پنجشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۱۴
نماینده مردم قاین و زیرکوه مطرح کرد:

چرا رسانه های بیگانه وضد انقلاب در انتخابات برای رئیس دولت یازدهم تبلیغ می کنند؟

نمابنده مردم قاینات وزیرکوه در جمع طلاب حوزه علمیه الزهرا(س)گفت:سوال ما این است که دولت محترم یازدهم چه داشته است که این قدربرای منافقین وسایت های بیگانه وشبکه های ماهواره ای که علیه نظام حرف می زنند وولایت را قبول ندارند مهم شده است وهمگان را تشویق به حضور در انتخابات ورای به شخص روحانی می کنند.
چرا رسانه های بیگانه وضد انقلاب در انتخابات برای رئیس دولت یازدهم تبلیغ می کنند؟
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از نسیم قائن؛ فرهادفلاحتی نماینده مردم قاینات وزیرکوه در جمع طلاب حوزه علمیه الزهرا(س)گفت:یک  طلبه وقتی پا به عرصه میگذارد اولین هدفش تهذیب وخودسازی است ودر کنار آن است  که بقیه معنی پیدامی کند.

وی در این جلسه به مبحث حوزه علمیه ونقش آن درروشنگری انتخابات اشاره کرد وگفت:رهبری در سخنان اخیر خود با توصیه به نامزدهای انتخاباتی فرمودند کار را خالص کنید ونیّتتان برای رضای خدا باشد وقطعا هرکدام از نامزدهای انتخاباتی نیّتشان رضای خدا باشد مطمئن باشید مقبولیت بیشتری پیدا خواهند کرد ورای می آورند.

وی بابیان این که مبانی دموکراسی دینی وانقلاب ما برمبنای مشارکت مردم است وحضرت امام نیز فرمودند که میزان رای ملت است گفت:برخی افراد تلاش می کنند جمهوری اسلامی را به سمت دموکراسی غربی  ببرندومدیریتش براساس آن باشد درحالی که راه را اشتباه رفته اندودلیلش هم این است که در دموکراسی غربی اگرچه میزان را رای مردم می دانند اما برهراساس وپایه ای که رای مردم را جذب کنندازنظرآنها مشروعیت دارد.

فلاحتی با اشاره به حوادثی که در زمان انتخابات آمریکا پیش آمدگفت: برایشان مهم نیست که چگونه رای جمع شودوبه همین دلیل بسیاری از انتخابات آنان دست گروهایی از سرمایه داران وصهیونیست ها و.. است ،بنگاههای قوی سخن پراکنی دارند،سایتهای بسیار به روزی دارند،فیلم های هنرمندانه قوی ساخته می شودوذهن مردم را به سمت خودشان به کار می گیرند وهرکدام پول بیشتری خرج می کنندپیروز هستند.

وی افزود:ازدیدگاه دموکراسی هیچ منافاتی ندارد وهرکس بتواند بیشترین رای را جمع کند پیروز میدان است وبه همین دلیل است که در جمهوری اسلامی تمرکزی روی دموکراسی نداریم می گوییم دموکراسی دینی یا مردم سالاری دینی .

فلاحتی بیان داشت: اصل مردم سالاری دینی جلب نظرمردم برای خدمت به مردم با نیت الهی است  ووقتی نیت خدایی می شود از هرراهی جلب رای مشروعیت ندارد.

وی گفت:در انتخابات اخلاق باید رعایت شود،حق هتک حرمت را نداریم، دروغ وفریب وغیبت وتهمت ممنوع است واین را دین می گویدومابرمبنای دینی حرکت می کنیم که قرآن فرموده است حرف حق را بزنید ولو همه برشما بشورندوحرف حق زدن قطعا یک سری صدماتی رادارد.
 
نماینده مردم قاینات وزیرکوه با اشاره به تفکر دموکراسی دینی ومردم سالاری دینی گفت: این تفکرات باید برمبنای دین باشد ودر طول 38سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی در برخی جاها این قضیه محقق شد ودربرخی جاها نیز نقض شده است.

وی افزود:دربسیاری از انتخابات این خطوط متاسفانه خراب شدند وهرجایی به این خطوط بی توجهی شد برای کشور مشکل ایجادشد.

