شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۶
معاون شرکت ‌برق استان خراسان‌‌جنوبی:

تعیین نرخ جدید برق از ساعت ۱۹ تا ۲۳ در خراسان جنوبی/طرح مدیریت بار در صنایع‌ اجرا می‌شود

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی گفت: لامپ‌های گازی و هالوژن باعث افزایش تصاعدی هزینه‌های برق مصرفی می‌شود.
تعیین نرخ جدید برق از ساعت ۱۹ تا ۲۳ در خراسان جنوبی/طرح مدیریت بار در صنایع‌ اجرا می‌شود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ محسن بخشایی با بیان اینکه سال گذشته در مجموع 358 میلیون تومان تخفیف و پاداش همکاری به صنایع پرداخت شد اظهار داشت: از این میزان 134 میلیون تومان بابت تخفیف همکاری در پیک بار، 63 میلیون تومان بابت تعطیلات و تعمیرات تابستانی صنایع و 161 میلیون تومان بابت همکاری در طرح ذخیره عملیاتی بوده است.

وی با بیان اینکه پروژه‌های گذر از پیک هر سال و پروژه‌های مدیریت مصرف از سال 87 در شرکت‌های توزیع برق به شکل جدی با یک ساختار نظام یافته آغاز شده است افزود: هر سال نیز بر اساس دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌هایی که از طریق شرکت توانیر ابلاغ می‌شود مشوق‌ها و راهکارهای جدیدتر و بهتری برای شرکت توزیع تدوین می‌شود.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی با اشاره به پروژه‌هایی که مربوط به گذر از پیک تابستان است تصریح کرد: این پروژه‌ها در 3 بخش اصلی شامل اقدامات مورد نیاز که برای کنترل و بهسازی تاسیسات شبکه در حوزه معاونت بهره‌برداری و به منظور اصلاح معایب احتمالی تاسیسات و کاهش تلفات انرژی انجام می‌شود طرح‌ریزی می‌شود.

بخشایی به دو پروژه اصلی دیگر که به حوزه  معاونت خدمات مشترکین بر می‌گردد اشاره کرد و گفت: این دو پروژه شامل اقدامات مورد نیاز برای کنترل و نظارت بر سیستم صدور قبض و لوازم اندازه‌گیری به منظور اطمینان از صحت عملکرد لوازم اندازه‌گیری و صورتحساب‌های صادره انجام می‌شود.

تعویض کنتورهای مکانیکی با کنتورهای دیجیتال از پروژه‌های مدیریت مصرف در استان است
وی، فرهنگ سازی و مصرف بهینه انرژی و همچنین اصلاح الگوی مصرف تحت عنوان پروژه‌های مصرف مدیریت در تعرفه‌های مختلف خانگی، عمومی، کشاورزی، صنعتی و تجاری را از دیگر اقدامات در حوزه  معاونت خدمات مشترکین برشمرد.
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: یکی از پروژه‌های مهم در این بخش تعویض کنتورهای مکانیکی با کنتورهای دیجیتال است چرا که کنتورهای دیجیتال دارای مصرف داخلی و تلفات کمتر و دقت بالاتری هستند و با توجه به امکان تعرفه‌بندی این کنتورها، مدیریت مصرف برای مشترکین و اعمال نرخ متناسب با زمان مصرف برای شرکت توزیع ایجاد می‌شوند.

مصرف برق از ساعت 7 بعدازظهر تا 11 شب با نرخ دو برابر محاسبه می‌شود
بخشایی ادامه داد: تعرفه‌بندی این کنتورها به این صورت است که مصارف از ساعت 7 صبح تا 7 بعداز ظهر با نرخ عادی و مصارف از ساعت 7 بعد از ظهر تا 11 شب با نرخ دو برابر و مصارف از ساعت 11 شب تا 7 صبح روز بعد با نرخ نیمه بها محاسبه می‌شود.

