چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۵
سوری راغبی کارشناس تغذیه در خراسان‌جنوبی:

کمبود مواد مغذی باعث کاهش قدرت یادگیری دانش‌آموزان می‌شود

کمبود مواد مغذی باعث کاهش قدرت یادگیری دانش‌آموزان می‌شود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم؛ یک کارشناس تغذیه در خراسان‌جنوبی گفت: کمبود مواد مغذی باعث کم شدن قدرت فراگیری دانش‌آموزان می‌شود.

سوری راغبی  منطقه خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: خانواده‌ها در این دوران كه زمان شكل‌گیری و الگوپذیری غذایی در كودكان است، می‌توانند موقعیتی فراهم كنند تا فرزندان‌شان از رژیم غذایی سالم و متنوع برخوردار شوند.

وی، توجه به وعده‌های غذایی به خصوص صبحانه و میان وعده‌ها را برای دانش‌آموزان بسیار مهم دانست و افزود: سرمایه‌گذاری برای تغذیه صحیح کودکان و دانش‌آموزان یک سرمایه‌گذاری مقرون به صرفه است.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: تغذیه و رژیم غذایی مناسب ضروری‌ترین عامل سلامت است که در دوران كودكی، به دلیل رشد سریع انسان بیش از هر زمان دیگر به تغذیة مناسب نیازمند است.

راغبی، خوردن صبحانه سالم را از ضروریات دانست و عنوان کرد: میزان انرژی مورد نیاز کودکان مدرسه‌ای به دلیل تفاوت در اندازه بدن، میزان تحرک و سرعت رشد آن‌ها متفاوت است.

وی با بیان اینکه در برنامة غذایی روزانه کودکان از پنج گروه غذایی استفاده شود، افزود: در صورتی که انرژی مورد نیاز کودک به خوبی فراهم نشود، باعث مختل شدن رشد کودک خواهد شد.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه کودکان در سن مدرسه علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میان وعده نیاز دارند، یادآور شد: دانش‌آموزان باید از میان وعده‌های غذایی بیشتری استفاده کنند.

راغبی، با بیان اینکه تغذیه از بسیاری لحاظ بر سلامتی تأثیر می‌گذارد، ادامه داد: عدم تعادل مواد مغذی در بدن، چه كمبود و چه مصرف بیش از حد، بر سلامت فرد اثر گذاشته و عملكرد طبیعی بدن را مختل می‌کند.

وی عنوان کرد: دانش‌آموز و والدین باید بداند آنچه می‌تواند نیازهای مهم بدن را  تأمین كند، موادی چون چیپس و پفك و سایر تنقلات كم ارزش نبوده بلكه موادی دارای ارزش غذایی هستند.

این کارشناس تغذیه نخوردن صبحانه را باعث كمبود موادغذایی روزانه دانست و یادآور شد: استفاده از انجیر خشك و توت خشك، بادام، انواع میوه‌ها، نان، پنیر، سبزی و انواع كوكو می‌تواند به عنوان میان وعدة غذایی دانش‌آموز در نظر گرفته شود.

راغبی، صبحانه از مهم‌ترین وعده‌های غذایی برای همة افراد جامعه دانست و تصریح کرد: دانش‌آموزانی كه صبحانه نمی‌خورند در یادگیری، تجربه و تحصیل دروسی مثل ریاضی و علوم كارایی كمتری دارند و قدرت خلاقیت و ابتكار آنان کاهش می‌یابد.

وی خاطر نشان کرد: تغذیه صحیح در قدرت یادگیری كودكان موثر بوده و نخوردن صبحانه می‌تواند تأثیرات منفی بر تمركز و یادگیری آن‌ها داشته باشد. 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۶۵۴
کلمات کليدی: خراسان جنوبی، بیرجند، خراسان، خراسان تایم، کارشناس ، تغذیه ، خوراک ، کاهش ، دانش آموزان ، خوراک