فتنه سال88 نمونه ای از این قضیه است که اخلاق فراموش شد،قانون فراموش شد واردوکشی خیابانی راه افتاد وجنگ وخونریزی وصدمه به بیت المال داشتیم وهنوز هم برخی حتی حاضر به عذرخواهی از ملت نیستند واین موارد قابل توجه برای ماست که می خواهیم تفکرسیاسی را برمبنای دین بگذاریم ونه خدایی نکرده دین را وسیله ای برای سیاست زدگی وپیشرفت این عرصه ها کنیم.

فلاحتی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت:انتخابات ریاست جمهوری به دلیل این که سرنوشت اجتماعی،سیاسی،فرهنگی،عمرانی و... کشورطی4سال به دست فردی داده می شودکه با کابینه خودمیخواهد کشور را مدیریت کند.اهمیت بسیار فراوانی دارد.
 
وی افزود:اگراین کابینه قوی چیده شودواگراین مدیر،مدیری در راستای اهداف نظام باشد،ما با کمترین مشکلات مواجه می شویم ،غیرازاین باشد وحاشیه داشته باشد مشکلات فراوان خواهد بود.

فلاحتی اظهارداشت: در طول 38سال گذشته در جاهایی که ضربه خورده ایم به دلیل مدیران ناسالم وناصحیحی بوده است که به کار گرفته شد.

وی افزود:وقتی مدیرضعیف وناصالحی جایی به کار گرفته شودکه تفکرش مبانی دینی، اسلامی و انقلابی نباشد با مشکل مواجه می شویم.

نماینده مردم قاینات وزیرکوه گفت: در انتخابات پیش رو دوگروه با دوسلیقه سیاسی مختلف از طرف شورای نگهبان پذیرفته شده اند

همه کسانی که ازفیلتر شورای نگهبان گذشته اند و وارد انتخابات شده اند احترام کافی وکامل دارندوباید به نظراتشان احترام گذاشت وحق انتخاب با مردم است ولذا شما به عنوان کسی که می خواهید تبلیغ کنید نقش بسیار مهمی در هدایت وراهنمایی مردم دارید.

فلاحتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات برگزار شده در کشور گفت:در دوره قبل انتخابات همه شواهد روشن است که تمامی سایتهای معاند وروزنامه های خارجی تلاششان این بود که مردم پای صندوق های رای حاضر نشوند اما امسال قضیه کاملا برعکس است وتمام شبکه های ماهواره ای درطول 24ساعت تشویق به حضور در انتخابات می کنند واین یک سوال بزرگ است که چرا تمامی سایتها ورادیوهای بیگانه وشبکه های ماهواره ای مردم را تشویق به حضور در انتخابات می کنند؟؟؟

کاری که در طول تاریخ انتخابات قبلی بی نظیر است ودوما این که این سایتهاوشبکه ها عملا وقویا از یک نامزد خاص حمایت می کنند..

 درسایت های مشخص شده که کاملا مخالفین نظام هستند ازیک شخص مشخص دفاع می شود وتمامی سایت های معاند عملا از دولت فعلی دفاع می کنندواین جای سوال است

چرا کسانی که دستشان تا مرفق به خون نیروهای کشور ماست وسازمان منافقین راحمایت می کنندوسرپل های نظام خارج از کشور علیه نظام ولایت فقیه حرف می زنند وسالهاست علیه نیروهای انقلابی مطلب ومقاله می نویسندحال چه اتفاقی در کشور افتاده است که از یک نامزدمشخص واز رئیس جمهور ایران دفاع می کنند ونگران هستند که شاید ایشان رای نیاورد.

وی خطاب به طلاب حوزه علمیه الزهرا(س)گفت:اگر در تبلیغاتتان از شما سوال شود چرا نظرتان بر رئیس جمهور فعلی نیست این سوالات را بپرسید تا جواب را بدهند.

