چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۰
نماینده‌ مردم قائنات و زیرکوه در مجلس:

بنیاد برکت راهبرد توانمندسازی اقتصادی را دنبال می‌کند

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: بنیاد برکت با جذب مشارکت مناطق محروم، راهبرد توانمندسازی اقتصادی را دنبال می‌کند.
بنیاد برکت راهبرد توانمندسازی اقتصادی را دنبال می‌کند
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ فرهاد فلاحتی ظهر امروز در بازدید از طرحهای بنیاد برکت در این شهرستان اظهارداشت: بنیاد برکت فارغ از مباحث شعاری، در بسیاری از نقاط کشور حضور فعالی دارد و توانسته با مدیریت جهادی در مسیر محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زایی گام‌های مؤثری بردارد.

وی عملکرد بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در محرومیت‌زدایی و رفع مشکلات مناطق کم‌برخوردار را الگویی برای غلبه بر بروکراسی اداری و کاغذبازی‌های بیهوده نامید و تأکید کرد: سایر نهادها و ارگان‌ها هم باید همین روش را سرلوحه‌ کار خود قرار دهند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کاغذبازی‌ها و مراحل پیچیده‌ای که در کار سایر نهادها از جمله نهادهای دولتی ‌وجود دارد در اجرای پروژه‌های بنیاد برکت وجود ندارد و همین مسئله باعث تسهیل امور شده است.

فلاحتی با اشاره به عملکرد بنیاد برکت در شهرستانهای قاینات و زیرکوه گفت: چندین سال است بنیاد برکت در استان خراسان جنوبی حضور مؤثری دارد و عملکرد قابل‌توجهی در زمینه‌ مدرسه‌سازی، مسجدسازی، راه‌سازی، توانمندسازی اقتصادی، ساخت خانه‌های عالم و از این دست اقدامات از خود به جای گذاشته است.

وی با اشاره به مراحلی که معمولاً برای اجرای پروژه‌ها دنبال می‌شود،اظهار داشت: بروکراسی پیچیده‌ای که خصوصاً در حوزه‌ بانکداری، گریبانگیر بخش دولتی است، پروژه‌های این بخش را معمولاً با مشکل و کندی مواجه می‌کند اما در بنیاد برکت این مراحل وجود ندارد و کارها با تأمین مالی و مدیریت حساب‌ شده، سریع‌تر به ثمر می‌نشیند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشارکت بنیاد برکت در پروژه‌ها هم مشارکتی شفاف و روشن است و این نهاد با تقویت کارآفرینان بومی در مناطق مختلف، توسعه‌ی اقتصادی مناطق محروم را پی می‌گیرد.
وی با اشاره به زمینه‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری در منطقه‌ قائنات گفت: در منطقه‌ قائنات،در زمینه‌ فرآوری گیاهان دارویی، تولید محصولاتی مانند زرشک و زعفران و مباحث تولیدی کلان مانند فولاد و معادن و... ظرفیت‌های فراوان و بالقوه‌ای وجود دارد.

وی افزود: بنیاد برکت با جذب مشارکت مناطق محروم، راهبرد توانمندسازی اقتصادی را دنبال می‌کند اما با توجه به ریسک سرمایه‌گذاری در این مناطق، بعضاً شاهدیم درصد مشارکت پایین است.

وی ادامه داد: برای رفع این مشکل ما پیشنهاد دادیم، بنیاد برکت با آموزش به سرمایه‌گذاران و تصحیح ذهنیت آن‌ها درباره‌ سرمایه‌گذاری در مناطق محروم، درصد مشارکت را در این مناطق بالا ببرد.

فلاحتی در پایان تصریح کرد: بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)با روحیه‌ جهادی در زمینه‌های مختلف از جمله بهداشت و درمان، آموزش، ایجاد کارخانجات و غیره، فعالیت‌های قابل تقدیری را خصوصاً در مناطق محروم انجام داده که این اقدامات شایسته‌ تقدیر و تشکر است.
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۱۱۳
کلمات کليدی: زیرکوه ،کاغذبازی‌، فرمان حضرت امام(ره)،فرهاد فلاحتی،مشارکت ،بنیاد برکت