چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۸
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بیرجند:

خراسان جنوبی از گذشته دور در صدر علم و دانش بوده است / بازار ICT به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: خراسان جنوبی از گذشته دور در صدر علم و دانش بوده است و قوی‌ترین علوم پایه در این استان وجود دارد بنابراین این امر را باید تفاوتی برای صنعت در نظر گرفت.
خراسان جنوبی از گذشته دور در صدر علم و دانش بوده است / بازار ICT به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ علی اصغر عمیدیان صبح امروز در نخستین کنفرانس فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی اظهار داشت: فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش ICT از فرصت های بزرگی است.

وی افزود: 8 شرکت از شرکت‌های برجسته دنیا در حوزه صنعت ارتباطات هستند چون این صنعت از هزینه اشتغال پایینی برخوردار است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: خراسان جنوبی از گذشته دور در صدر علم و دانش بوده است و قوی‌ترین علوم پایه در این استان وجود دارد بنابراین این امر را باید تفاوتی برای صنعت در نظر گرفت.

عمیدیان با بیان اینکه روند تکامل صنعت ICT در 5 موج اتفاق افتاد که امسال وارد موج پنجم شده است تصریح کرد: در کشاورزی با استفاده از صنعت، تغذیه هوشمند، مبارزه با آفات هوشمند و افزایش درآمد و بهره‌وری و کاهش نیروی فیزیکی اتفاق می‌افتد.

وی یادآور شد: استفاده از این فناوری در حوزه صنعت باعث افزایش بهره‌وری در راستای اقتصاد مقاومتی و کاهش نیروی فیزیکی می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه 80 درصد اشتغال در جهان در بخش خدمات است اظهار داشت: کشور ما استفاده کننده از فناوری‌های ایجاد شده است و همچنین قدرت تولید ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور وجود دارد.

عمدیان با اشاره به بحث توزیع ICT در ایران افزود: برای اینکه بتوانیم خدمات فناوری ارتباطات را در اختیار مردم قرار دهیم باید اینترنت پر سرعت در اختیار آنان قرار دهیم  که در این راستا سال گذشته با سرمایه‌گذاری که بخش خصوصی و حاکمیت انجام داد امروز 33 میلیون شهروند و کاربر ایجاد کننده خدمات دیجیتالی در فضای کشور هستند و اقتصاد راه‌اندازی می‌کنند.

وی یادآور شد: در آینده نسل 5 اینترنت اشیاء وارد می‌شود چراکه می‌خواهیم اشتغال بیشتری در فضای مجازی و با هزینه کم ایجاد کنیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بیش از 8 هزار نسل 4 داریم بیان کرد: سال 92 در کشور در روستاها اصلا اینترنت پر سرعت نداشتیم اما خوشبختانه امروز بعد از 3 سال با کمک سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حاکمیت 27 هزار روستا در کشور دارای اینترنت پر سرعت هستند.

عمیدیان تصریح کرد: همچنین در 2 سال کل بازار ICT سال 92 مقدار 15 هزار میلیارد بود که امسال به 40 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی بیان کرد: در بحث افزایش استفاده از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در حال حاضر 100 هزار اپلیکشن داریم که در یک ثانیه اقتصاد را می‌چرخاند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به طرح تکاپو خاطرنشان کرد: امید است با کمک سرمایه‌گذاری بخش خصوصی این طرح در استان خراسان جنوبی نیز اتفاق بیفتد.

عمیدیان گفت: در خراسان جنوبی تنها یک شرکت توزیع کننده اینترنت وجود دارد که این موضوع جای بحث و بررسی دارد.
وی از وجود 67 دفتر خدمات پیشخوان دولت در خراسان جنوبی خبر داد و افزود: این ظرفیت تا 3 برابر قابل افزایش است و همچنین 5 شهر در استان خدمات نسل 3 و 4 دارند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به وضعیت استان در حوزه ICT گفت: روستاهایی که اینترنت پرسرعت نداشتند از صفر به 356 روستا افزایش یافتند و این ظرفیت وجود دارد که روستاهای بالای 10 خانوار اینترنت دار شوند.

عمدیان با بیان اینکه نرخ برخورداری خراسان جنوبی از خطوط پرسرعت 79 درصد شده است گفت: 16 درصد فارغ‌التحصیلان برجسته استان مرتبط با رشته‌های ICT هستند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۱۰۳
کلمات کليدی: صنعت ،ارتباطات ،کنفرانس ،اقتصاد مقاومتی،معاون وزیر ارتباطات