به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ مراسم معرفی و رونمایی از نرمافزار کتاب صوتی وصیتنامه امام(ره) همزمان با بیست و هشتمین سالروز رحلت امام خمینی با حضور حجتالاسلام و المسلمین محمدحسن رحیمیان تولیت مسجد جمکران، میثم مخدومی مجری طرح و حجتالاسلام و المسلمین اصلانی مشاور محتوایی طرح صبح امروز، 13 خردادماه، در
خبرگزاری تسنیم برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین رحیمیان در این مراسم ضمن تسلیت سالگرد رحلت امام راحل(ره) گفت: همه دنیا، دوست و دشمن، دریافتهاند که امام(ره)، نقش سرنوشتسازی در تغییر مسیر تاریخ ایفا کرده و این روند تا پیروزی حق بر باطل و زمینهسازی برای ظهور منجی بشریت ادامه خواهد داشت. نشانههایش هم روشن است. شاهد هستیم که روز به روز دامنه انقلاب اسلامی در دنیا و در میان ملتها و کشورهای مختلف گستردهتر میشود؛ علیرغم اینکه با دشمنان در یک جنگ تمام عیار و جنگ مرگ و زندگی قرار داریم، به این معنی که از یک سو جهان استکبار به چیزی کمتر از نادبودی خط، آرمانها و راه امام(ره) که آرمانهای همه انبیا و ائمه معصوم(ع) است، رضایت نمیدهد و از سوی دیگر، جبهه حق که به چیزی کمتر از نابودی همه طاغوتهای جهان قانع نیست. بنابراین از هر دو طرف در یک جنگ تمام عیار مرگ و زندگی قرار داریم، اما تجربه ثابت کرده در همه عرصهها پیروزی همواره با جبهه حق بوده است.
امام(ره) را به نجف تبعید کردند تا نورش را خاموش کنند، اما مرجعیت امام گسترش یافت
وی ادامه داد: در این سالها گرفتاریها فراوان بوده است، اما در 50 سال اخیر شاهد بودیم که همواره در همه ستیزها و جنگها در نهایت پیروزی با راه امام(ره) بوده است. امام(ره) را در سال 41 دستگیر کردند و چه بسا احساس شد که با این اقدام به خط و راه امام پایان دادهاند، اما بعد از گذشت کمتر از یک سال روشن شد آنکه مجبور به عقبنشینی است، رژیم شاه بود و آنکه درخشید و قلبها را تسخیر کرد، امام(ره) بود.
امام(ره) را دستگیر و تبعید کردند تا نور امام را خاموش کنند، اما پیروزی با امام(ره) بود و شکست با جبهه مقابل. میخواستند امام(ره) را در نجف مضمحل کنند، در نجف توطئهها برای محو کردن چهره امام(ره) انجام شد، اما نتیجه برعکس بود. اگر امام(ره) تا آخر در ایران میماندند، دایره مرجعیت ایشان از ایران خارج نمیشد. امام(ره) را به نجف تبعید کردند تا به فراموشی بسپارند، اما برعکس بعد از درگذشت مرحوم حکیم، مرجعیت امام(ره) گسترش یافت. ایشان به ایران برگشتند، در حالی که مرجع تمام جهان شیعه در بحرن، کشمیر، لبنان، عراق، منطقه شرق عربستان و ... بودند.
تولیت مسجد مقدس جمکران و از همراهان امام(ره) به جنگ تحمیلی و نقش آن در نفوذ و رشد نظام اسلامی اشاره کرد و افزود: جنگ را تحمیل کردند برای اینکه نظام اسلامی را نابود کنند. جنگ جهانی سوم شکل گرفت، با این تفاوت که در دو جنگ جهانی اول دو بلوک شرق و غرب در مقابل هم قرار گرفتند، اما در جنگ تحمیلی، همه دنیای استکبار در یک سو بود و ایران در سوی دیگر. سرانجام پیروزی از آن ایران بود و آنها ساقط کردن نظام را با خود به گور بردند. همین جنگ باعث شکوفایی و اقتدار ایران و باعث ایجاد دستاوردهای بسیاری در عرصههای مختلف نظامی، صنعتی و ... شد.
