دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۲۰
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی:

لزوم توجه به بسته‌بندی محصولات صنایع دستی/ فروشگاه های زنجیره ای صنایع دستی راه اندازی می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای صنایع دستی احیا و راه اندازی می‌شود، گفت: باید به نحوه بسته بندی تولیدات سنتی و صنایع دستی خود توجه ویژه ای داشته باشیم.
لزوم توجه به بسته‌بندی محصولات صنایع دستی/ فروشگاه های زنجیره ای صنایع دستی راه اندازی می‌شود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری شبستان؛ حسن رمضانی امروز (29 خرداد) در مراسم تقدیر از شهرستان های برتر دومین نمایشگاه منطقه ای شرق کشور و همچنین تجلیل از 12 صنعتگر مشارکت کننده در یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم استان اظهار کرد: امروز شرایط صنایع دستی کشور در مسیر صحیحی قرار دارد در حالی که در گذشته به دلیل تحریم های اقتصادی و سیاست های کلان گردشگری خیلی نمی شد امیدی به اشتغال زایی صنایع دستی در داخل کشور داشت.
 
وی با تاکید بر اینکه صنایع دستی ارتباط تنگاتنگی با گردشگری دارد، افزود: رونق گردشگری رونق صنایع دستی را به دنبال دارد.
 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی به فروش صنایع دستی به گردشگران اشاره کرد و گفت: اگر هنرمندان صنایع دستی برای بازارهای جدید تلاش کنند مطمئناً پول آنان به کشور برمی گردد و در سال های اخیر آمار گردشگران در کشور رشد بسیاری داشته است و اکنون ایران از مهمترین مقاصد سفر دنیا است.
 
رمضانی ادامه داد: در خراسان جنوبی نیز ورود گردشگران نسبت به سنوات گذشته افزایش چند صد درصدی داشته و از طرفی در نوروز امسال 600 میلیون تومان صنایع دستی فروخته شده است.
 
وی با بیان اینکه دولت در تمام شهرستان ها در تدارک ساخت بازارچه صنایع دستی است، افزود: صنایع دستی به عنوان یکی از مسیرهای توسعه کشور و رونق اقتصادی مطرح است و در این زمینه بخشی از تدارک کار برعهده دولت است اما باید افزایش راندمان تولید، توجه به اصالت فرهنگی و کاربردی شدن صنایع دستی محصول تلاش هنرمندان باشد.
 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بیان کرد: امیدواریم هنرمندان و صنعتگران با ایجاد تشکل های مردم نهاد و با همفکری و هم افزایی و همکاری بتوانند شرایط صنایع دستی خراسان جنوبی را ارتقا دهند.
 
رمضانی با اشاره به اینکه امسال با پیشنهاد دولت تمام هنرمندان صنایع دستی می توانند از بیمه استفاده کنند، گفت: سازمان میراث فرهنگی 75 روستا را مشخص کرده تا در زمینه رونق صنایع دستی و اشتغال به آن توجه ویژه کند که در این راستا در خراسان جنوبی روستا خور شهرستان خوسف و نایبند شهرستان طبس مدنظر قرار گرفته و اعتبار اختصاص یافته که در روزهای آینده اقداماتی برای آموزش صنایع دستی و اقامتگاه بوم گردی در این دو روستا انجام خواهد شد.
 
وی ثبت ملی روستای خراشاد بیرجند به عنوان روستای حوله بافی کشور خبر داد و عنوان کرد: حوله بافی( تو بافی یا تون بافی) از صنایع دستی اصیل و بومی خراسان جنوبی است که به مهارت تولید انواع پارچه های سنتی پنبه ای یا ابریشمی گفته می شود.
 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی افزود: اعتبارات ملی و استانی در بخش صنایع دستی و میراث فرهنگی و گردشگری رشد چشمگیری داشته است.
 
رمضانی با تاکید بر اینکه فروشگاه های زنجیره ای صنایع دستی احیا و راه اندازی می‌شود از هنرمندان صنایه دستی استان درخواست کرد از فضای مجازی و تمام ظرفیتها و توان خود برای ارتقای صنایع دستی استان استفاده کنند و باید به نحوه بسته بندی تولیدات سنتی و صنایع دستی خود توجه ویژه ای داشته باشیم.
 
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۶۶۶۳
کلمات کليدی: فروشگاه زنجیره ای | مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی | بسته بندی | صنایع دستی |