سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۴۴
در جلسه کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید قاینات عنوان شد:

با سرمایه گذاران، همانند اسرای جنگی برخورد می شود/عدم توجه برخی ادارات به واحدهای تولیدی شهرستان وخرید از مرکزاستان

در جلسه کارگروه رفع موانع تولید قاین تعدادی از تولید کنندگان ومدیرعاملین شرکت های شهرک صنعتی قاین به بیان مشکلات خود پرداختند.
با سرمایه گذاران، همانند اسرای جنگی برخورد می شود/عدم توجه برخی ادارات به واحدهای تولیدی شهرستان وخرید از مرکزاستان
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از نسیم قائن؛ جلسه کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید شب گذشته در محل فرمانداری قاین برگزار شد  ودر این جلسه تعدادی از مدیرعاملین کارخانه های شهرک صنعتی به بیان مشکلات پیش رو پرداختند.

دراین جلسه تعدادی از تولید کنندگان ومدیرعاملین شرکت های شهرک صنعتی قاین به بیان مشکلات خود پرداختند.
طلوع مدیرعامل کاشی ترنج قهستان دراین جلسه گفت: از کارگروه رفع موانع تولید برای درخواست وام 600میلیون تومانی معرفی شده ام ومتاسفانه برای پاسخ استعلام حسابرسی که 15روز طول می کشد 45روز است که الاف هستم
وی گفت: با توجه به این که سرمایه ای ندارم کفگیرم به ته دیگ خورده است و5سال است با بدبختی دراین شهرک صنعتی تولید دارم و44نیروی ما طی 1/5سال گذشته به 9نفر تعدیل یافته اند.وحتی این تعداد را هم گفته ام که بعدعید برای کار به کارخانه نیایند.

طلوع افزود:مابازار فروش داریم اما سرمایه ام جوابگوی تولید نیست.


وی می گوید من به دلیل بدهی ها مجبور شده ام منازل مسکونی خودرا بفروشم ودرحال حاضر مستاجر هستم .
 
 
جوادی مدیرعامل شرکت شکلات آیدین که یک کارخانه ورشکسته را در سال92خریده است واز آن زمان تاکنون ماشین آلات را با هزینه 1میلیارتومانی تبدیل به احسنت کرده است میگوید:در سال92برای سرمایه در گردش به بانک معرفی شدیم ولی متاسفانه شرایط برای گرفتن وام مهیا نشد
کارخانه در حال حاضر آماده افتتاح وبهره برداری است ودر مرحله اول 30وتا پایان مراحل برای 80نفرشغل ایجاد می شود.
 
وی گفت: بازار فروش ما درسطح استان وشهرستان است وبا توجه به اوضاع اقتصادی نهایت تلاش خودرا کرده ایم که بتوانیم کارخانه را راه اندازی کنیم ونیازمند سرمایه در گردش بودیم که در طرح رفع موانع تولید 1میلیاردتقاضا داشتیم وبا 700میلیون تومان موافقت شد که به دلیل عقب افتادگی4قسط بانک مشکلاتی ایجاد شد که با جلساتی که در مرکز استان بود این مشکل حل شد وکلیه مدارک رابرای گرفتن تسهیلات آماده کردیم ولی متاسفانه اعلام شده است که تسهیلات تعلق نمیگیرد چون واحد صنعتی به نام شخص دیگری است باید وکالت به نام شخص زده شود واین در دست اقدام است ولی چون مدیران چک برگشتی داشتند فعلا وام به ما تعلق نگرفته است.


بنایی از مرغداران شهرستان قاین گفت: با504میلیون تومان وام در کارگروه  موافقت شده است وچون سند در رهن بانک است وام وصول نشده است وصورت های مالی باید به تایید حسابرسان برسد در صورتی که هر سال صورت حساب خودرا ارائه می دهیم وبازپرداخت طی یکسال برای ما مرغداران سخت است

گازرسانی به مرغداریها هزینه بالایی دارد وباید به ایستگاه وصل شود درحالی که گاز از کنارمرغداریها رد می شود وخواستار همکاری درزمینه رفع مشکلات مرغداران نیز هستیم.

عرب زاده مدیرعامل سنگ بری رضوان گفت: از تیرماه95 برای دریافت وام تسهیلات رفع موانع اقدام شد وبا وجود اینکه قانون گفته است ما نیاز به حسابرسی نداریم ولی بازهم از ما حسابرسی خواستند واین کارراانجام دادیم وبالاخره دوهفته پیش 520میلیون تومان برای من مصوب شد ولی از من وثیقه ملکی شهری خواستند وبا پیگیری های انجام شده توانستم وثیقه ای که داشتم را ارائه دادم وحال کارشناسی باید انجام شود ولی اینک  در پایان سال هستیم واین عملایعنی  هیچ
 عرب زاده گفت: در طی این چندسال30کارگر ما در سه شیفت به 3کارگرتقلیل یافت.

