به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛عصمت محمودی عصر امروز در آغاز به کار رسمی دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی در جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی اظهار داشت: دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی با پیشنهاد کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان شکل گرفته که در این کارگروه مقرر شد دبیرخانه علمی آسیبهای اجتماعی در جهاد دانشگاهی و دبیرخانه اجرایی آن در اداره کل بهزیستی استان باشد.
وی افزود: باتوجه به اینکه جهاد دانشگاهی یک لینک معتبر بین سیستم اجرایی و سیستم علمی و دانشگاهی ما با توافق اعضای کارگروه فرهنگی اجتماعی استان که شامل 20 دستگاه دستاندارکار است و به ریاست معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی استان مدیریت میشود به عنوان دبیرخانه آسیبهای اجتماعی کارش را در این مقوله آغاز خواهد کرد.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: براساس اساسنامه و اهداف این دبیرخانه مقرر شده هر اقدامی در حوزه اجتماعی انجام گیرد با یک پشتوانه علم و براساس مطالعه و بر مبنا دانش و آگاهی باشد.
محمودی بیان کرد: در حوزه اجتماعی صاحب نظر، تحلیلگر و مفسر فراوان است اما آنچه که مهم است باید یک انسجامی در این حوزه باشد تا ارائه آمارها ضد و نقیض نبوده و بعد سیاه نمای نداشته باشد.
وی افزود: استان خراسان جنوبی دارای سابقه مذهبی، فرهنگی و دارای خانوادههای متدین و پایبند به آداب معاشرت و اجتماعی و فرهنگی است، اما با این وجود آسیبهای اجتماعی در استان به صورت اندک وجود دارد که همین مقدار نیز زیاد، نگرانکننده و تکاندهنده است.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: در مقایسه با کل کشور استان خراسان جنوبی در شرایط مطلوبتری از آسیبهای اجتماعی قرار دارد.
محمودی بیان کرد: آسیبهای اجتماعی به گونهای است که به این آسانی رفع نمیشود و با دستور، آییننامه و بخشنامه قابل حل نیست.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در مسائل اجتماعی بحث تغییر رفتار، نگرش و بینش است و اینها مبتنی بر شناخت است و شناخت از آموزش نشأت میگیرد بنابراین شرط نخست کار در حوزه اجتماعی یک همگرایی و یک همافزایی بین اعضاست.
وی افزود: از ابتدای سال ستاد ساماندهی آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در استان خراسان جنوبی با دستور وزارت کشور تشکیل شده و برنامههای اتفاق افتاده است.
محمودی با اشاره به مشارکت مردم در کاهش آسیبهای اجتماعی گفت: آسیبهای اجتماعی ارتباط مستقیمی با فردگرایی دارد و هر جا همه آمدهایم توانستهایم کار بکنیم و در اینجا اگر خانواده این نیاز را احساس نکند و جلو نیاید همان اتفاقی میافتد که متاسفانه کماکان شاهد آن هستیم.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: عقلانیت و تدبیر دو شاخص اصلی توسعه فرهنگی است که متاسفانه کمتر به آن توجه شده است و امیدواریم هر اقدام در زمینه عمرانی، اقتصادی و تجاری یک پیوست فرهنگی داشته باشد.
کلمات کليدی: خراسان، جنوبی ،شرایط ،مطلوب، آسیب، اجتماعی