يکشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۶
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی خبر داد

خراسان جنوبی جزو استان‌های موفق در حوزه درمان دانش‌آموزان و کودکان معتاد

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته خراسان جنوبی در حوزه درمان کودکان به ویژه دانش‌آموزان معتاد جزو استان‌های برتر کشور بوده است.
خراسان جنوبی جزو استان‌های موفق در حوزه درمان دانش‌آموزان و کودکان معتاد
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ علی زندی اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر دنبال می‌شود اجتماعی شدن این امر در جامعه است.

وی با بیان اینکه یکی از ابزارهای کلیدی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بحث اطلاع‌رسانی و آگاهی‌رسانی به جامعه است، تصریح کرد: دهیاران به عنوان رابطین دولت و ملت یکی از لایه‌های هدف اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نسبت به اطلاع‌رسانی هستند.

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی یادآور شد: برای همکاری دهیاران با ستاد جلساتی در فرمانداری‌های استان برگزار می‌شود که تاکنون این جلسات توجیهی در نیمی از شهرستان‌های استان برگزار شده است.

 زندی به هدف از اطلاع‌رسانی به جامعه در راستای مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: توجه جامعه به مضررات مواد مخدر و بالابردن قبح جامعه نسبت به انجام این منکر بزرگ از جمله این اهداف است.

 وی با اشاره به درمان معتادان و افراد گرفتار در دام اعتیاد گفت: در سال گذشته ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با حمایت مالی از 486 معتاد بی‌بضاعت در راستا درمان آنها اقدام کرده است.

 دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی کودکان معتاد را قربانیان این پدیده شوم دانست و یادآور شد: در سال گذشته ستاد استان با همکاری اداره کل بهزیستی نسبت به درمان 150 کودک گرفتار در دام اعتیاد در سطح استان اقدام کرده است.

 زندی با بیان اینکه تمام هزینه‌های درمان این کودکان توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر استان پرداخت شده و هیچ گونه مشکلی در رابطه با تأمین مالی هزینه درمان کودکان و دانش‌آموزان معتاد در استان وجود ندارد، اضافه کرد: ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر کشور پذیرفته تا این هزینه‌ها به طور کامل پرداخت کند.

 وی تصریح کرد: هر چند براساس قانون ستاد مبارزه با مواد مخدر متولی درمان اعتیاد در جامعه نبوده و امر نظارت بر دستگاه‌های ذیربط در این رابطه را برعهده دارد اما کمک به درمان معتادان را جزو تکلیف شرعی خود دانسته و در این راستا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان‌های بوعلی سینا و امام رضا(ع) در بیرجند و در بیمارستان‌های قاین وطبس نسبت به درمان کودکان معتاد اقدام نموده است.

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی با بیان اینکه هزینه درمان هر کودک معتاد بین 3.5 تا 55 میلیون تومان است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته خراسان جنوبی در حوزه درمان کودکان به ویژه دانش‌آموزان معتاد جزو استان‌های برتر کشور بوده است.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۶۳۸
کلمات کليدی: بیرجند ،قاین ،طبس ،دانش‌آموزان ،معتاد ،کودکان،مواد مخدر،بیرجند