دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۵
مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم در بیرجند:

۶۵ درصد دانشجویان کشور نگران آینده شغلی خود هستند

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ۶۵ درصد از دانشجویان آمادگی ازدواج داشته اما چون شرایط لازم را نتوانستیم فراهم کنیم ازدواج دانشجویی صورت نمی‌گیرد گفت: ۶۵ درصد دانشجویان نگران آینده شغلی خود هستند.
۶۵ درصد دانشجویان کشور نگران آینده شغلی خود هستند
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ حمید یعقوبی در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در خراسان جنوبی اظهار داشت: شعار امسال سازمان جهانی بهداشت "بیایید در مورد افسردگی حرف بزنیم" است.

وی با بیان اینکه بیش از 350 میلیون انسان افسرده وجود دارد افزود: سال گذشته 15 درصد از دانشجویان به مراکز مشاوره در دانشگاه‌ها مراجعه کردند و 65 درصد از دانشجویان در حال حاضر نگران آینده شغلی خود هستند.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: بیش از 95 درصد از دانشجویان کشور هیچ گونه مواد مخدری مصرف نمی‌کنند و یکی از چالش‌های دانشجویی جدا شدن از خانواده است که سال گذشته در این راستا بر روی بیش از 95 هزار دانشجو در کشور تحقیقاتی انجام شد.

یعقوبی با بیان اینکه 10 درصد از دانشجویان از رابطه با خانواده خود رضایت ندارد افزود: بروز آسیب اجتماعی می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد که در دانشگاه‌های کشور کانون دانشجویی سلامت همیاران را تشکیل دادیم که بیش از 10 هزار نفر عضو  دارد.

وی با اشاره به اینکه 65 درصد از دانشجویان آمادگی ازدواج داشته اما به دلیل اینکه نتوانستیم شرایط لازم را فرام کنیم ازدواج دانشجویی انجام نمی‌شود اظهار داشت: شناخت دقیق پیش شرط ازدواج سالم است وشناختی که لازمه ازدواج است در دوستی خیابانی نیست.

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویانی که دچار افت تحصیلی می‌شوند بیشتر به سمت مواد مخدر حرکت می‌کنند  و 60 درصد از دانشجویان مصرف کننده مواد مخدر گفتند نخستین مصرفشان قبل از دانشگاه بوده است.

یعقوبی افزود: قلیان و سیگار پر مصرف ترین ماده در بین دانشجویان است و حاشیه نشینی، بیکاری، اعتیاد، مسائل اخلاقی، طلاق جزو آسیب‌های اجتماعی است که باید راه حلی برای آنها اندیشیده شود.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۲۴۷
کلمات کليدی: حاشیه نشینی، بیکاری، اعتیاد، مسائل اخلاقی، طلاق ،