به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛حمید جهانشاهی ظهر امروز در نخستین جلسه کمیته برنامهریزی شهرستان بیرجند در سال 96 اظهار داشت: براساس مصوبات شورای برنامهریزی و توسعه خراسان جنوبی سهم شهرستانها از محل اعتبارات تملک داریی و سرمایهای استان مشخص شده است و سهم اعتبارات شهرستان بیرجند براساس شاخصهای جمعیت و محرومیت 21.7 درصد محاسبه شده است.
وی افزود: براساس شاخصهای مرتبط با اعتبارات قابل استفاده متوازان از امکانات کشور سهم شهرستان بیرجند 17.3 دهم درصد محاسبه شده که در این اعتبارات سعی میشود فاصله میانگین شاخصها و متوسط کشوری هر ساله به میزان 10 درصد افزایش پیدا کند.
معاون سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان جنوبی تصریح کرد: با توجه به اینکه در قانون بودجه سال 96 آمده است که حداکثر 10 درصد از اعتبارات تملک در راستای اجرای بند ب ماده 5 قانون توسعه و بهینهسازی آب شرب روستایی باید به سازمان آب و فاضلاب روستایی در راستای آبادانی روستاها اختصاص یابد که در این راستا اعتبار معادل 21 هزار و 700 میلیون ریال به این موضوع تعلق گرفته است.
جهانشاهی بیان کرد: از الزامات دیگر در قانون بودجه سال 96 اجرایی طرحهای هادی روستایی موضوع بند ب ماده 26 قانون برنامه 5 ساله ششم توسعه بوده است که حداقل بتوان 5 تا 8 درصد اعتبارات در راستای اجرای طرح هادی روستایی اختصاص یابد و از این حیث نیز 17 هزار و 400 میلیون ریال حداقل اعتباری بوده است که ملزم بودیم در ارتباط با دستگاه اجرایی بنیاد مسکن لحاظ کنیم.
وی افزود: دستهای دیگر از اعتبارات نیز در راستای احداث و توسعه پایگاههای مقاومت بسیج است که هم از اعتبارات نفت و هم از اعتبارات تملک دارایی مکلف هستیم یک درصد اعتبار به این بخش اختصاص پیدا کند که سر جمع در این زمینه 5 هزار و 500 میلیون ریال اختصاص یافته است.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خراسان جنوبی تصریح کرد: در مجموعه اعتبارات شهرستان بیرجند از بودجه تملک 3 درصد نفت و قانون متوازان امکانات کشور در مجموع 764 هزار و 40 میلیارد ریال اعتبار به شهرستان اختصاص یافته که نسبت به سال گذشته 71.5 درصد رشد داشته است.
جهانشاهی گفت: در زمینه تنظیم پروژهها سعی شده است در راستای اجرایی قانون برنامه بودجه 96 گام برداشته شود و با اولویت پروژههای نیمه تمام اقتصاد مقاومتی انجام شود.
وی افزود: در مجموع 261 پروژه امسال در شهرستان بیرجند پیشبینی شده که در قالب 26 فصل و 63 برنامه در بین 38 دستگاه اجرایی خدمترسان انجام خواهد شد.
کلمات کليدی: قالب ،قانون ،خدمترسان ،پروژه، اقتصاد مقاومتی،برنامهریزی