به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری مهر؛ حسن رمضانی پیش از ظهر سه شنبه در کارگاه تخصصی آشنایی با معماری و منظر در خراسان جنوبی با بیان این مطلب اظهار کرد: این امر نشان دهنده توجه مسئولان کشوری به میراث فرهنگی است.
وی با بیان اینکه میراث فرهنگی طی ۳۰ سال گذشته مورد بی توجهی و غفلت قرار گرفته بود، افزود: علی رغم اینکه انقلاب ما فرهنگی است، آنگونه که لازم بوده به فرهنگ توجه نشده است.
رمضانی ادامه داد: طی سال های جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، توجه مسئولان به جنگ بوده و میراث فرهنگی نیز دچار غفلت و بی توجهی قرار گرفت.
وی اظهار کرد: همچنین بعد از پایان جنگ تحمیلی نیز به دلیل ساخت و سازهای خرابی های حاصل از جنگ، بناهای تاریخی و فاخر باری دیگر مورد بی توجهی قرار گرفت.
حفاظت از آثار تاریخی به دغدغه ای اجتماعی تبدیل شود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بیان کرد: طی ۳۰ سال گذشته بناهای تاریخی و حفاظت از آن مورد بی توجهی و غفلت زیادی از سوی مسئولان قرار گرفته و خسارت های زیادی به آن ها وارد شده است.
وی با بیان اینکه امروزه نیز شرایط به گونه ای تغییر کرده و برخی از بی توجهی ها جبران شده است، افزود: اما در عصر کنونی نیز آسیب هایی مانند زندگی ماشینی و گسترش شهرها گریبانگیر آثار تاریخی شده است.
رمضانی ادامه داد: اگر متخصصین و مسئولان ذیربط به حفاظت از آثار تاریخی و بناهای فاخر گذشتگان توجهی نکنند، این آثار دچار تحریف خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه حفاظت از آثار تاریخی باید به دغدغه ای اجتماعی تبدیل شود، افزود: این امر نیازمند توجه مسئولان ذیربط است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار کرد: دانشگاه ها نقش بزرگی در حفظ آثار تاریخی دارند چراکه مدیران فردا در این محیط ها تربیت می شوند.
کلمات کليدی: حفاظت ،تاریخی ،فرهنگی، صنایع دستی،جنگ،جنگ تحمیلی عراق