به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم؛ مرتضی عربی اظهار داشت: خراسان جنوبی دارای آثار تاریخی و مناطق گردشگری فراوانی بوده که میتواند مقصد گردشگران باشد.
وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی از ابتدای فصل تابستان و آغاز سفرهای تابستانی تاکنون بیشترین بازدیدها و اقامتها در شهرستانهای طبس و فردوس صورت گرفته است، تصریح کرد: باغ گلشن و امامزاده حسین بن موسی الکاظم(ع) در طبس و باغستان فردوس بیشترین گردشگران را به خود جذب کردهاند.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی ادامه داد: خدمات مختلفی به گردشگران و مسافران ارائه شده و مکانهای اقامتی مناسبی در اختیار آنها قرار گرفته است.
عربی با اشاره به راهاندازی بازارچههای صنایع دستی در تمام شهرستانهای استان در فصل تابستان، گفت: در این بازارچهها سوغات محلی و صنایع دستی هر شهرستان به نمایش گذاشته شده که مورد توجه گردشگران و مسافران قرار گرفته و فروش خوبی در این بخش وجود داشته است.
وی گفت: امسال برای استقبال از مسافران و گردشگران تابستانی همکاری خوبی توسط دستگاههای مربوطه در استان صورت گرفته است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی از پیگیری ثبت جهانی شدن قنات بلده فردوس و بیابان لوت در نهبندان خبر داد و افزود: کارهای مختلفی دیگری نیز در سطح استان به منظور مرمت آثار تاریخی و ایجاد زیرساختهای گردشگری در سال جاری صورت گرفته است.
عربی با بیان اینکه تورهای گردشگری داخلی و خارجی به خراسان جنوبی سفر کرده و از آثار تاریخی و گردشگری استان بازدید کردهاند، یادآور شد: به منظور استقبال بهتر از گردشگران دورههای آموزشی ویژه رانندگان وسایل نقلیه و دهیاران روستاهای هدف گردشگری استان برگزار شده است.
وی تعداد روستاهای هدف گردشگری خراسان جنوبی را 14 مورد دانست و اضافه کرد: سعی شده یک سری زیرساختهایی در این روستاها برای ارائه خدمات بهتر و مطلوبتر به گردشگران فراهم شود.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی به طرح ایجاد خانههای بومگردی اشاره کرد و افزود: روستاهای هدف در این زمینه بیشتر در طبس شامل روستاهای اصفهک، کریت، حلوان، کردآباد و ازمیغان میشود.
عربی ادامه داد: همچنین این طرح در باغستان فردوس، سه قلعه سرایان و چنشت سربیشه نیز اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه به افراد متقاضی برای ساخت خانههای بومگردی در روستاها تسهیلاتی به مبلغ 5 هزار میلیون ریال در وهله نخست پرداخت میشود، گفت: این تسهیلات با نرخ سود چهار درصد و تنفس 6 ماهه است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با همکاری حمل و نقل و پایانهها، ستاد اقامه نماز، سازمان صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و سایر دستگاههای مربوطه نظارت و بازدید از نمازخانهها و رستورانهای بینراهی استان صورت میگیرد.
کلمات کليدی: خراسان جنوبی، بیرجند، خراسان، خراسان تایم، مرتضی عربی ، معاون گردشگری، میراث فرهنگی،