به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ محمد عرب اظهار داشت: پخت انواع نان محلی (تنوری ، تاوه گی ، تافتون و... ) در محل نمایشگاه صنایع دستی مورد استقبال بی نظیر مردم و گردشگران قرار گرفت.
وی افزود: استقبال خوب مردم شهر سرایان و مسافران نوورزی از نمایشگاه صنایع دستی ورودی شهر و سیاه چادرهای عشایری خستگی را از تن غرفه داران و عشایر دور کرده و باعث دلگرمی آنها شده است.
رئیس نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرایان بیان کرد: طبخ غذاهای محلی و همچنین تهیه لبنیات به شیوه کاملاً سنتی در محل سیاه چادر عشایری سرایان نیز با استقبال و رضایت مردم مواجه شده است.
عرب افزود: همه روزه عده زیادی از مردم جهت بازدید و استفاده از غذاها و لبنیات تهیه شده به محل سیاه چادر مراجعه میکنند.
وی اظهار داشت: گروه عشایری مستقر در سیاه چادر عشایری فرصت لحظهای استراحت ندارند و مدام در حال کار و تلاش هستند تا رضایت مردم و میهمانان و مسافران نوروزی را فراهم کنند.
رئیس نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرایان افزود: طبخ غذاهای سنتی از جمله آش و کشک بسیار مورد توجه مردم قرار گرفته است.
عرب گفت:علاوه بر این لبنیات محلی از جمله دوغ و ماست که کلیه مراحل تهیه آن در محل سیاه چادر انجام میشود و مراجعه کنندگان و بازدیدکنندگان از نزدیک با شیوه و روش تهیه آن آشنا میشوند در اختیار مسافران قرار میگیرد.
کلمات کليدی: مسافران ،نوروزی ، گردشگران ،سیاه ،چادر ،محلی