به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ علیرضا نصرآبادی ظهر امروز در جلسه توجیهی پروژه بینالمللی ترسیب کربن در بخشداری سه قلعه اظهار داشت: خراسان جنوبی با اقلیم جغرافیایی 15 میلیون هکتاری سومین استان وسیع کشور است.
وی گفت: این اقلیم تنوع زیبایی در منابع طبیعی و آبخیزداری دارد و شامل هفت و نیم میلیون هکتار حوزه آبخیز و مناطق مرتفع و یک میلیون هکتار مناطق جنگلی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی با اشاره به فعالیتهایگسترده در عرصه بیابانهای استان تصریح کرد: این استان 2 میلیون هکتار عرصه مرتعی با 800 نوع گیاه دارویی دارد.
نصرآبادی افزود: از مهمترین فعالیتهای استان اجرای پروژه بینالمللی ترسیب کربن و آر.اف.ال.دی .ال است که به عنوان پروژه های شاخص منطقه ای و بینالمللی شناخته شده است.
وی با بیان این که این پروژه اهداف ملی منطقهای و بینالمللی را دنبال میکند افزود: ارتقای شرایط زیست محیطی و بهبود و توسعه منابع زیستی و طبیعی در بخش آب، خاک و گیاه از اهداف طرح است که خوشبختانه با افزایش درآمد و زندگی متعارف روستاییان به آن رسیده ایم.
مدیر اجرایی پروژه بینالمللی احیای اراضی جنگلی و تخریب یافته نیز در این نشست با اشاره به وسعت 51 هزار هکتاری محدوده اجرای طرح در بخش سه قلعه گفت: مهمترین اقدام ما بسیج و سازماندهی جوامع محلی برای رسیدن به توسعه پایدار روستایی بوده است
یوسفی بیان کرد: با ایجاد چهار صندوق روستایی موفق به پرداخت 493 میلیون تومان وام به روستاییان و تثبیت شغل آنان شده ایم.
مشاور رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور نیز با اشاره به اینکه گرم شدن کره زمین،کمبود آب شیرین و بیابانزایی سه مشکل عمده کشورهای جهان است افزود: ایران جزو کشورهای موجود در مرکز افزایش بیابانهاست
هدایتی نیاز به همکاری کشورهای منطقه ای را مورد تاکید قرار داد و گفت: با اقدامات خوب جمهوری اسلامی ایران در توسعه جوامع محلی می تواند الگوی خوبی برای کشورهای منطقه و جهان باشد.
کلمات کليدی: گرم ،کره زمین،کمبود آب شیرین،جنگل،جمهوری اسلامی