به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ حسین خوشایند پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی با اجرای طرح توانمندسازی و آموزشهای مهارتی روستاییان، عشایر، مناطق محروم و مرزی با رویکرد اشتغال پایدار موفق به مهارتآموزی 5 هزار و 459 نفر از روستاییان و عشایر استان شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی گفت: بحث اقتصاد مقاومتی تنها برای گذر از دوران و شرایط تحریم نیست بلکه این مهم راهی برای پیشرفت کشور از جنبهها و بخشهای مختلف و ارتقاء توانمندی جامعه است.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی در ابعاد گوناگون سیاسی، حکومتی، اقتصادی و فرهنگی نقش ایفا میکند و در واقع نمیتوان از اقتصاد مقاومتی صحبت کرد و از اقتضائات سیاسی غافل شد و یا از سیاست و اقتصاد صحبت کرد و از فرهنگ که زیرساخت این دو محسوب میشود غفلت کرد.
خوشایند ادامه داد: از جمله ابعاد مهم در اقتصاد مقاومتی، توسعه بعد اقتصادی آن است که خود نیازمند طیف گستردهای از امکانات، ظرفیتها، توانمندیها و برنامهها است تا بتواند در مسیر درست حرکت کند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی افزود: در همین راستا یکی از پیش نیازهای اساسی و به عبارتی یکی از مؤلفههای اصلی نیروی انسانی است که موتور محرکه چرخه توسعه اقتصادی به شمار میرود.
خوشایند بیان کرد: از بین انواع آموزشهای غیررسمی، آموزشهای فنی و حرفهای به دلیل انعطافپذیری و قابلیت تطبیق سریع آن با نیاز بازار کار نسبت به دیگر آموزشها از امتیازات ویژهای برخوردار است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی تصریح کرد: توانمندسازی نیروی انسانی از طریق آموزشهای فنی و حرفهای ضمن همسویی با نیاز بازار کار میتواند در ارتقاء بهرهوری و رشد پایدار اقتصادی که یکی از اهداف اصلی اقتصاد مقاومتی است نقش به سزایی ایفا کند.
خوشایند با اشاره به آموزشهای اجرا شده بیان کرد: طی سال 95 یک میلیون و 36 هزار و 556 نفر ساعت آموزش مهارتی در 108 حرفه آموزشی و 354 دوره آموزشی ویژه روستاییان استان اجرا شد.
وی افزود: 5 هزار و 459 نفر از روستاییان استان در 42 دهستان، 94 روستا آموزشهای مهارتی را فرا گرفتند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 120 درصد افزایش فعالیت داشتیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی اظهار داشت: امید است با فرهنگسازی درست، زمینه توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و به تبع آن توسعه منابع انسانی فراهم شود و رشد، پویایی و بالندگی را در جامعه شاهد باشیم.
کلمات کليدی: هزار ،نفر، روستاییان، خراسان، جنوبی، آموزش