يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۷
گزارش خبری/

فعالیت 700 آرایشگاه زنانه در بیرجند/لزوم تشدید نظارتها بر این اماکن

رئیس اتحادیه آرایشگاه‌های شهرستان بیرجند از فعالیت حدود 700 آرایشگاه خبر داد و گفت: برای دادن مجوز سخت گیری زیادی نمی شود و به دلیل نبود شغل بانوان زیادی به این شغل متمایل می شوند و به افرادی که دارای مدارک مورد نیاز باشند مجوز داده می شود.
فعالیت 700 آرایشگاه زنانه در بیرجند/لزوم تشدید نظارتها بر این اماکن
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از زن امروز ؛ یکی از مشاغلی که این روزها در سطح شهر و در میان بانوان رونق خاصی گرفته است حرفه آرایشگری است.
با عبور از خیابان ها و کوچه ها به راحتی می توان افزایش آرایشگاه ها را دید و مشاهده کرد که هر کدام از این آرایشگاه ها با تبلیغات خاصی سعی در جذب کردن مشتری دارند.

هما چمنی رئیس اتحادیه آرایشگاه‌های شهرستان بیرجند از فعالیت حدود 700 آرایشگاه خبر داد و گفت: برای دادن مجوز سخت گیری زیادی نمی شود و به افرادی که دارای مدارک مورد نیاز باشند مجوز داده می شود.
وی با بیان اینکه به دلیل نبود شغل دیگر بانوان زیادی به این شغل متمایل می شوند، گفت: اگر آرایشگاهی بدون مجوز تاسیس شود پس از اخطار با کمک مراجع انتظامی برخورد صورت می گیرد.

رئیس اتحادیه آرایشگاه‌های شهرستان بیرجند افزود: کلیه تخلفاتی که به اتحادیه گزارش می شود بررسی می شود و با موارد مختلف مانند هزینه های گران قیمت و یا تخلفات بهداشتی برخورد می شود.

افزایش قارچ گونه تعداد آرایشگرهای زنانه باعث شده تا عده ای از آرایشگران به این موضوع اعتراض داشته باشند و عده ای احساس رضایت کنند.
یکی از آرایشگران بیرجندی در این زمینه در گفتگو با خبرنگار زنان شرقی، گفت: این روزها به هر خانمی که به تازگی تنها مدرک گرفته است مجوز داده می شود و سریع اقدام به تاسیس آرایشگاه می کنند و این کار سبب می شود که اگر این خانم کار خود را به درستی انجام ندهد به طور کلی وجهه آرایشگران خراب شود.

وی با بیان اینکه برخی نگاه تخصصی به این حرفه ندارند، گفت: باید ملاک های زیادی برای دادن مجوز وجود داشته باشد و به نظرم افزایش آرایشگاه ها باعث کسادی کار دیگر آرایشگران می شود.

خانم موسوی یکی دیگر از آرایشگران بیرجندی گفت: آرایشگری حرفه و تخصصی است که هر کسی به اندازه استعداد و کار خود از آن درآمد دارد.

وی با بیان اینکه افزایش تعداد آرایشگران تاثیری در درآمد من ندارد، افزود: افزایش تعداد آرایشگاه ها حس رقابت را بین آرایشگرها ایجاد می کند و مردم نیز به سمت فردی می روند که کار بهتری دارد.

موسوی ادامه داد: اگر ضوابط رعایت شود این حرفه می تواند برای بانوان بسیار خوب باشد چرا که در محیط خانه و یا محیطی که با هیچ مردی در ارتباط نیستند می توانند برای خود کسب درآمد داشته باشند.

وی با اشاره به تخلفات برخی از واحدها، گفت: متاسفانه هرزچندگاهی به گوشمان می رسد که در برخی از آرایشگاه ها یک سری تخلفات و یا اقداماتی که اصلا برای آن مجوز داده نمی شود صورت می گیرد که بایستی با این اقدامات برخورد شود چرا که وجود این تخلفات به تمام صنف آسیب می زند.

اما در آن سوی وجود خدمات خوب آرایشگری در آرایشگاه ها برخی به دید دیگری به آرایشگاه ها نگاه می کنند و این سالن های زیبایی تبدیل به سالن مد می شود و تنها شاهد تبلیغ برخی از آسیب های اجتماعی مانند تجمل گرایی، مصرف گرایی و حتی پدیده شوم طلاق در آرایشگاه ها هستیم.

یکی از بانوان بیرجندی در این خصوص گفت: متاسفانه برخی آرایشگاه ها تبدیل به فروشگاه نیز شده اند و اجناسی بدون مجوز در این سالن ها به فروش می رسد.

وی با بیان اینکه آرایشگران هر چیزی را که خودشان و یا مشتری ها بیاورند و برایشان سود داشته باشد را می فروشند، گفت: این کار دخالت در کار مغازه‌های دیگر است و درست نیست که کسی برای تاسیس مغازه به زحمت مجوز اخذ کند و برخی دیگر به راحتی بتوانند خرید و فروش داشته باشند.

این خانم بیان کرد: هر حرفی در آرایشگاه ها زده می شود و حتی شاهد بوده ام که خانم‌های مطلقه تشویق دیگران به طلاق را داشته اند و به گونه ای از زندگی زناشویی بد می گویند که در زندگی دیگران اختلال ایجاد کنند.
وی ادامه داد: اگر توجهی به آرایشگاه های زنانه نشود می تواند مکانی باشد که در آن آسیب های مختلفی وجود دارد و باید از جنبه های مختلف توجه به این مکان ها صورت گیرد.
یکی دیگر از بانوان بیرجندی نیز گفت: در برخی از آرایشگاه ها شاهد بوده ام که کارهای زیبایی انجام می شود که خلاف مقررات بهداشتی است.

وی با بیان اینکه خودم نیز به علت عدم رعایت بهداشت از طرف آرایشگر صورتم دچار بیماری پوستی شد، گفت: حتی شنیده ام که برخی از آرایشگران از مواد زایدی که برای یک نفر استفاده کرده اند برای نفر بعد هم استفاده می کنند تا درآمد بیشتری داشته باشند.

این بانو ادامه داد: باید یک آرایشگر از جنبه های مختلفی آزمون دهد و اگر صلاحیت های لازم را داشت مجوز به او داده شود.
بر اساس این گزارش، از بانوان مختلف می توانیم تخفات مختلف آرایشگرها را بشنویم، تخلفاتی که اگر توجه و برخورد لازم نسبت به آن صورت نگیرد می تواند رشد داشته و عوارضی را در پی داشته باشد.

افزایش تعداد آرایشگاه های زنانه از نگاه ایجاد شغل برای بانوان می تواند بسیار خوب باشد اما به همان نسبت که تعداد آرایشگاه ها زیاد می شود بایستی نظارت ها نیز دقیق و بیشتر شود تا مبادا از این فضاها سوء استفاده ای شود و یا مکانی برای ترویج بی حیایی و یا دیگر آسیب های اجتماعی باشد.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۳۷۷۶
کلمات کليدی: آرایشگاه ؛زنانه ؛بیرجند؛لزوم؛ تشدید ؛نظارتها ؛ اماکن؛