چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۲۸
مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی:

۶۰ درصد از مهارت‌آموختگان در خراسان جنوبی وارد باز کار می‌شوند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه اشتغال مهمترین دغدغه جامعه است و مهمترین عنصر اشتغال مهارت است گفت: ۶۰ درصد از مهارت آموختگان در استان وارد باز کار می‌شوند.
۶۰ درصد از مهارت‌آموختگان در خراسان جنوبی وارد باز کار می‌شوند
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ خوشایند ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: اداره کل آموزش و فنی و حرفه‌ای متولی آموزش‌های مهارتی بین سطوح تحصیلی در سطح استان است که فعالیت‌های خود را با هدف تربیت نیروی کار ماهر، نیمه مهار و ارتقاء مهارت نیروی کار شاغل در دو بخش دولتی و غیردولتی با داشتن 20 مرکز آموزش در قالب 120 کارگاه و 450 حرفه آموزشی در بخش دولتی و 162 آموزشگاه آزاد فعال با 210 حرفه آموزشی در بخش غیر دولتی سالانه به طور متوسط 5 میلیون نفر ساعت آموزش را به انجام می‌رساند.

وی افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان با دارا بودن 312 نیروی انسانی متعهد اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و حق التدریس در حال فعالیت است.

انجام بیش از 3 میلیون نفر ساعت آموزش‌های مهارتی در مراکز دولتی فنی و حرفه‌ای استان 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: در سال 95 در بخش دولتی 3 میلیون و 831 هزار و 853 نفر ساعت و 21 هزار و 762 نفر دوره آموزش‌های مهارتی در مراکز دولتی فنی و حرفه‌ای استان انجام شده است.

خوشایند بیان کرد: از این میزان یک میلیون و 776 هزار و 954 نفر ساعت و 7 هزار 980 نفر دوره در مراکز ثابت فنی و‌ حرفه‌ای، 219 هزار و 700 نفر ساعت در جوار زندان‌ها، یک هزار و 672 نفر دوره در جوار پادگان‌ها، 35 هزار و 563 نفر ساعت در قالب 302 نفر دوره در مراکز روستایی و عشایری، یک میلیون  و 44 هزار و 439 نفر ساعت در قالب 5 هزار و 691 نفر دوره و مابقی نیز در مراکز سیار شهری، ضمن کار، اصناف و جوار دانشگاه‌ها مهارت‌های توانمندسازی در بخش دولتی برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه سهم خراسان جنوبی از کل عملکرد کشور در حوزه توانمندسازی مهارتی 2.9 درصد  است افزود: با توجه به آخرین گزارش ارزیابی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور استان در سال 95 در بین ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای موفق به کسب مقام نخست شده است.

 80 حرفه آموزشی جدید به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی اضافه شد
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: سال گذشته در حوزه آموزش‌های بخش دولتی 80 حرفه آموزش جدید به آموزش‌های استان اضافه شده است.

خوشایند با اشاره به عملکرد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در بخش غیر دولتی اظهار داشت: در 162 آموزشگاه فنی و حرفه‌ای غیردولتی فعال در استان در قالب 210 حرفه آموزشی یک میلیون و 350 هزار و 551 نفر ساعت آموزش با 30 درصد رشد و 7 هزار و 770 نفر دوره آموزشی با 6.5 درصد رشد آموزش‌های مهارتی در استان برگزار شده است.
وی افزود: در مجموع در بخش دولتی و غیردولتی در سال گذشته به میزان 5 میلیون و 182 هزار و 404 نفر ساعت و 29 هزار و 532 نفر دوره آموزش برگزار شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: در سال گذشته در زمینه آزمون و ارزشیابی مهارتی 25 هزار و 496 نفر در 11 حوزه استان در قالب 9 نوبت آزمون هماهنگ و 86 آزمون آنلاین شرکت کرده‌اند که 68.7درصد از آنها توانسته‌اند در این آزمون‌ها قبول شوند که از این تعداد تاکنون برای 13 هزار و 396 نفر کارت مهارت صادر شده است.

رشد 125 درصدی توانمندسازی و آموزش‌های مهارتی روستاییان استان
خوشایند بیان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی در سازمان فنی و حرفه‌ای استان در راستای توانمندسازی و آموزش‌های مهارتی روستاییان، عشایر و مناطق محروم با رویکرد اشتغال پایدار در 101 روستا 114 حرفه آموزشی با 444 دوره آموزشی برگزار کرده است که در این زمینه با آموزش یک میلیون و 44 هزار و 439 نفر ساعت 125 درصد نسبت به مدت مشابه سال 94 رشد داشته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی اداره کل فنی حرفه‌ای استان در زمینه درآمدزایی نیز توانسته بیش از 700 میلیون تومان درآمدزایی داشته باشد که در مقایسه با سال 94  از رشد 40 درصد برخوردار بوده است.

خوشایند با اشاره به برگزاری مسابقات ملی مهارت اظهار داشت: 18 دوره مسابقات ملی مهارت در سال 96 از ابتدای سال آغاز و تا 10 تیرماه در 36 رشته ادامه خواهد داشت و آزمون مرحله شهرستانی این دوره مسابقات در 13 تیرماه 96 در مراکز فنی و حرفه‌ای سطح استان برگزار خواهد شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 60 درصد از مهارت آموختگان در استان وارد باز کار می‌شوند افزود: با توجه به اینکه اشتغال مهمترین دغدغه افراد جامعه است و مهمترین عنصر اشتغال مهارت است و از طرفی نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است بنابراین در این راستا بهترین مراکز برای مهارت اشتغال مراکز فنی و حرفه‌ای است.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۱۱۲
کلمات کليدی: فنی و حرفه‌ای ،اقتصاد مقاومتی،آزمون ،دولتی ،نیروی انسانی ،میلیون ،مسابقات