حجت الاسلام رفیعی:
اهمیت شرکت در انتخابات مهمتر از رأی دادن به افراد است/ هر کاری برای خدا باشد ماندگار می شود
19 ارديبهشت 1396 ساعت 10:36
استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه هر کاری برای خدا باشد ماندگار میشود، گفت: کسانی که برای ریاست جمهوری و شوراها کاندیدا میشوند اگر برای خدا باشد که همدیگر را تخریب نمیکنند و به هم نسبت دروغ و ناروا نمیدهند.
حجت الاسلام ناصر رفیعی شب گذشته (18 اردیبهشت) در مراسم جشن میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام در حسینیه جماران بیرجند اظهار کرد: امام حسین علیه السلام در مورد حضرت علی اکبر علیه السلام فرمودند «شبیه ترین انسان ها از جهت خَلق و خُلق و منطق به پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) است».
وی با بیان اینکه اما سوال اینجاست که شاخص و ویژگی و رمز موفقیت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم چیست که در قرآن خداوند می فرماید به دنبال آن بروید، گفت: این حدیثی که می خوانم از کتاب تحف العقول است که پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: « خداوند به من ۹ سفارش کرد: اَوْصانی رَبّی بِتِسْع: اَوْصانی بِالاْخْلاصِ فِی السِّرِّ وَ الْعَلانِیَهِ، وَ الْعَدْلِ فِی الرِّضا وَ الْغَضَبِ، وَ الْقَصْدِ فِی الْفَقْرِ وَ الْغِنی، وَ اَنْ أعْفُوَ عَمَّنْ ظَلَمَنی، وَ أعطِیَ مَنْ حَرَمَنی، وَ أصِلَ مَنْ قَطَعَنی، وَ اَنْ یَکُونَ صُمْتی فِکْراً، وَ مَنْطِقی ذِکْراً، وَ نَظَری عِبْرا».
استاد حوزه و دانشگاه افزود: رمز موفقیت پیغمبر صلی الله علیه و آله این ۹ دستور بود و ما هم باید سعی کنیم آنها را انجام دهیم تا در زندگی موفق شویم.
اهمیت اخلاص در همه کارها/ هر کاری برای خدا باشد ماندگار می شود
حجت الاسلام رفیعی با اشاره به اینکه نخستین ویژگی پیامبر داشتن اخلاص و کار کردن برای خدا بود، بیان کرد: وابستگی به خدا به انسان آرامش می دهد و کار با اخلاص خستگی نمیآورد و اگر کسی برای خدا کار کند ماندگار می شود چرا که خدا ماندگار است.
به گفته وی کسی که برای ریاست جمهوری و شوراها کاندیدا می شود اگر برای خدا باشد که همدیگر را تخریب نمی کنند و به هم نسبت دروغ و ناروا نمی دهند اما متاسفانه امروز چه می کنند برخی برای مسئولیت؟!
ازدواج آسان در جامعه ترویج شود
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه دومین رمز موفقیت پیامبر اسلام را میانه روی و اعتدال بر مبنای حق دانست و گفت: امروز در چشم هم چشمی و ازدواج ها اسراف چه میکند؟
حجت الاسلام رفیعی با اشاره به آمار ۱۲ میلیونی جوانان مجرد و در سن ازدواج اظهار داشت: اما متاسفانه میزان طلاق در جامعه ۲۵ درصد است باید فکری برای ترویج و گسترش ازدواج آسان در جامعه شود.
کندروها و تندروها به انقلاب ضربه زدند/ لزوم پیروی از ولایت فقیه
وی با تاکید بر اینکه مکتب شیعه مکتب اعتدال بر مبنای حق است، افزود: ما در انقلاب از کندروها و تندروها ضربه های بسیاری خوردیم در حالی که اعتدال به معنای پرهیز از غلو و افراط است.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: برخی اکنون از ولایت می افتند و درواقع بر ولایت اند! و از جانب خود می گویند منظور رهبری این یا آن بود در حالی که پیروی از ولایت فقیه در ابتدای سوره حجرات در قرآن آمده است.
حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه در روایتی آمده از امیرالمومنین علیه السلام پرسیدند پیامبر در خانه چگونه بود؟ فرمود وقتی می آمدند به خانه وقت خود را به سه قسمت عبادت، خانواده و خودش تقسیم می کردند، گفت: اما متاسفانه اکنون با این شبکه های مجازی و گوشی های موبایل همه زندگی ما شده قسمت خودش! در حالی که همسران باید خوش خلق و مهارت گفتگو با یکدیگر را داشته باشند.
نباید اختلاف سلیقه منجر به حذف و تخریب جریانات سیاسی نسبت به همدیگر شود
وی با اشاره به اینکه پیامبر صلی الله علیه و آله فرموده« هر که نرم خو باشد خدا او را به جهنم حرام کند»، افزود: در مسائل سیاسی هم اینگونه است در کشور دو جریان سیاسی داریم نمی شود که کشور را تک جریانی کرد با هم بسازید و مقام معظم رهبری فرمودند اهمیت شرکت در انتخابات مهمتر از رأی دادن به افراد است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه بیان کرد: این دو جریان سیاسی در دیدگاه و کشور دارای اختلاف سلیقه دارند اما باید تحمل افکار یکدیگر را داشته باشند نباید اختلاف سلیقه منجر به حذف و کوبیدن و تخریب جریانات سیاسی نسبت به همدیگر شود.
حجت الاسلام رفیعی با تاکید بر اینکه نباید جناحهای سیاسی یکدیگر را حذف کنند، یادآور شد: متاسفانه می بینیم وقتی یک جناح سیاسی به قدرت میرسد همه مسئولان تا آبدارچی را حذف میکنند در حالی که که در میان اینها افراد متدین و لایقی وجود دارند.
باید در مناظرات سیاسی عادلانه سخن گفته شود
وی با اشاره به اینکه عدالت ویژگی دیگر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم بود، بیان داشت: برخی از ما در خوش عادل هستیم اما در ناخوشی عدل را رعایت نمی کنیم باید در مناظرات سیاسی و خانوادگی عادلانه سخن گفته شود.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه عدل قانون مداری است اما احسان چشم پوشی و تفضل است، گفت: شهرداری و نیروی انتظامی و دارایی با مردم در مباحث مالیات، عوارض و جریمه مدارا کنند مردم به اندازه کافی مشکلات اقتصادی دارند؛ تذکر و جریمه کنید اما تا حدی، متاسفانه همیشه کسانی که مردم را با اصول و انقلاب بد می کنند جزء هستند یک مسئول یا کارمند اداری.
حجت الاسلام رفیعی صله رحم ، عفو و عطا کردن به کسی که محرومت کرده را از دیگر عوامل موفقیت پیامبر(صلی الله علیه و اله و سلم) ذکر کرد و افزود: مقابله به مثل نکنید این صریح قرآن است« با کسی که به شما بدی کرده با خوبی رفتار کنید».
نباید در مباحث انتخاباتی احساسی عمل شود
وی با بیان اینکه برای داشتن ویژگی های دیگر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم باید نگاهت عبرت و سکوتت تفکر و کلامت ذکر باشد، ادامه داد: فکر عبادت و راه گشا است اما متاسفانه در فضای مجازی سطحی نگر شده ایم؛ مطالعه و اندیشه و کتاب بسیار مهم است درست نیست در مباحث انتخاباتی احساسی عمل شود باید هرکاری انجام می دهیم باتفکر باشد نه احساسی.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: بنابراین پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: پروردگار متعال مرا به ۹ چیز سفارش نمود: اخلاص، میانه روی، عدالت، وصل با کسی که قطع کرده، عفو از کسی که بدی کرده، بخشیدن و اعطا از کسی که محروم کرده، سعی کن سکوتت فکر، نگاهت عبرت و سخنت ذکر باشد.
حجت الاسلام رفیعی در پایان با تاکید بر اینکه نباید جشن های نیمه شعبان آلوده به موسیقی حرام و مانع وقت نماز شود چرا که این مخالف با اهداف امام زمان عج الله تعالی شریف است، افزود: در روایت آمده است شعار و اولویت امام زمان (عج) در زمان ظهور سوره مبارکه الحج آیه ۴۱ است که در آن آمده است « همان کسانی که هر گاه در زمین به آنها قدرت بخشیدیم، نماز را برپا میدارند، و زکات میدهند، و امر به معروف و نهی از منکر میکنند، و پایان همه کارها از آن خداست!».
کد مطلب: 5481