چرا دولت ترامپ به عنوان یک دیوانه سیاسی در سطح بین الملل  که بر علیه جمهوری اسلامی موضع گیری می کند منتظر نتیجه انتخابات است وکسی  که می گوید برجام را قبول نداریم ومی خواهیم تحریم های بیشتری برعلیه ایران امضا کنیم تحریم های جدید را منوط به نتیجه انتخابات می داندومشاورینش می گویند نگران نتیجه انتخابات هستیم واگر غیر روحانی باشد میخواهیم تحریم های بیشتری را امضا کنیم. وحال کسانی که از این نامزد ودولت دفاع می کنند باید پاسخگو باشند.

سوال ما این است که دولت محترم یازدهم چه داشته است که این قدربرای منافقین وسایت های بیگانه وشبکه های ماهواره ای که علیه نظام حرف می زنند وولایت را قبول ندارند مهم شده است وهمگان را تشویق به حضور در انتخابات ورای به شخص روحانی می کنند.

در همین ایامی که شخص آقای رئیسی به میدان آمد بیشترین تخریب ها برعلیه ایشان از سمت همین سایتها شکل گرفته است

آقای روحانی ستادهای بسیار زیادی را در خارج از کشور دارد که شبانه روزی برایش تبلیغ می کنند.چرا؟؟
نمی خواهیم انگی بر رئیس جمهور بزنیم چرا که صلاحیت ایشان در شورای نگهبان برای ریاست جمهوری مشروعیت دارد اما اگرجواب این سوال را بگیریم در تشخیص نامزد مورد نظر به ما کمک خواهد کرد.

فلاحتی تصریح کرد؛ما نمیگوییم دولت یازدهم و کابینه آنها هدفمند این کار را می کنند که نظام را ازبین ببرند ما می گوییم سیاست این بزرگواران این است وآیا این سیاست استمرار پیدا می کند یانه؟واین اختیار با مردم است که انتخاب کنند.
 
وی در ادامه سخنان خودگفت:رهبر معظم انقلاب بارها فرمودند که توجه به اقتصاد بومی وداخلی درحالی که در این دولت بی توجهی کامل به این قضیه شد.

رهبر معظم انقلاب بارها فرمودند به آمریکا هیچ اعتمادی نیست ،پای میزمذاکره نشستیم وبعد هم گفتیم که ایران بعد از پذیرش برجام بهشت خواهد شددر حالی که چنین نشد وبیشترین بی توجهی به منویات رهبری شد.
وقتی پای داشتن انرژی صلح آمیزهسته ای دهها شهید دانشمند دادیم،وقتی ما 17هزار جوان کشور توسط منافقین ترور شدند وخونشان به زمین ریخت آیا شایسته است که راحت انرژی هسته ای را بفروشیم وتعطیل کنیم؟ودر ازای آن هیچ چیزی به کشور نیاید.

وقتی از برجام هیچ بحث اقتصادی عاید ما نشد واینکه می گویند تحریم شکسته شد دروغ می گویند واگر تحریم شکسته شده بود درزندگی مردم دیده می شد واگر در موضوع نفت هم برای ما تحریم شکسته شد اما آنقدر قیمت نفع را پایین آوردند که هیچ سودی برای ما نداشت.

وی گفت:در موضوعات اقتصادی نیاز به تحلیل ندارد وعملا در در زندگی های روزمره این موضوع دیده می شود ورشد بیکاری ما از رشد اشتغال زایی پیشی گرفته است.

وی افزود:رهبری که فرمود دغدغه من از پدر ومادر وجوانی که بیکار است کمتر از خودشان نیست وچه کسی باید این دغدغه را رفع کند؟آیا این وظیفه دولت نیست؟ فقط شعار می دهند ولی عملا اشتغالی ایجاد نشده است.
 
کسی که سال92 در رسانه ملی رسما اعلام می کند که در طول دوران ریاست جمهوری 4میلیون شغل ایجاد خواهم کردوبعد رسما منکرمی شود که من این حرف را نزده ام ومنظور من چیز دیگری بوده است قابل اعتماد است؟؟؟
چه شده است که در4ماه آخر دولت این همه سفر استانی وپروژه دارید مردم که عوض نشده اند تا به حال کجا بوده اید؟
 
با مردم باید روراست بود وای کاش به جای این وعده ها که نتوانستند عملی کنند شفاف برای مردم بیان می کردند که بنا به برخی دلایل نتوانستیم وعذرخواهی می کنیم اما شفاف می گویند ما شغل ایجاد کرده ایم چه طور شغل ایجاد شده است که ملت نمی بینند.