رحیمیان با بیان اینکه راه امام(ره) ادامه دارد، به تحولات منطقه اشاره کرد و گفت: کسی تصور نمیکرد روزی یمن و بحرین اینگونه باشد. راهی که امام گشود، گرچه ممکن است در بعضی از مکانها و زمانها فرودهایی داشته باشد، اما فرازها به گونهای است که در حال گسترش روزافزون در جهان است. امام(ره) نوید داد که انقلاب اسلامی سرآغاز انقلاب حضرت مهدی(عج)، نابودی همه استکبار و حاکمیت اسلام در سراسر گیتی خواهد بود، این روند مؤید همین معناست.
وی با بیان اینکه نقش امام در تاریخ بشر، نقش بینظیری بود، اضافه کرد: امام(ره) خود را قطره ناچیزی در برابر ائمه و انبیا(ع) نمیدید. در آن زمانه مردم به گونهای بودند که رسالت حضرت نوح(ع) 950 سال طول کشید، اما جز اندگی به او ایمان نیاوردند. در صدر اسلام و در دیگر دوران زندگی ائمه نیز شاهد چنین وضعیتی بودیم و ائمه(ع) علیرغم همه رنجها و زحمتها راه به جایی نبردند. امام(ره) با بهرهگیری از ظرفیت برجسته مردم ایران؛ مردمی که به گفته امام(ره) از مردم عصر امیرالمؤمنین(ع) و سیدالشهدا(ع) برترند، بزرگترین انقلاب را پدید آورد.
تلاش برخی جریانها برای تحریف خط و آرمانهای امام(ره)
رحیمیان با بیان اینکه ادامه راه امام(ره) در ایران و جهان حائز اهمیت است، به برخی تلاشها برای خاموش کردن راه امام(ره) در سالهای اخیر اشاره کرد و افزود: دستها و توطئههایی در کار است تا مردم امام را به فراموشی بسپارند.
تلاشهایی برای تحریف راه امام(ره) انجام میشود. تلاش میشود تا مطالبی از امام(ره) و راه ایشان گفته نشود تا خط امام(ره) به فراموشی سپرده شود. تلاش میشود تا بعدی از ابعاد امام(ره) گفته نشود، در حالی که امام(ره) را باید با تمام ابعادش دید. امام(ره) در مقاطعی خاص نسبت به آدمهای خاصی بیاناتی دارند، اما همانطور که خودشان در وصیتنامه تأکید کردهاند، از کسانی تعریف کرده یا به آنها حکمی دادهاند، اما ملاک حال فعلی افراد است. شاخصهای اصلی و بینات راه امام(ره)، چراغ راه ماست و اینکه احیاناً از کسی تعریف کردهاند، نمیتواند شاخص باشد. مشابه این مورد را در نهجالبلاغه نیز شاهد هستیم.
امام(ره) در وصیتنامه حجت را بر امت تمام کرد
تولیت مسجد مقدس جمکران و از همراهان امام(ره) با بیان اینکه شاخص اصلی برای ما از خط امام(ره)، بینات خط ایشان است، افزود: وصیتنامه اصول خط امام(ره) است. امام(ره) در جایگاه پدر این امت، حتی برای آینده امت نیز راه را در وصیتنامه ترسیم میکند. این رویکرد کمتر در علما و بزرگان دیده میشود. کمتر وصیتنامهای را میبینیم که آینده را ترسیم و حجت را تمام کرده باشد.
وی به تولید نرمافزار کتاب صوتی «منشور انقلاب» اشاره کرد و با ارزشمند خواندن این اثر گفت: تولید این اثر گام مؤثری برای احیا و در دسترس بودن اصول و شاخصهای اصلی برای رهروان خط امام(ره) است. امیدواریم که خداوند رهروی راه امام(ره) را به ما عنایت کند. امیدواریم که قدرشناس این شرایط حساس تاریخی که لیلة القدر تاریخ اسلام است، باشیم؛ شرایطی که هر کوتاهی در آن گناهی نابخشودنی است.