وی یکی دیگر از پروژه‌های مهم در بخش خدمات مشترکین را تست کنتورها دانست و افزود: کنترل و تست لوازم اندازه‌گیری علاوه بر اینکه صحت مصارف و بالطبع محاسبات و قبوض را تأیید می‌کند سبب می‌شود کنتورهای دارای خطا شناسایی و مصرف‌های غیر واقعی که باعث آمار اشتباه و پیک ظاهری می‌شوند اصلاح شوند.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی خاطرنشان کرد: تعدادی از مشترکین قدیمی دارای فیوزهای غیر استاندارد هستند که بر اساس آمپراژهای مصوب زمان خود مثلا 5 یا 15 آمپر خریداری شدند و به دلیل اینکه این فیوزها جوابگوی مصرف آنان نمی‌باشند اقدام به تعویض این فیوزها به صورت خودسرانه می‌کنند و یا فیوزهای قدیمی سبب قطع و وصل برق در اوج مصرف می‌شوند.

هرگونه دست‌کاری در لوازم اندازه‌گیری انرژی ممنوع بوده و جرم محسوب می‌شود
بخشایی، با اینکه هرگونه دستکاری در لوازم اندازه‌گیری ممنوع بوده و جرم محسوب می‌شود خاطرنشان کرد: در این راستا با کنترل میدانی و مقایسه مصارف و سوابق مشترک موارد شناسایی و با محدود کردن این فیوزها و اصلاح آنان یا تبدیل آمپراژ این انشعابات، مصارف آنها در حد آمپراژ خریداری شده محدود شده که این امر باعث اصلاح مصارف و روند رشد آن می‌شود.

وی بیان کرد: اساس فعالیت‌های مدیریت مصرف بر اقدامات فرهنگی و ارتباط با مشترکین است و در تعرفه‌های مختلف خصوصا در بخش کشاورزی و صنعتی تخفیفات و پاداش‌های تخصیص یافته به ویژه در سال جاری به صورت قابل توجهی افزایش یافته و روش‌های متنوعی برای جلب همکاری در این بخش طراحی و اجرا شده است.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبیبا اشاره به 5 تعرفه مصوب خانگی، عمومی، کشاورزی، صنعتی، و سایر مصارف یادآور شد: برای فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف در هر کدام از این تعرفه‌ها اقداماتی متناسب با ساختار فرهنگی و انعطاف‌پذیری آنها انجام شده و مشوق‌ها و پاداش‌هایی نیز تخصیص یافته تا مشترکین برای این موضوع ترغیب گردند.

ادارات دولتی موظفند برای ایجاد روند کاهش مصرف نسبت به سال گذشته بررسی و پیگیری کنند
بخشایی با بیان اینکه برای هر کدام از این موارد پروژه جداگانه‌ای تعریف شده است گفت:  برای فرهنگسازی در بخش خانگی تاکنون اطلاع رسانی‌های زیادی از طریق صدا و سیما و سایر رسانه‌های جمعی و عمومی انجام شده است تا مردم ضمن رعایت الگوی مصرف، راه‌های درست مصرف کردن از جمله کاهش مصرف در ساعات اوج بار و عدم استفاده از وسایل پر مصرف در سر شب و همچنین استفاده از وسایل برقی با راندمان انرژی بالاتر و با برچسب انرژی A را در خانه خود نهادینه کنند.

وی افزود: در بحث ادارات می‌توان بسیاری از کارها را با ابلاغ بخشنامه و مقررات و آموزش کارکنان حل کرد  و در این راستا دولت با ابلاغ بخشنامه و مصوبات هیئت وزیران تمام دستگاه‌های دولتی را موظف به استفاده از لوازم برق با راندمان بالا نموده و همچنین استفاده از سیستم‌های روشنایی هوشمند با لامپ‌های کم مصرف و فوق کم مصرف الزامی است.
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی یادآور شد: در این راستا تمامی ادارات دولتی موظفند ضمن استفاده از مدیر انرژی در سیستم خود برای ایجاد روند کاهش مصرف سازمان نسبت به سال گذشته بررسی و پیگیری کنند و در ساختمان‌های جدید خود از تمام روش‌های جدید سرمایش، گرمایش و روشنایی استفاده کنند.