فلاحتی گفت: تنها مسائل اقتصادی نبوده است که دراین مدت معیشت مردم مشکل داشته است بلکه بلکه مباحث فرهنگی هم دراین چند سال رهاشده است..

دولت فرمان مدیریت کشور را به دست گرفته است وما وشما در قطاری نشسته ایم که این قطار می تواند به پرتگاه سقوط مارا ببرد ویا به مقصد برساندوچه طور می شود که به فرمان قطار کاری نداشته باشیم؟؟

نماینده مردم قاینات در بخش پایانی سخنان خودگفت:در جمهوری اسلامی دوتیپ فکری داریم ؛یا نیروانقلابی است ویا بی تفاوت به انقلاب است

وی افزود:درنظام جمهوری اسلامی ،مرتب با دنیا چالش داریم ودلیل این چالش هم تفکرات وافکاری است که براساس آرمانهای اسلام دردنیا پیاده می کنیم وآنهااین  نمی خواهند

فلاحتی گفت:دراین نظام تحلیلی مدیران اگر انقلابی نباشند درجا می زنند ومدیر انقلابی مدیری است که در راستای اهداف انقلاب حرکت می کند.

انقلاب هم می گویدنه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی یعنی برمبنای جمهوریت رای مردم برای پیاده سازی احکام اسلامی واین زحمت وتلاش ورنج وعرق ریختن  میخواهد.

وی گفت: بین نامزدهای انتخابات دوگروه فکری هستند ویک گروه که اندیشه های آنها،اندیشه های انقلابی به معنای این که رهبری ترسیم کرده اند نیست یعنی می گویند نمی شود با تکیه برمسائل بومی وداخلی خیلی از مشکلات را رفع کردوباور داشته باشید که برخی از وزرای همین دولت معتقدند که ما بسیاری از کارشناسان ومتخصصین را باید از خارج بیاوریم درحالی که بهترین پالایشگاه های ما،بهترین پتروشیمی ما،قوی ترین صنایع علمی کشورتاکنون به دست همین جوانان کشور چرخیده است

یک نمونه آن همین پتروشیمی بزرگ دنیا ست که چند روزپیش به دست رئیس جمهور در بندرعباس افتتاح شدواین توسط نیروهای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ساخته شده است وفقط پُز آن را دولت می دهد.

وی گفت:چرا باید به جوانان مان پشت کنیم در حالی که ما نشان داده ایم نیازی به حضور نیروهای خارجی نداریم .
ما درانتقال دانش هیچ حرفی نداریم واگرهنری هست باید دانش آنها منتقل شود

یک تفکر دیگر رفع مشکلات اقتصادی ومعیشتی مردم بر اساس اتکاء به داخل است ویک تفکر دیگر هم می گوید باید از طریق دنیا به این موضوع پرداخت ومنظورش هم وابستگی وقرارداد نوشتن و.. است

ما نیاز به دیدگاه انقلابی داریم که اقتصاد ومعیشت مارابااتکاء به داخل حل کنند

فلاحتی در بخش پایانی سخنان خود گفت:رفع مشکلات اقتصادی ومعیشتی مردم وایجاد شغل از کدام دیدگاه برمی آید دیدگاهی که بر مبنای مسائل انقلابی وداخلی ورویکردولایت فقیه به معنای واقعی خودش است یا دیدگاهی که حوصله کارندارد ودر مسائل این قدر تعلل می کنند که فضا از دست می رود وای کاش در طول4سال گذشته توجهی که به برجام شد در کنارش به وضع اشتغال وبیکاری هم می شد اما همه چیز را به شکستن تحریم ها ربط دادند وماهم قبول داریم اگر تحریمها شکسته می شدهمه مشکلات حل می شدآیا تحریم ها شکسته شد؟؟؟

چرا نتیجه ای عایدملت از برجام نشد؟؟ای کاش وقت 4ساله را به این راحتی هدرنمی دادند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۳۴۴
کلمات کليدی: برجام ،اشتغال ،بیکاری،اقتصادی ،مشکلات اقتصادی ،معیشتی،چالش ،استانی ،ریاست جمهوری