جمعه ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۷
دبیر انجمن علمی صنایع‌دستی دانشگاه بیرجند گفت:

استفاده از یک رنگ مناسب با طبیعت انسان، باعث آرامش می‌شود

دبیر انجمن علمی صنایع‌دستی دانشگاه بیرجند گفت: استفاده از یک رنگ مناسب با طبیعت انسان، باعث آرامش می‌شود.
استفاده از یک رنگ مناسب با طبیعت انسان، باعث آرامش می‌شود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا؛رؤیا نوروزی اظهار کرد: رنگ‌ها همواره در روح و جان انسان‌ها تأثیرگذارند و به آن‌ها امید و نشاط و یا ناامیدی و افسردگی را القاء می‌کنند. 

وی ادامه داد: مثلاً رنگ آبی تیره به معنای آرامش و سکون است صرف نظر از اینکه فردی این رنگ را دوست داشته یا نداشته باشد، خاکستری گوشه‌گیری، عدم فعالیت و بی‌تفاوتی را معنا می‌دهد. 

دبیر انجمن علمی صنایع‌دستی دانشگاه بیرجند بیان کرد: رنگ سبز، پشتکار و استقامت، قدرت اراده، غرور و بلندپروازی را القاء می‌کند و رنگ سیاه بی‌علاقگی به زندگی، ناامیدی، نفی همه چیز، بدبینی، ناباوری و لجاجت را معنا می‌دهد. 

نوروزی اظهارکرد: رنگ قرمز مفهوم داشتن آرزوهای بسیار، شور و شوق زندگی، تهور و قدرت اراده را القاء می‌کند. 

وی ادامه داد: رنگ  بنفش، روحیه شاعرانه، رومانتیک، دوستدار هنر، زیبایی، متکی بودن به دیگران را القاء می‌کند. 
دبیر انجمن علمی صنایع‌دستی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: رنگ زرد پیشرفت بلامانع و امید به حل مشکلات زندگی، رنگ قهوه‌ای، نیاز شدید به آرامش جسمی و روحی و علاقه زیاد به خانواده را القاء می‌کند. 

نوروزی بیان کرد: استفاده‌کردن از یک رنگ مناسب می‌تواند همان رفتار مناسب را باعث شود و انسان را به هدف و مقصود برساند و استفاده نامناسب از رنگ، باعث ناکارآمدی در انسان می‌شود. 

وی تصریح کرد: برای مثال رنگ برانگیزاننده در اتاق خواب باعث اختلال خواب و بی‌خوابی شده و همینطور استفاده نامناسب از رنگ در محیط کار به‌جای بالابردن عملکرد افراد، باعث خواب‌آلودگی، رخوت و سستی افراد می‌‌شود. 

دبیر انجمن علمی صنایع‌دستی دانشگاه بیرجند یادآور شد: همچنین استفاده از یک رنگ مناسب با طبیعت انسان، باعث آرامش می‌شود. 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۶۲۲۴
کلمات کليدی: اختلال ،خانواده ، رنگ زرد، خواب‌آلودگی، رخوت و سستی