لامپ‌های گازی و هالوژن باعث افزایش تصاعدی هزینه‌های برق مصرفی می‌شود
بخشایی به بخش سایر مصارف اشاره کرد و گفت: قسمت عمده مصرف برق در تعرفه سایر مصارف مربوط به واحدهای تجاری، بانکها و شرکتها است که به اقتضای فعالیت، بیشتر استفاده آنها در بخش روشنایی و به صورت غیر ضروری است که با توجه به اینکه لامپ‌های گازی و هالوژن جزو لوازم پر مصرف است و باعث افزایش تصاعدی هزینه‌های برق مصرفی آنان می‌شود و از طرفی به صنعت برق نیز صدمه می‌زند.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا به این دسته از مشترکین برای اصلاح و حذف روشنایی مشاوره داده شده و در جاهایی که نیاز باشد از مجوزهای قانونی  برای حذف لامپ‌های پرمصرف واحدهای تجاری باشد با توجه به ممنوع بودن این نوع روشنایی اگر موردی مشاهده شود در مرحله اول تذکر و در مرحله دوم جمع‌آوری می‌شود.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی افزود: دو قسمت عمده‌ از نظر تاثیرگذاری در مدیریت بار استان همکاری مشترکین صنعتی و کشاورزی است که هرسال این اطلاع رسانی‌ها را برای مشترکین در دو نوبت انجام می‌دهیم.

بخشایی یادآور شد: در این راستا هر سال یک مرحله در اسفندماه و یک نوبت نیز در اردیبهشت ماه به واحد‌های صنعتی اطلاع رسانی می‌شود و تا قبل از دهم خرداد باید برنامه همکاری خود را اعلام کنند.

طرح مدیریت بار در صنایع خراسان جنوبی اجرا می‌شود
وی با بیان اینکه از سال 87 برنامه همکاری صنایع تحت عنوان برنامه تعطیلات و تعمیرات تابستانی اجرا می‌شود ادامه داد: در این راستا صنایعی که برنامه بازدید دوره‌ای تأسیسات و دستگاه‌های خود و یا برنامه تعطیلات دارند به جای اینکه این عملیات را در فصل‌های دیگر سال انجام دهند با جابجایی آن به بازه 15 خرداد ماه تا 15 شهریور ماه، ضمن انجام کار از تخفیفات ویژه این طرح نیز استفاده می‌کنند.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی تصریح کرد:  این طرح در سال جاری به عنوان طرح مدیریت بار برنامه‌ریزی شده صنایع تغییر نام یافته و با یکی از سه روش زیر، صنایع می‌توانند براساس ساختار خط تولید و توانایی جابجایی یا کاهش بار در این طرح شرکت کنند.

بخشایی افزود: روش اول به این صورت است که یک صنعت باید حداقل 5 روز متوالی به صورت 24 ساعته مصرف خود را هر میزان که می‌تواند کاهش دهد و کف این میزان کاهش حداقل 10 درصد است.

وی گفت: این طرح به این شکل است که اگر این همکاری در بازه زمانی خرداد و شهریور باشد تخفیفات آن کمتر است و اگر در بازه زمانی تیر و مرداد که معمولا بیشترین مصرف برق کشور و وقوع پیک در این بازه است تخفیفات بالاتری تعلق می‌گیرد.

حداقل ضریب تخفیف  واحد صنعتی در میزان صرفه‌جویی برق، ضریب 3 است
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی اظهار داشت: امسال یک دستورالعمل جامع تحت عنوان ضوابط اجرایی برنامه‌های پاسخگویی بار ابلاغ شده است و سال‌های گذشته مبلغ تخفیف واحد صنعتی معادل ارزش ریالی آن میزان صرفه‌جویی بوده که آن صنعت می‌توانسته مصرف کندکه تقریبا معادل 2 تا 3 برابر بهای برق تعرفه مصوب است.

