به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم؛ محمد بنیاسدی با اشاره به پایان فصل برداشت انگور در شهرستان زیرکوه اظهار داشت: انگور میوه بهشتی است و خواص بسیار زیادی دارد که شامل ویتامینهای A ،B و C است.
وی با بیان اینکه انگور همچنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است و از خواص آن، صاف کننده و «مولد خون بودن» آن است خاطر نشان کرد: انگور قند خون را نیز تنظیم میکند و انگور قرمز برای تصفیه خون و خونسازی از انگور سبز هم بهتر است.
مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه بیان کرد: 276 هکتار از مزارع شهرستان زیرکوه زیرکشت انواع انگور است که از این میزان 148 هکتار آن بارور و 28 هکتار از آن غیر بارور است.
بنیاسدی تولید سالیانه این محصول در شهرستان زیرکوه را 1500 تن و میزان عملکرد تولید در سطح واحد هر هکتار را 7 تن عنوان کرد و تصریح کرد: این میزان تولید نسبت به سال قبل حدود 10 درصد کاهش داشته است.
وی علت اصلی این کاهش میزان تولید را خشکسالیهای پیدرپی و گرمی هوا عنوان کرد و افزود: برداشت این محصول از اوایل خرداد ماه شروع میشود و بسته به نوع و رقم انگور تا اواسط شهریور ماه ادامه مییابد.
مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه یادآور شد: در شهرستان زیرکوه ارقام متنوعی از انگور از جمله انگور عسگری، حسینی، یاقوتی، سنگک و غیره کشت میشود.
کلمات کليدی: خراسان جنوبی، بیرجند، خراسان، خراسان تایم، انگور ، زیرکوه