به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری فارس؛ سید مرتضی شجاعی اظهار داشت: شهرستان طبس با وسعتی بالغبر 55 هزار و 461 کیلومتر وسیعترین شهرستان کشور محسوب میشود.
وی تصریح کرد: طبس با داشتن 13 هزار و 870 مشترک آب روستایی از لحاظ تعداد مشترکین آب روستایی چهارمین شهرستان استان است.
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی طبس با بیان اینکه 137 روستا در این شهرستان تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی هستند، یادآور شد: تأمین آب شرب و بهداشتی این تعداد روستااز طریق 36 حلقه چاه و 12 دهنه چشمه و رشته قنات صورت میگیرد.
شجاعی ادامه داد: تأمین آب به روستایی زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی طبس در شبکهای به طول یکهزار و 90 کیلومتر انجام میشود.
وی از استحصال 3 میلیون و 870 هزار و 872 مترمکعب آب از منابع تأمین آب روستایی طبس در سال گذشته خبر داد و افزود: از این میزان 2 میلیون و 670 هزار و 902 مترمکعب توسط مشترکان روستایی این شهرستان مصرف شده است.
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی طبس ادامه داد: متأسفانه از مجموع آب استحصال شده یکمیلیون و 199 هزار و 970 مترمکعب به دلیل فرسودگی و اتفاقات در شبکههای روستایی این شهرستان هدررفت آب بوده است.
شجاعی یادآور شد: در سال گذشته علیرغم مشکلات و کمبودها حدود 14 کیلومتر از خطوط انتقال و توزیع تعویض شده که خود سبب کاهش چشمگیر هدرفت آب در روستاهای طبس شده است.
وی گفت: در سال جاری نیز تعویض حدود 24 کیلومتر از شبکههای توزیع و انتقال آب روستایی در این شهرستان ذر دستورکار امور آب و فاضلاب روستایی طبس قرار دارد که امیدواریم با تأمین اعتبار و تجهیزات این مهم محقق شود.
وی در پایان از روستائیان خواست برای جلوگیری از افت فشار آب و قطعی احتمالی آب در فصل تابستان نسبت به صرفهجویی در مصرف آب اهتمام بیشتری داشته تا شاهد جریان پایدار در شبکههای شرب روستایی باشیم.
کلمات کليدی: شبکههای شرب،روستایی ،تابستان ،صرفهجویی ،طبس ،مترمکعب ،