بخشایی ادامه داد: اما امسال ضریب تخفیف به صورت قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته به طوری که حداقل از ضریب 3 شروع و تا حدود شش برابر افزایش می‌یابد به این صورت که در ماه‌های خرداد و شهریور بر اساس درصد کاهش مصرف ضریب  3، 3.75 تا 4.5 برابر و در ماه‌های تیر و مرداد ضریب از 4.5 ،5 و 6 برابر خواهد بود.

وی گفت: صنایعی که در محاسبه برق مصرفی از گزینه 3 تعرفه استفاده می‌کنند بهای دیماند پرداخت نمی‌کنند به همین دلیل در سال‌های قبل زمانی که در طرح قرار می‌گرفتند چون بهای دیماند نداشتند تخفیف همکاری بابت بهای دیماند نمی‌گرفتند اما در سال جاری شرکت توانیر این بخشنامه را اصلاح کرده و تمام صنایع حداقل بین 3 تا شش برابر بهای دیماندی که روی قبوض پرداخت می‌کنند پاداش همکاری دریافت می‌کنند.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی خاطرنشان کرد: البته تمام صنایع می‌تواند بر اساس برنامه‌ریزی خود حداقل 15 روز قبل از شروع برنامه، همکاری خود را  اعلام کند و برای صنایعی که تمام بازه سه ماهه 15 خرداد تا 15 شهریور یا شروع طرح‌شان از 15 خرداد است باید حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه پاسخ نامه خود را ارسال کرده باشند.

قیمت برق مصرفی در ساعات اول شب (پیک بار) 4 برابر ساعات آخر شب است
بخشایی با بیان اینکه هر صنعتی بر اساس مدیریت بار خود می‌تواند هر بازه حداقل 5 روزه را در این سه ماه اعلام کند گفت: به همین دلیل عنوان این طرح مدیریت بار برنامه‌ریزی شده صنایع است.

وی اظهار داشت: در بخش صنعت ممکن است صنایعی نتواند به صورت 24 ساعته برق خود را به یک میزان مشخص و ثابت کاهش دهند، این صنایع نیز می‌توانند فقط در پیک مصرف برق که ساعت 7 تا 11 شب است مصرف خود را به هر میزان که می‌توانند کاهش داده و معادل همان انرژی صرفه‌جویی شده  4 ساعت تخفیف دریافت کنند.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی افزود: چون قیمت برق مصرفی در ساعات اول شب و اصطلاحاً پیک بار 2 برابر ساعات عادی و 4 برابر ساعات آخر شب است اگر این صنایع در این ساعات مصرف خود را کم و به ساعات آخر شب و یا روز منتقل کنند معادل همان 4 ساعتی که همکاری کردند تخفیف به آنان تعلق می‌گیرد.

بخشایی یکی از طرح‌هایی تاثیرگذار و مهمی که برای صنایع در سه سال گذشته در نظر گرفته شده است را طرح ذخیره عملیاتی صنایع دانست و گفت: در بحث مدیریت بار برنامه‌ریزی شده،  مدیریت در دست خود صنایع است یعنی صنعت می‌تواند براساس  شرایط خود اعلام همکاری کند.

وی بیان کرد: طرح ذخیره عملیاتی مستلزم امضای تفاهم نامه‌ای بین شرکت توزیع برق و مشترک است که در این تفاهم نامه آن صنعت خود را ملزم می‌کند به میزان مندرج در تفاهم نامه آمادگی کاهش بار در هر زمان که مدیریت شبکه درخواست کند را داشته باشد.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی تصریح کرد: با امضا این تفاهم‌نامه اگر زمانی به علت بالا رفتن بار شبکه لازم شد که مدیریت بار را انجام شود و اصطلاحا ًخاموشی اعمال شود این صنایع به دلیل اعلام همکاری از قطع برق مستثنی شده و در آخرین مرحله قطع قرار می‌گیرند یعنی زمانی که  تمام اقدامات و خاموشی‌های دیگر موثر نبود از این صنایع برای کاهش بار درخواست می‌شود و به علاوه اینکه با امضای تفاهم نامه و قطع بار احتمالی مشمول تخفیفات و پاداش‌های خاصی می‌شوند.

