به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری زنان شرقی؛ خانم اسماعیلی کارشناس فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی و از بانوانی که با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان همکاری می کند اظهار کرد: همه ما هر چه امروز داریم از برکت خون شهدا و مردانگیهای رزمندگان دفاع مقدس است.
وی با بیان اینکه اگر می خواهیم ولایتی بمانیم باید رهرو راه راستین شهدا باشیم، گفت: اولین فدایی ولایت، حضرت زهرا(س) بود و شهدای ما نیز با اخلاص جانشان را برای ولایت دادند.
این کارشناس فرهنگی بنیاد حفظ آثار را یک ارگان مقدس عنوان کرد و گفت: اقدامات مختلفی برای حفظ فرهنگ دفاع مقدس و رشادت های رزمندگان در این بنیاد صورت می گیرد.
اسماعیلی تصریح کرد: آنچه برای نسلهای بعد می ماند آثار شهدا است و بایستی حس شهدا و خانوادههایشان مکتوب شود و به نسل های آینده منتقل شود.
وی با اشاره به اینکه آثار زیادی وجود دارد و هر کدام از رزمندگان و خانواده های آنها، جانبازان و شهدا خاطرات تلخ و شیرینی را برای گفتن دارد، افزود: بنیاد بایستی آثار را محفوظ، زیبا و جوان پسند به جامعه ارائه کند.
این کارشناس فرهنگی ادامه داد: آنچه که در زندگی شهدا و خانواده هایشان درخشش دارد صبر و مقاومت آنها است و بهترین چیزی که بنیاد حفظ آثار باید به آن توجه کند و در آثار خود به آن بپردازد و برای جوانان درس آموز است صبر و مقاومت وصف نشدنی رزمندگان و خانواده های آنها است.
اسماعیلی با اشاره به چاپ کتاب آثار شهدا و مصاحبه های خانواده ها رزمندگان توسط بنیاد، گفت: حفظ آثار و اسناد و مدارک از اقدامات مهم بنیاد حفظ آثار است.
وی با بیان اینکه بیان آثار شهدا باید هنرمندانه باشد تا برای جوانان جذاب باشد، افزود: باید ببینیم پیامبر(ص) در زمان خود چگونه حرکت کرد که جوانان جذب ایشان شدند.
این کارشناس فرهنگی خاطرنشان کرد: جوانان ما نجیب و پاک هستند و اگر زمینه روشنگری فراهم شود تحت تاثیر قرار میگیرند و ادامه دهنده راه شهدا هستند.
اسماعیلی که خود خواهر شهید گمنام است در ادامه گفت: همسران و خانواده های شهدا همیشه باید در صحنه باشند و در جامعه روشنگری داشته باشند.
وی تاکید کرد: نوع گفتمان بسیار موثر است و باید از گفتمان مناسب برای ارتباط با جوانان و انتقال مفاهیم برای آنها استفاده کرد.
کلمات کليدی: ارتباط ،جوانان ،گفتمان ،خواهر شهید گمنام ،مقدس