به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری ایکنا؛
حجت الاسلام سید حسن سیدی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، از خراسان جنوبی گفت: جايگاه و اهميت امر به معروف و نهي از منكر در قرآن و روايات بركسي پوشيده نيست.
حجتالاسلام سیدی بیان کرد: امر به معروف و نهي از منكر،تمام فلسفه قيام سيدالشهدا است، اما سؤال اینجاست چرا انسان هاي جامعه علوي و فاطمي و حسيني مكتب اهل بيت(ع) نسبت به اين مقوله مهم وحياتي برخی اوقات بيتفاوتند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: جامعهاي كه ادعاي پيروي از اهل بيت (ع) را دارد، و در ایام محرم و فاطمیه سوگوار است باید در این نکته تأمل کند که، سيره، روش و زندگي اهل بيت (ع) درمواجه با منكرات جامعه چگونه بود.
سیدی با بیان اینکه بيان معارف الهي درجامعه قطعاً بزرگترين امر به معروف و نهي از منكراست، افزود: امام رضا(ع) فرمودند: خدا رحمت كند كسي كه امر ما را زنده كند که این مهم با امر به معروف و نهی از منکر محقق میشود.
وی اظهار کرد: اسلامشناسي اروپايي ميگويد اگرتعاليم اسلامي و سخنان پيامبر(ص) و اهل بيت(ع) به گوش مردم اروپا ميرسيد، بسياري ازايشان آنها را ميپذيرفتند و ديگردانشمند مسيحي ميگويد اگر امام حسين(ع) از ما بود، به نام او همه مردم را به مسيحيت دعوت میكرديم.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند یادآور شد: وقتی تأمل کنیم که فلسفه قیام امام حسین(ع) امر به معروف بود، آن وقت ارزش این باور دینی را درمییابیم.
کلمات کليدی: ضرورت، بررسی، شیوه ،برخورد، اهل بیت،حجت الاسلام سید حسن سیدی