طرح ذخیره عملیاتی برای وزارت نیرو پتانسیل کاهش بار آماده ایجاد می‌کند
بخشایی افزود: صرفاً با امضای این تفاهم نامه از تخفیف آمادگی معادل حداقل 1.5 برابر بهای دیماند اعلام شده بهره‌مند می‌شوند و در صورتی که نیاز به کاهش بار اعمال شود علاوه بر این مبلغ با اعمال ضریب ساعت مشارکت و نسبت قدرت کاهش یافته به میانگین دیماند تخفیفی معادل حداقل دو برابر حالت آمادگی نیز دریافت خواهند کرد.

وی افزود: طرح ذخیره عملیاتی به علت اینکه یک پتانسیل کاهش بار آماده برای وزارت نیرو ایجاد می‌کند و تضمین کاهش در این برنامه بسیار بالاتر از طرح قبلی است از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر  تولید نیروگاه‌ها و مصرف کشور بسیار نزدیک به هم بوده و احتمال کمبود تولید به علت رشد مصرف سالانه در تابستان امسال اجتناب ناپذیر است .

بخشایی بیان کرد: براساس استاندارد باید چند درصد ضریب اطمینان بین تولید و مصرف برای نیروگاه‌ها وجود داشته باشند در غیر اینصورت با افزایش بار امکان خاموشی‌های خواسته و ناخواسته زیادی به وجود می‌آید.

وی با بیان اینکه ساخت یک نیروگاه علاوه بر هزینه‌های بالای ملی حداقل به یک بازه 3 تا 5 ساله نیاز دارد گفت: برای جلوگیری از خاموشی‌های گسترده و در صورت عدم کاهش مصرف، ناچار به قطع برق برنامه‌ریزی شده خواهیم بود.

سال گذشته پیکی که برای خراسان جنوبی تعیین شده بود 270 مگاوات بود
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی بیان کرد:  در این راستا طرح ذخیره عملیاتی نیز در سال گذشته به کمک صنعت برق آمده و به عنوان یک نیروگاه مجازی عمل کردند.
بخشایی با اشاره به اینکه شرکت توانیر بر اساس میزان تولید و مصرف کشور هر ساله سهمیه‌ای را برای حداکثر پیک همزمان شرکتها تعیین می‌کند افزود: سال گذشته پیکی که برای خراسان جنوبی تعیین شده بود 270 مگاوات بود که پیک استان در 6 مرداد ساعت 21 با میزان 266.1 اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: درصورتی که برنامه‌های مدیریت بار و مدیریت مصرف نبود بر اساس ضریب رشد سالانه حداقل پیک استان عدد 280 خواهد بود یعنی عملاً برنامه‌های مدیریت مصرف حدود 14 مگاوات اثرگذاری داشته است.
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی با بیان اینکه امسال سهمیه پیک ما 278 مگاوات یعنی 8 مگاوات بیشتر از سال قبل است که معمولا جمع قدرت صنایع جدید و مشترکین عمده به پیک شرکت اضافه می‌شوند افزود: البته پیک ثبت شده تا پایان اردیبهشت نسبت به سال قبل تا 14 درصد رشد را نشان می‌دهد و احتمال رد شدن از پیک تعیین شده و ضرورت مدیریت بار اجتناب ناپذیر است.

بخشایی با بیان اینکه در سال 94 از کل صنایع استان 256 صنعت مشمول طرح شدند افزود: 28 صنعت با اعلام همکاری و اعمال مدیریت بار مشمول دریافت تخفیفات شدند که در این راستا از محل طرح تعطیلات و تعمیرات تابستانی 180 میلیون تومان و از محل طرح ذخیره عملیاتی نیز حدود 107 میلیون تومان تخفیف پرداخت شد.

سال گذشته 358 میلیون تومان تخفیف پرداخت شد
وی افزود: در بحث کاهش مصرف در پیک بار نیز در سال 94 حدود 200 میلیون تومان پرداخت شد که مجموع کل تخفیفات و پاداش‌های صنایع به حدود 490 میلیون تومان رسید.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی با بیان اینکه در سال گذشته نیز 286 صنعت دعوت به همکاری شدند افزود : این تعداد نسبت به سال قبل افزایش داشت و تعداد 53 صنعت نیز اعلام همکاری کردند و به 21 صنعت نیز تخفیف تعلق گرفت.

