایش آل الله گفت: داشتن معرفت در سفر عتبات از اهم مسائل است و برای دست یابی به این معرفت و شناخت باید مسیر را پیدا کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از دانشجو پرس؛ حجت الاسلام جعفرپور مسئول ستاد عمره دانشگاهیان در همایش آل الله در دانشگاه بیرجند اظهار داشت: از کنار دانشجویان عازم عتبات و عالیات نمی توان به راحتی و سادگی گذشت.
وی گفت: در زیارتنامه اهل بیت(علیه السلام)عموما این واژه به کار رفته،وقتی که شما توانستید ارتباط را در زیارت برقرار کنید و سلام بدهید دارید می گویید من شما را با شناخت زیارت می کنم.
وی تصریح کرد: در این قضیه آنچه که ما می بینیم این است که شناخت داشته باشیم و این شناخت باعث می شود که زیارت هم زیارتی با معرفت، زیارتی واقعی باشد و ثواب ها و اجرهایی هم که در روایات است را بتوانیم به دست آوریم.
مسئول ستاد عمره دانشگاهیان عنوان کرد: ما در جلسات احساسی خیلی نشستیم و اشک ریختیم ولی آیا مقام و جایگاه معصوم را شناختیم یانه؟شناختیم که این معصوم چه کرد یانه؟
حجه الاسلام جعفرپور با بیان اینکه اینها مسائلی است که بر اساس یک مطالعه می توان به آن رسید، افزود: ستاد عمره و عتبات بسته های فرهنگی را که در اختیار زائران قرار می دهند می تواند بخشی از این شناخت را تأمین کند اما خیلی از این کتابها که به دست ما می رسد درست مطالعه نمی شود و گاهی حتی به اطلاعات عمومی خود بسنده می کنیم ولی این کافی نیست.
وی تصریح کرد: ما نیاز داریم که در این زمینه بیشتر تجهیز شویم و خیلی از مسائل نیاز دارد که ما با خواندن، دیدن و فکر کردن به دست آوریم و آنچنان به معرفت و شناخت برسیم که زمانی که به حرم رسیدیم آنچنان آماده هستیم که بگوییم السلام علیک می بینیم ارتباط برقرار شده است و برای دست یابی به این امر نیاز به مطالعه داریم.
مسئول ستاد عمره دانشگاهیان اظهار کرد: زیارت امام حسین مساوی با هزار حج مقبول شده است و در کنارش یک بیمه هم داریم و آن این است که گناهان گذشته بخشیده می شود و اگر من بتوانم این زیارت و ارتباط را نگه دارم در برگشت هم آن ارتباط حفظ می شود.
حجه الاسلام جعفرپور افزود: در این زیارت حتی باید بیشتر از عمره در آن سرمایه گذاری کرد.
وی در پایان گفت: بر اساس روایتی، امام صادق(علیه السلام) در میان همه دعاها، زوار امام حسین(ع) را مستقلا نام می بردند حالا فکر می کنید امام زمان (عجل الله) دعای جدشان را تکرار نمی کنند و برای شمای زائر دعا نمی کند بنابراین ما باید بدانیم که مسیر بسیار ارزشمندی را انتخاب کردیم و می خواهیم حرکت کنیم بنابراین باید با معرفت و شناخت کامل باشد.
کد مطلب: 3727