نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس:
مردم از گروهبندیها و جناحبندیها خسته شدهاند/ رئیس جمهور نباید از مواضع انقلاب در مقابل دشمنان کوتاه آید
28 فروردين 1396 ساعت 14:51
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم از گروهبندیها و جناحبندیها خسته شدهاند بنابراین جامعه نیازمند نیروهایی انقلابی و دلسوز بوده که بتوانند از توانمندیهای داخلی استفاده کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ فرهاد فلاحتی امروز اظهار داشت: آنچه که از موضعگیری امام در طول ایام حیاتشان و پس از آن توسط مقام معظم رهبری در مورد انتخاب رئیس جمهور برداشت میشود این است که با توجه به شرایطی که کشور در آن قرار دارد و مسائلی که با آن مواجه است، در هر زمان شاخصهای عمومی و خصوصی برای انتخاب رئیس جمهور مطرح میشود.
وی با اشاره به شاخصهای عمومی که باید در انتخاب یک رئیس جمهور دیده شود، افزود: این شاخصهها در قانون اساسی کشور آمده که برخی از آنها شامل رجل سیاسی بودن، مدیر و مدبر بودن، تابع قانون اساسی بودن و مواردی از این قبیل میشود.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین علاوه بر این شاخصهها آنچه امام(ره) و مقام معظم رهبری بر روی آن برای انتخاب یک رئیس جمهور اصلح تأکید داشته و دارند و در نظام اسلامی مدنظر بوده، استکبارستیزی و مبارزه با دشمنانی که علیه نظام اسلامی در دنیا فعالیت میکنند است.
فلاحتی یادآور شد: رئیس جمهور انقلابی باید تفکرات راهبردی داشته و نباید از مواضع انقلاب در مقابل دشمنان کوتاه آید.
وی به شرایط خاص انتخاب رئیس جمهور اصلح اشاره کرد و گفت: این شاخصهها با توجه به زمانهای مختلف و شرایط ویژه جامعه متفاوت است و رئیس جمهور ملزم به انجام آن میشود.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی ولایتپذیری را جزو شاخصهای اصلی انتخاب رئیس جمهور دانست و افزود: تراز ولایتپذیری برای انتخاب رئیس جمهور یک شرط است که مردم بر اساس این شاخص کاندیداها را ارزیابی میکنند و به طور قطع کسانی که از محور ولایت فاصله گرفتهاند در مسیری قرار دارند که مردم از آنها دوری میکنند.
وی اضافه کرد: شجاعت، تدبیر، رجل سیاسی بودن و باور داشتن قانون اساسی و تلاش برای پاسداشت آن از دیگر شاخصهها و خصیصههای یک رئیس جمهور اصلح است.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظام جمهور اسلامی ایران حرکت تعالی خود را انجام میدهد و در مسیر توسعه قرار دارد ولی دشمنیهای دشمنان هر روز جدیدتر میشود، یادآور شد: با توجه به این امر باید مسیرهای توسعه نو شده و رئیس جمهور که سکاندار مسائل اجرایی، پاسدار حریم قانون اساسی و هماهنگکننده بین قوا است باید شرایط بینالمللی را به خوبی درک کرده و به خوبی آن را مدیریت کند.
فلاحتی با اشاره به اینکه انقلابی بودن، پویا بودن و تمرکز در نیروهای بومی و جوان از دیگر ملاکهایی بوده که توسط مقام معظم رهبری به آن برای انتخاب رئیس جمهور تأکید شده است، تصریح کرد: شرایط اقتصادی ایران ویژه بوده و باید احیاء شود و همچنین حرکت به سمت توسعه و اشتغال، کاهش آسیبهای اجتماعی که جامعه را از داخل تهدید میکند و مقابله با توطئههای دشمن نیازمند وجود شاخصهایی برای رئیس جمهوری است.
وی با بیان اینکه تمرکز برای انتخاب یک رئیس جمهور اصلح باید بر روی شاخصهایی باشد که از سوی رهبری اعلام شده است، افزود: خوشبختانه جامعه به این شناخت رسیده است و مردم دیگر از گروهبندیها و جناحبندیها خسته شدهاند بنابراین جامعه نیازمند نیروهایی انقلابی و دلسوز بوده که بتوانند از توانمندیهای داخلی استفاده کنند.
نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی حضور و فعالیت گروهها و تفکرات متفاوت سیاسی را در زمان انتخابات امری طبیعی دانست و یادآور شد: باید مسؤولان احزاب حساسیت شرایط را درک کرده زیرا اگر کشور به سمت دو قطبی و چند قطبی شدن پیش رود بدون شک آسیبهای جدی به انتخاب میرسد.
فلاحتی با بیان اینکه امام(ره) انتخابات را نتیجه وحدت و همدلی میدانند، گفت: اگر این همدلی وجود نداشته باشد نظام دچار خسرانهای متعدد میشود.
وی با اشاره به اینکه مردم در انتخابات نقش اصلی را برعهده دارند، تصریح کرد: همچنان که امام(ره) فرمودهاند میزان رأی مردم بوده و فردی که توسط مردم انتخاب میشود بدون شک مطلوبترین نیرو برای اداره کشور بوده و با همه خود را ملزم به احترام، کمک و رعایت همه مسائل اخلاقی نسبت به این فرد به عنوان رئیس جمهور کشور کنند.
کد مطلب: 5048