بخشایی با بیان اینکه سال گذشته در مجموع 358 میلیون تومان تخفیف پرداخت شد گفت: از این میزان 134 میلیون تومان تخفیف بابت همکاری در پیک، 63 میلیون تومان بابت همکاری در اعلام تعطیلات و تعمیرات و 161 میلیون تومان بابت طرح  ذخیره عملیاتی بوده است که با اجرای این طرح حدود 17 مگاوات به صورت غیر همزمان و حدود 10 مگاوات به صورت همزمان تاثیرگذاری داشته است .

وی یادآور شد: امسال با افزایش ضریب ریالی تخفیفات پیش‌بینی می‌شود مبلغ پاداش‌های پرداخت شده به شدت افزایش یابد ضمن اینکه برنامه‌ریزی شده تا مدیران مرتبط در حوزه کاهش پیک و مدیریت مصرف برای جلب همکاری صنایع بزرگ استان با مراجعه حضوری و عقد تفاهم‌نامه در محل درصد مشارکت صنایع را به حداکثر برسانند.

30 درصد مصرف برق استان در بخش کشاورزی است
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی با بیان اینکه در بخش کشاورزی نیز طرحی تحت عنوان کشاورز همکار ارائه شده است گفت: بسیاری از چاه‌ها به صورت 24 ساعته روشن هستند و در بسیاری از این چاه‌ها آب با روشهای آبیاری سنتی و غرقابی هدر می‌رود که عملاً مدیریتی روی منابع انرژی آب و برق نیست.
بخشایی افزود: با توجه به اینکه حدود 30 درصد مصرف برق استان در بخش کشاورزی و حدود 20 درصد در بخش صنعت می باشد اعمال مدیریت بار در این دو بخش بسیار موثر خواهد بود.

وی افزود: در بخش کشاورزی اگر یک چاه کشاورزی مصرف خود را در ساعات پیک دوره حذف کند علاوه بر بخشودگی کل بهای برق مصرفی آن دوره، معادل انرژی صرفه جویی شده به نرخ ساعت پیک نیز پاداش دریافت خواهد کرد اگر مدت زمان خاموشی چاه از 4 ساعت پیک نیز فراتر رود علاوه بر بخشودگی بهای برق مصرفی تا دو برابر حالت اول، پاداش دریافتی افزایش خواهد یافت.

بیش از 2 هزار و 300 حلقه چاه کشاورزی که در استان فعال است
معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌‌جنوبی یادآور شد: از بیش از 2 هزار و 300 حلقه چاه کشاورزی که در استان فعال است سال گذشته برای همه چاه‌ها دعوت نامه ارسال شد و از 185 چاه که اعلام همکاری کردند 151 حلقه چاه مشمول تخفیف این طرح شدند و بالغ بر 26 میلیون تومان نیز به آنان پاداش پرداخت شده است و حدود 982 هزار کیلووات ساعت هم انرژی صرفه جویی شد.

بخشایی با بیان اینکه امسال نیز 2 هزار 324 چاه کشاورزی دعوت به همکاری شدند افزود: چاه‌های کشاورزی نیز حدود 5 مگاوات تأثیرگذاری در کاهش پیک به صورت غیر همزمان و حدود 2.5 الی 3 مگاوات نیز تأثیر همزمان دارند.
وی مدیریت بار چاه‌های آب شرب را نیز قسمت تاثیرگذاری در کاهش پیک بار استان دانست و از تمام مشترکین خواست تا با پرداخت به موقع قبوض برق خود صنعت برق را در ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر یاری دهند.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۶۲۴۷
کلمات کليدی: کشاورزی ،امسال ، آب شرب،خدمات ،برق ،ساعات ، انرژی آب ،مبلغ ،صنایع بزرگ