به علت بدهی 31میلیون تومانی به اداره برق 35روز برق کارخانه قطع بود که با همکاری اداره برق بدهی های ماقسطی شد.ودر حال پرداخت ان هستیم.
این مدیعامل شرکت سنگ بری رضوان گفت:گلایه ما از اداراتی است که سنگ تولیدی ما را نمی خرند وبرای ساخت وساز از مرکز استان سنگ تهیه می کنند درصورتی که همان نوع سنگ در شهرستان تولید می شود.وچه بهتر بود که سنگ از ما تهیه میشد ومقداری از هزینه های ما کم میشد.
این سرمایه گذار می گوید:بعد چندسال مستاجر شده ایم وخانوادگی کار می کنیم وبه جایی رسیده ام اگرکسی را سراغ دارید که مار آزاد کندحاضرم لباس تنم را بگذارم وکار را رها کنم وبروم.
آریازاد مدیرعامل امیرفولادقاین که قصد طرح توسعه تولیدات ورق آلومینیومی به روش گرم راداردگفت: خواسته ما این است که بانک حمایت کند واداره برق هم در کمیسیون پرونده مارا به جریان اندازد تا هرچه سریعتر مشکل افزایش ولتاژبرق رسانی حل شود

وی ادامه داد4میلیاردو800میلیون تومان درخواست تسهیلات کرده ایم ومنتظرپاسخ استعلامات هستیم تا بتوانیم با توسعه این کارخانه میزان اشتغال رادر شهرستان بالاببریم.



آریازاد گفت:در شهرهاواستان های دیگر برای سرمایه گذاران وتولید کنندگان فرش قرمز پهن می کنند اما دراستان ما وشهرستان ما با سرمایه گذاران همانند اسرای جنگی برخورمی کنند از همان ابتدا مارامی زنند وماهم انتظار داریم که مسئولین توجه بیشتر داشته باشندوحداقل مسئولین درب اتاقشان به روی سرمایه گذاران بازباشد.

عباس پورمدیرشرکت تیزپاک ومدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی نیزگفت:درحال حاضرتسهیلات صندوق توسعه ملی در استان وشهرستان راهیچ صادرکننده ای نتوانسته جذب کند
وی گفت:1میلیاردتومان برای شرکت ما مصوب شده است اما بانک اعلام کرده است که اعتبار نداریم وخواسته ما این است که یک اعتبار برای شهرستان درنظرگرفته شود.
در طرح توسعه شرکت تیزپاک 40نفر اشتغال زایی خواهیم داشت وتاکنون بدهی به دارایی وتامین اجماعی نداشته ایم و120نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.
کهن ترابی فرماندار قاین در جلسه کارگروه تسهیل ورفع موانع تولید اظهارداشت:دولت تدبیر وامید از ابتدای کار علی رغم تمام مشکلاتی که در حوزه های اقتصادی از گذشته ها برجای مانده بود وعلی رغم این که کاری  که دولت گذشته در بحث ریخت وپاش هایی مالی واقتصادی داشت وسلیقه ای عمل شده بود ولی با تمام این مشکلات بنارا برکار کارشناسی ودر مسیرعقلانیت قرارداد واولویت را حل مشکلات واحدهای تولیدی بر مبنای اقتصاد مقاومتی گذاشت که به هرصورت کارگروه رفع موانع تولید از این جمله اقدامات است که همّ وغمّ مدیران واستانداران ومعاونین ایشان وهمه کسانی که دردولت تدبیر وامید دست اندرکار هستند در حد توان بتوانیم مشکلات را کم تر کنیم .


وی بیان داشت در استان ما انگیزه برای جذب سرمایه گذار کمتر است ولی مسئولین تمام توان خودرا گذاشته اند که شاهد رونق اقتصادی در استان خودمان باشیم.

سرفرازی معاون هماهنگی وامور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت:دغدغه اصلی دولت ازبین بردن بیکاری وایجاداشتغال است وشما به عنوان بخش خصوصی دولت را یاری می کنید ومصمم هستید که دولت را یاری کنید وقطعا بخشی از مشکلات شما مشکلات ما هم خواهد بود وبرای رفع آن اقدام خواهیم کرد.
وی افزود:در حوزه اقتصادی مسائل ومشکلات زیادی داریم که دغدغه مسئولین نظام است واگر حل نشود مانع تحقق وپیشرفت کشور خواهد شد.
سرفرازی گفت:نگاهی که دولت دارد دراین کارگروه این بوده است که دستگاههای اجرایی وبانکها وسرمایه گذاران راهی برای رفع مشکلاتشان پیدا شود وبرای رفع این مشکلات برنامه ریزی شود.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت:شرایط سخت را که تولید کنندگان با آن روبه رو هستند ما مسئولین به خوبی درک می کنیم وشرایط اقتصادی در بحث تولید وسرمایه گذاری می طلبد که شرکت های خدمات رسان که مشکلات ودغدغه های خودرادارند این را درک کنند که شرایط تولید عادی نیست وبا تولید کنندگان همکاری بیشتری داشته باشند.


وی افزود:دولت در بحث اشتغال دغدغه دارد وحال که بخش خصوصی مصمم هستند که برا وضعیت اشتغال همکاری کنند ماهم باید با این سرمایه گذاران همکاری کنیم.
سرفرازی درپایان گفت:در آغاز سال جدید جلساتی باتولید کنندگان خواهیم داشت ومتناسب با دستگاههای مربوطه وبانکها دعوت خواهند شد وامیدواریم که اتفاقات مبارکی بیفتد ودر صورتی که چالش قانونی وجود نداشته باشدبرای  حل مشکلات اقدام خواهد شد.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۴۳۸۶
کلمات کليدی: ادارات ،واحد، تولیدی، شهرستان ،خرید ،مرکز،استان