يکشنبه ۴ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۴۷
مدیرکل فرودگاه خراسان جنوبی:

خراسان جنوبی نیروی متخصص برای هوانوردی ندارد

خراسان جنوبی نیروی متخصص برای هوانوردی ندارد
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم؛ هادی سلامی در مراسم افتتاح هنرستان هوانوردی شهید رئوفی‌فرد اظهار داشت: حمل و نقل هوایی در کشورها یکی از مهم‌ترین انواع حمل و نقل است که باعث توسعه زیرساختها می‌شود زیرا جایی که در آن تردد نباشد عقب مانده است و پیشرفت نمی‌کند.

وی افزود: جایی که زیرساختهای حمل و نقل در آن فراهم باشد حضور گردشگران و مدیران کشوری و نخبگان را خواهد داشت و این امر باعث رونق اقتصادی و توجه به آن منطقه می‌شود.

مدیرکل فرودگاه خراسان جنوبی بیان کرد: در استان خراسان جنوبی به دلیل دور بودن از مرکز کشور حمل و نقل زمینی کمتر میسر است و سریع‌ترین و ایمن‌ترین نوع حمل و نقل، حمل و نقل هوایی است.

سلامی با اشاره به کمبود نیروی متخصص در زمینه هوانوردی در استان خراسان جنوبی تصریح کرد: نیرویی که بخواهد حمل و نقل را در استان خراسان جنوبی پایدار کند بسیار کم است از این رو با افتتاح این هنرستان و تحصیل دانش‌آموزانی که به این هنرستان می‌آیند در آینده شاهد افزایش تأمین زیرساختهای حمل و نقل در استان هستیم.
وی خاطرنشان کرد: همه می‌خواهیم در کشور اقتصاد مقاومتی داشته باشیم و در برابر تحریم‌های استکبار ایستادگی کنیم و این امر در صورتی محقق می‌شود که وجود متخصصین را داشته باشیم.

مدیرکل فرودگاه خراسان جنوبی با بیان اینکه صنعت حمل و نقل از تکنولوژی بالایی برخوردار است یادآور شد: لازمه این امر نیز دارا بودن نیروی انسانی با درجه علمی بالا است که امیدواریم در آینده بتوانیم وارد سیستم‌های حمل و نقل هوایی بشویم.

سلامی تصریح کرد: اخذ مجوزهای کشوری برای راه‌اندازی هنرستان هوانوردی حدود یک سال و نیم به طول انجامید که رشته‌های مرتبط با این هنرستان شامل مهندسی پرواز، مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما، الکترونیک هواپیمایی، خلبانی، مخابرات و غیره است.

مدیرکل فرودگاه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه روزانه در دنیا 8 میلیون نفر سوار هواپیما می‌شوند و 85 هزار پرواز صورت می‌گیرد افزود: در ایران نیز روزانه یک هزار و 300 پرواز انجام می‌شود که سهم خراسان جنوبی یک یا 2 پرواز در روز است که باید به سمت افزایش تعداد پروازها در استان گام برداریم.

سلامی با اشاره به میزان اشتغال هواپیمایی بیان کرد: برای هر هواپیمایی که در کشور به صورت مسافربری پرواز می‌کند هر پرواز به صورت مستقیم برای 300 نفر و به صورت غیرمستقیم برای 900 نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در استان‌های هم‌جوار دانشگاه‌های علمی و کاربردی جهت ادامه تحصیل در این رشته وجود دارد و امید است زمانی برسد که متخصصان کشورمان خود بتوانند هواپیما بسازند و در این زمینه نیز ایران کشوری خودکفا بشود.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۵۹۵
مرجع : تسنیم
کلمات کليدی: مدیرکل ،فرودگاه ، کمبود ،نیروی، متخصص ،خراسان جنوبی، بیرجند، خراسان، خراسان تایم،