معاون بهزیستی استان خراسان جنوبی:
حمایت مالی جامعه از کودکان کار سبب تقویت حضور آنها در خیابانها میشود
7 اسفند 1395 ساعت 12:55
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه کمک به کودکان کار بیشتر باید شامل آبمیوه و یا غذای گرم باشد گفت: نوع حمایتهای جامعه بیشتر از نوع پول دادن است که سبب تقویت حضور کودکان کار در جامعه میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ علیرضا موهبتی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ترحم مردم و پول دادن به کودکان کار یکی از دلایل تقویت حضور کودکان در جامعه است.
وی افزود: نوع حمایتهای جامعه بیشتر از نوع پول دادن است که باعث تقویت حضور کودکان در خیابان میشود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی گفت: کودک خیابانی به افراد ایرانی و غیر ایرانی دارای مجوز اقامت در محدوده سنی 6 تا 18 سال دارای سرپرست که به صورت دائمی یا غیردائمی در کوچه و خیابان مشغول کار هستند گفته میشود.
موهبتی افزود: آییننامه ساماندهی کودکان خیابانی، تقسیم کاری بین دستگاههای مختلف انجام داده که استانداری موظف است هماهنگی لازم را برای اجرای آیین نامه و ساماندهی اعضای کارگروه اجتماعی انجام دهد.
وی بیان کرد: وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی وظیفه اشتغال برای خانواده کودک، سازمان تأمین اجتماعی وظیفه پوشش درمانی، هلال احمر وظیفه تأمین خدمات حمایتی و انسان دوستانه و آموزش و پرورش وظیفه آموزش کودکان را بر عهده دارد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی گفت: با توجه به تقسیم کار انجام شده اما همه نگاهشان به بهزیستی است و سازمان بهزیستی براساس شناخت نیازهای کودکان خدمات موردنظر را ارائه میکند.
موهبتی افزود: مددکار بهزیستی در برابر حملههای غیرقابل پیشبینی که در مواقع جمعآوری کودکان با آن روبه رو میشود که قدرت دفاع ندارد و به همین دلیل این امر برعهده نیروی انتظامی گذاشته شده که جمعآوری کودکان از سطح خیابان بر عهده آنهاست.
وی بیان کرد: کمک مردم به کوکان کار باید در راستای سلامت جسمانی کودک با دادن آبمیوه، کیک و یا غذای گرم باشد تا کودک آن را مصرف کند چراکه گاهی اوقات کودکان کار برای افراد دیگری کار کرده و هر آنچه کار میکنند به جیب افراد سود جو میرود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی گفت: نوع حمایتهای جامعه بیشتر از نوع پول دادن است که سبب تقویت حضور کودکان کار در خیابان میشود و برخورد ترحمآمیز، طرد کردن و نامناسب با کودکان کار دست نیست و بایدبا کودکان کار مانند دیگر افراد جامعه مودبانه و با احترام رفتار شود.
کد مطلب: 3936