چهارشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۱۳
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی خبر داد

رشد ۲۷ درصدی کشفیات مواد مخدر در استان خراسان جنوبی

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته بیش از ۳۲ تن انواع مواد مخدر کشف و ضبط شده که نشان دهنده رشد ۲۷ درصدی کشفیات است.
رشد ۲۷ درصدی کشفیات مواد مخدر در استان خراسان جنوبی
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛  علی زندی ظهر امروز در ستاد فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان درمیان اظهار داشت: بی شک یکی از مهمترین ابزارهای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر استفاده ازتوان و ظرفیت سازمانهای غیر دولتی است.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی 460 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان که بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا است دارد  گفت:  به لطف خداوند و تلاش شبانه‌روزی مرزبانان از جان گذشته حلقه‌های امنیتی از نقاط صفر مرزی شروع شده و در جامعه تدوام دارد.

وی افزود: در سال گذشته با همکاری دستگاههای مقابله ای استان بیش از 32 تن انواع مواد مخدر از قبیل هروئین ،کراک، تریاک‌، حشیش، مرفین و شیشه کشف و ضبط شده که نسبت به مدت مشابه سال 94 شاهد رشد 27 درصدی کشفیات مواد مخدر هستیم.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی دغدغه اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان را درمیان افراد بی بضاعت، کم بضاعت ، زنان و کودکان معتاد دانست و افزود: همدلی و همزبانی در مجموعه استان خراسان جنوبی در جریان است.
زندی با بیان اینکه در حوزه درمان دانش آموزان معتاد اقدامات موثری انجام شده است گفت : بیش از 150 کودک معتاد در سال گذشته باهمت دستگاههای عضو ستاد به ویژه بهزیستی درمیان کردیم و هیچ دغدغه ای در رابطه با دانش اموزان و کودکان معتاد نداریم.

وی با بیان اینکه اعتیاد ریشه اکثر معضلات اجتماعی است گفت: اگر جوانان در خانواده‌ای بر اساس تعالیم اسلامی و انسانی تربیت شود در بدترین شرایط هم میزان آلودگی او به اعتیاد پایین است.

زندی با بیان اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری در راستای هزینههای درمان کودکان و معتادان را متقبل شده و بیش از 250 میلیون تومان را به استان اختصاص دادند که در این رابطه هزینه شده است.

وی با بیان اینکه باید در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر تلاش گسترده ای انجام شود گفت: باید از ظرفیت ائمه جمعه و جماعات و تشکل های اجتماعی مختلف استفاده شود زیرا مبارزه با مواد مخدر از عهده یک سازمان خارج است .

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی بیان داشت: در سال گذشته مراکز درمان سرپایی اعتیاد تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت و به جای پرداخت 130 هزارتومان درماه با پوش قراردادن این بیمه مبلغ پرداختی 28هزار تومان شده است که در شهرستان درمیان مرکز درمانی پرهیز در این زمینه معرفی شده است.

زندی یادآورشد: در سال گذشته خراسان جنوبی برترین استان در حوزه درمان کودکان شناخته شده و همچنین 486 نفر از معتادان کم بضاعت حمایت مالی کرده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی گفت: بی شک یکی از مهم ترین ابزارهای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر استفاده ازتوان و ظرفیت سازمانهای غیر دولتی است.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۳۲۸
کلمات کليدی: دولتی ، ابزارهای اجتماعی ،مواد مخدر،خراسان جنوبی ،تولید