به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ سیدمهدی طلائیمقدم در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی طبس اظهار داشت: موضوع کشتارگاه را باید با جدیت دنبال کنیم و بحث بهداشتی باید جدی گرفته شود تا سبب بیماری خطرناک و واگیردار نشود.
وی با اشار به بررسی صورت جلسه سال گذشته در مورد وضعیت فاضلاب کشتارگاه طبس، تصریح کرد: کشتارگاه تخلیه و نسبت به لایروبی سپتینگ آن اقدام شود و بازدیدی در این خصوص انجام خواهیم داد تا وضعیت آن از نزدیک بررسی شود.
فرماندار ویژه طبس افزود: پیشنهاد میشود چنانچه بخش خصوصی آمادگی لازم را برای فعالیت در کشتارگاه داشته باشد به مدت ۸ سال به وی واگذار شود که در جلسات بعدی مورد بررسی قرار میگیرد.
طلائیمقدم ادامه داد: شهرداری با توجه به در اختیار گذاشتن کشتارگاه به بخش خصوصی باید سعی کند ماشین حمل گوشت همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد.
شهردار طبس نیز در این جلسه گفت: کشتارگاه از لحاظ بهداشتی دچار مشکل است و باید فاضلاب کشتارگاه در حال حاضر اصلاح شود.
پیام بخشیطوس ادامه داد: در طرح جامع شهرستان کشتارگاه جدید جانمایی شده اما احداث کشتارگاه جدید با توجه به عدم ذبح گوسفند در فاصله خارج از شهر مقرون به صرفه نیست و توجیه اقتصادی ندارد.
وی یادآور شد: امروزه نیاز مردم طبس به ذبح بیشاز ۲۰۰ گوسفند بوده اما تنها روزانه ۲۰ گوسفند و یک دام سنگین در محل کشتارگاه ذبح میشود و با توجه به هزینهای که برای خدمات از قصاب دریافت میشود تمایلی به ذبح دام در این مکان وجود ندارد.
اسدالله حاتمی رئیس اداره محیط زیست نیز در ادامه این جلسه گفت: بحث اصلی و مشکل اصلی کشتارگاه طبس موضوع فاضلاب بوده و باید نسبت به رفع آن با جدیت اقدام شود چرا که هم به لحاظ محیط زیستی و هم به لحاظ بهداشتی بسیار خطرناک است.
بخشدار مرکزی طبس در این جلسه افزود: با توجه به مصوبات قبلی کارگروه مسؤول پنجشنبه بازار طبس معرفی و نسبت به ارائه کارت بهداشتی و سایر امورات محوله در خصوص مسائل امنیتی و انتظامی توجیهات لازم صورت گرفته است.
غلامرضا اسماعیلزاده خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه برخی غرفههای پنجشنبه بازار طبس با برگه درخت خرما پوشانده شده است طبق هماهنگی و همکاری شهرداری طبس مقرر شد تا نسبت به رفع این قسمتها اقدام لازم صورت پذیرد.
کلمات کليدی: سیدمهدی طلائیمقدم ،بهداشتی ،امنیت ، امنیت غذایی،طبس ،کارگروه ،فاضلاب