به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم؛ مجید کریمیان در افتتاحیه جشنواره فیلم دانشآموزی دفاع مقدس، اظهار داشت: این جشنواره ویژه دانشآموزان و در حوزه فیلمهای دفاع مقدس است.
وی افزود: یکی از علتهای عمده آسیبهای اجتماعی نپرداختن و پرداختن به شیوه غلط به موضوع دفاع مقدس است.
رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی بیان کرد: نوجوانان و دانشآموزان تشنه آشنایی با دفاع مقدس و شهدا هستند اما منابع خوبی برای شنیدن و دیدن ندارند بنابراین جشنواره فیلم دانشآموزی دفاع مقدس، پل ارتباطی میان نسل جوان است.
کریمیان یکی از اهداف این جشنواره را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکمیل قطعهای از پازل دفاع مقدس میان نسل جوان عنوان کرد و افزود: سالها از واقعه عاشورا و قیام امام حسین(ع) علیه باطل گذشت تا اینکه تا امام خمینی(ره) ظهور کرد و یکی از میوههای نهضت امام راحل هشت سال دفاع مقدس بود.
وی با بیان اینکه ذخایر معنوی بسیاری پشت دفاع مقدس نهفته است، ادامه داد: تک تک کوچه پس کوچههای شهر قدمگاه شهدا بوده است.
رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی شهدا و سرداران بسیاری را مانند سردار آهنی، جابری، آخوندی، آتشدست و زارعی تقدیم انقلاب کرده است؛ اسامی این شهدا شاید هنوز به گوش عدهای از جوانترها نخورده باشد اما در این جشنواره آثاری از زندگی و افتخارآفرینی این شهدا در هشت سال دفاع مقدس به نمایش درمیآورد.
کریمیان با بیان اینکه اکران هر فیلم همراه با مسابقه است، تصریح کرد: سردار شهید سیاح مبدع نخستین جشنواره اکران فیلم دانشآموزی دفاع مقدس در کشور است که چندماه گذشته در سوریه به مقام شهادت نایل آمد.
وی اظهار داشت: امروز وقتی از شهید و شهادت صحبت میشود هدف سوریه و قم است به طوری که هر روز میانگین یک رزمنده در جبهه مقاومت به شهادت نایل میشود.
رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی با اشاره به زندگینامه شهید سیدعلی رضوینژاد که نخستین جشنواره فیلم دانشآموزی دفاع مقدس خراسان جنوبی با نام این شهید افتتاح شد، گفت: شهید رضوینژاد از هنرمندان شهید است که در زمینه تئاتر و فیلم کار کرده و فیلمی از او از دهه 60 برجا مانده است.
کریمیان افزود: شهدای هنرمند علاوه بر اینکه آثار هنری در زندگی دنیوی خود خلق کردند، با شهادت هنر جاودانهای از خود برجای گذاشتهاند.
وی ادامه داد: سبک زندگی خانواده شهدا را باید الگو قرار داد چراکه آنان با حداقل امکانات اما با عزت بالا زندگی میکنند.
رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی با بیان اینکه سبک زندگی شهدا و مادران شهدا سبب شد تا در همین دنیا هم بهشتی شوند، بیان داشت: از دامن این شیرزنان چنین فرزندانی تربیت یافته و تقدیم انقلاب و اسلام شدند.
وی ادامه داد: جشنواره فیلم دانشآموزی امسال به صورت اکران فیلمهای تولید شده است اما در سال آینده درصدد هستیم تا به سمت تولید فیلم دفاع مقدس در بین دانشآموزان استان برویم تا آثار فاخری از شهدایی که ناشناخته ماندهاند، تهیه شود.
رئیس حوزه هنری خراسان جنوبی با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره پس از اکران این فیلمها کار خود را در استان آغاز میکند، افزود: یکی از ارکان این جشنواره دبیرخانه مردمی فیلم عمار است که در سال 88 برای تقویت گفتمان انقلاب اسلامی و مبارزه با ضد ولایت فقیه تشکیل شد.
کریمیان بیان کرد: در حال حاضر دبیرخانه فیلم عمار در سراسر کشور 20 هزار نقطه اکران مردمی دارد و هزار عنوان فیلم دستهبندی شده برای اکران وجود دارد تا در نقاط محروم به اکران دربیاید.