يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۵
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی:

برای دروغگویی های معاون وزیر در رسانه ملی متاسفم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: سند 2030 به هیچ وجه مورد تایید مجلس نبوده و به رأی گذاشته نشده است و اصلا به کمیسیون آموزش هم نیامده است، اما چطور جرأت می کنند و می گویند که این سند مورد تایید مجلس است؟
برای دروغگویی های معاون وزیر در رسانه ملی متاسفم
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از دانشجوپرس ؛ حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدباقر  عبادی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص صحبت های معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در مناظره تلوزیونی به منظور بررسی سند 2030یونسکو، گفت: حرفهای معاون وزیر؛ حرف های صادقانه ای نیست و بنده برای آموزش و پرورش و آقای زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت متاسفم که مطالب خلاف واقع را عنوان می کنند.

وی افزود: به هیچ وجه سند 2030 مورد تایید کمیسیون تحقیقات و آموزش مجلس نیست بلکه ما به آن نقد داریم.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در دور قبل مجلس هم این سند اصلا به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیامده است و کمیسیون از جزئیات این سند اطلاع دقیقی ندارد، بیان کرد: اینکه می گویند نماینده مجلس وزیر را در جلسه کره جنوبی برای بررسی این سند همراهی کرده است؛ این همراهی یک نفر از نمایندگان کمیسیون آموزش مجلس بوده و اصلا به معنای تایید محتوای این سند نیست، بلکه مرسوم است که وقتی وزرا به سفری می روند در کشورهای که ژست دموکراسی دارند از نمایندگان هم دعوت می شود.
 
عبادی تاکید کرد: اصل حضور یک نماینده مجلس به معنای تایید محتوای این سند نیست و تعجب می کنم که در حالی معاون وزیر اینها را می دانست اما عمدا به شکل دیگری صحبت کرد که بنده برای وی تاسف خوردم.
 
وی اظهارکرد: سند 2030 به هیچ وجه تا امروزبه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیامده، مگر پس از رونمایی از این سند توسط رئیس جمهور که نمایندگان تازه این موضوع را فهمیدند و نسبت به آن اعتراض کردند، اما این سند قبلا اصلا مورد بحث در مجلس قرار نگرفته است.
 
نماینده مردم بیرجند درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت: سند 2030 در کشور ما بومی سازی شده و اصل سند در یونسکو چیز دیگری است، اما در بحث بومی سازی اصلا از مجلس کمک گرفته نشده و نظرات اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی هم گرفته نشده و این کار به صورت مخفیانه انجام شد؛ نه شورای عالی انقلاب فرهنگی و نه مجلس از این سند اطلاع نداشته اند.
 
عبادی افزود: در جلسات کمیته اسلامی سازی دانشگاه ها که از کمیته های اقماری شورای عالی انقلاب فرهنگی است و بنده هم عضو هستم، در خصوص این سند بسیار بحث شده و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بسیار گلایه مند هستند.
 
وی با اشاره به اینکه گلایه مندی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در این خصوص است که چرا این سند به صورت مخفیانه به تصویب رسیده است و چرا دولت این شورا و مجلس را در جریان نگذاشت؟ تصریح کرد: خیلی حرف است که موردی توسط دولت انجام و توسط رئیس جمهور رونمایی شود؛ آن هم به عنوان یک سند! و بعد شورای عالی انقلاب فرهنگی از آن بی اطلاع باشد.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: نکته دیگری هم که وجود دارد این است که این سند که برای اجرا به تصویب رسید، رونوشت مصوبه هیئت دولت اصلا به شورای عالی انقلاب فرهنگی نرسید، در حالی که رونوشت همه مصوبات به این شورا فرستاده می شود.
 
عبادی بیان کرد: همچنین در بعضی جاهای حساس دیگر هم که رونوشت مصوبات هیئت دولت به آنجا می رفته، در مورد این مصوبه رونوشتی نرفته است و ابتدا دولتی ها این را به عنوان یک سند رونمایی کردند و بعد که واکنش ها را دیدند عقب نشینی کردند.
 
وی با اشاره به اینکه نقدهای زیادی به این سند است تصریح کرد: نقد اساسی این است که چرا مخفیانه، چرا دروغ؟ یک مخفی کاری و عدم صداقتی در خصوص این سند مشهود است و ما را مشکوک تر می کند که آیا این دروغ گویی ها نشان دهنده این است که در پشت پرده این سند موضوعی بوده است؟
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از مواردی که در این سند آمده است تساوی جنسیتی است، گفت: تساوی جنسیتی آنقدر حرف بی ربطی است که حتی در آمریکا هم به کار برده نمی شود؛ باید عدالت جنسیتی مدنظر قرار بگیرد نه تساوی جنسیتی.
 
عبادی با اشاره به اینکه گفته شده است هیئت تطبیق قوانین مجلس این مصوبه را تایید کرده است، اظهارکرد: هیئت تطبیق قوانین مصوبات دولت را بررسی می کند تا مشخص شود که آیا با قانون اساسی کشور مغایرتی دارد یا خیر، این هیئت در بخش اداری مجلس کار می کند و اعضای آن هم عمدتا تعدادی از حقوقدانان هستند نه نمایندگان مجلس.
 
وی تاکید کرد: کمیته تطبیق مصوبات، یکی از سیستم های اداری مجلس است و اصلا ربطی به ماهیت مجلس و نظر نمایندگان ندارد و این مغالطه ای است که دولتی ها انجام می دهند.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: سند 2030 به هیچ وجه مورد تایید مجلس نبوده و به رأی گذاشته نشده است و اصلا به کمیسیون آموزش هم نیامده است، اما چطور جرأت می کنند و می گویند که این سند مورد تایید مجلس است؟
 
عبادی با بیان اینکه این سند اگر بخواهد مورد تایید کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس قرار بگیرد که مهم ترین کمیسیون برای بررسی این موضوع است، باید به این کمیسیون وارد و بحث می شد که نشده است، تصریح کرد: اگر این سند به کمیسیون می آمد و کمیسیون تایید می کرد می توانستند بگویند کمیسیون آموزش این سند را تایید کرده است، نه اینکه بگویند مجلس تایید کرده است.
 
وی تاکید کرد: تایید مجلس؛ یعنی این سند در صحن مجلس مورد بررسی و رأی گیری قرار بگیرد، نه نظر کمیته تطبیق قوانین مجلس.
 
عبادی اظهارکرد: کمیته تطبیق هم کارشان مورد نقد است و اگر مغایرتی در سند وجود داشته باشد نمایندگان می توانند نسبت به این کمیته انتقاد کنند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۰۰۶
کلمات کليدی: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات محلس شورای اسلامی،نماینده مجلس ،رئیس جمهور،نمایندگان ،کمیسیون ،