به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری شبستان؛ بی بی عصمت سرفرازی امروز (24 خرداد) در ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی استان اظهار کرد: اگر موفقیتی در سیستم اجرایی حاصل می شود منوط به یک سری الزامات است که با تمام وجود سیاست های و برنامه های دولت را درک کنیم.
وی به گلایه رئیسجمهوری از عملکرد برخی وزرا و مدیران اشاره کرد و افزود: در چند سال گذشته و دولت یازدهم مدیرانی بودند که سخنان دولت را درک کردند و مصمم شدند سیاست ها و برنامه های دولت را دنبال کنند اما مدیرانی هم بودند که به قول خودشان از نظر قلبی با دولت بودند اما دریغ از اینکه در مدت مسئولیت خود به موفقیت های و برنامه های دولت بپردازند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی گفت: اگر موفقیتها و اقدامات دولت بیان شود دلگرمی مردمی به نظام مقدس جمهوری اسلامی افزایش می یابد و قطعاً در ادامه راه اگر بخواهیم با هم حرکت کنیم در استان خراسان جنوبی با پاشنه خوابیده و لخ لخ کردن امکان تحقق برنامه ها و سیاستها دولت نباشد.
سرفرازی با بیان اینکه برخی با قوی ترین ذره بین ها عملکرد دولت را ارزیابی می کنند، گفت: در استان وقتی مدیرانی که همراهی با دولت نداشتند دست به تغییر آنان زده می شود همین مخالفان دولت که ساز مخالفت را پیش کشیده و قوی ترین ذره بین ها را برمی دارند و اقدامات و برنامه های دولت را نقد می کنند مدام انتظار دارند که قاعدتاً برآورده شدن انتظارات و برنامه ها منوط به این است که مدیرانی همراه و همگام با دولت باشند.
وی بر همراهی و همگامی مدیران با دولت تاکید کرد و ادامه داد: در این چندماه ارزیابی از مدیران حوزه اقتصادی داشته ام که به استاندار ارائه خواهد شد و ادامه حرکت در دولت تدبیر و امید و خواسته مردم بر این است که مدیران قلبی و کلامی و در عمل با دولت باشند و ما موظف هستیم اقدامات دولت در حیطه مسئولیت خود را بیان کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی با اشاره به نقش و تاثیرگذاری شرکت های دانش بنیان و حمایت از کسب و کارهای نوپا، عنوان کرد: دولت در سال گذشته 110 برنامه حمایتی از سازمان ها و شرکت های دانش بنیان داشته است.
سرفرازی به برش استانی فعالیت های جهاد کشاورزی در بحث اقتصاد مقاومتی اشاره و بیان کرد: با توجه به شرایط منابع آبی و خاکی اگر افزایش تولید محصولات کشاورزی مطرح می شود باید به سمت افزایش بهره وری برویم تا این منابع حفظ شود.
وی به محدودیتهای خراسان جنوبی در حوزه منابع آبی و خاکی تاکید کرد و گفت: جهاد کشاورزی باید به موضوع کشت فراسرزمینی و توسعه آن بیاندیشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی افزود: برندسازی محصولات کشاورزی و اهمیت است و باید این مهم در سال جاری انجام شود.
سرفرازی با اشاره به توسعه فعالیتهای مختلف کشاورزی، اظهار کرد: خراسان جنوبی ظرفیت توسعه فعالیت های زنبورداری و افزایش تولید عسل و فرآوری گیاهان دارویی را دارد که باید در دستور کار جهادکشارزی قرار یگرد.
وی از درون زایی، برون گرایی، مردمی بودن، عدالت بنیان و دانش بنیان بودن به عنوان پنج رویکرد اصلی اقتصاد مقاومتی یاد کرد و ادامه داد: باید نقش شرکت های دانش بنیان که یکی از رویکردهای اصلی اقتصاد مقاومتی است توسط تمام دستگاه های اجرایی مورد توجه قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی در پایان گفت: برخی از دستگاه های اجرایی تعهد صد درصدی تحقق اقتصاد مقاومتی را نداشتند که باید دلایل و علت آن در جلسه آتی بیان شود.