دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۴
مدیرکل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی:

رونق گردشگری باعث رونق صنایع دستی می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه صنایع دستی و گردشگری با یکدیگر ارتباط تنگاتنگ و نزدیکی دارند گفت: رونق گردشگری باعث رونق صنایع دستی می‌شود.
رونق گردشگری باعث رونق صنایع دستی می‌شود
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم؛  حسن رمضانی ظهر امروز در جلسه تقدیر از شهرستان‌های برتر دومین نمایشگاه منطقه‌ای صنایع دستی شرق کشور و تجلیل از صنعتگران مشارکت کننده در یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم اظهار داشت: شرایط صنایع دستی در کشور در مسیر صحیحی قرار دارد و مهم است که در کشور جهت‌گیری‌هایی ایجاد شود و طبیعتاً در شرایطی که در گذشته داشتیم نمی‌شد امید بسیاری به اشتغال‌زایی و درآمدزایی در بخش صنایع دستی کشور داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه این شرایط اعم از تحریم اقتصادی و صادرات نفت بود که نمی‌توان از آن جلوگیری کرد بیان کرد: در گذشته گردشگران کسانی بودند که باید کمیته امداد هزینه بازگشت آنها را تقبل می‌کرد اما در حال حاضر اینگونه نیست.

رمضانی با بیان اینکه صنایع دستی و گردشگری با یکدیگر ارتباط تنگاتنگ و نزدیکی دارند تصریح کرد: رونق گردشگری باعث رونق صنایع دستی می‌شود و اگر تولیدکننده صنایع دستی برای یافتن و صادر کردن تولید و اشتغال خود بازار را پیدا کنند باعث ارزآوری برای کشور می‌شود.

600 میلیون تومان درآمد فروش صنایع دستی در نوروز امسال بوده است
وی با اشاره به آمار فروش صنایع دستی و گردشگری در استان خاطرنشان کرد: آمار گردشگران در کشور رشد زیادی داشته است و ایران یکی از مقاصد گردشگران دنیا است که سازمان جهانی گردشگری امسال برای سومین بار ایران را دارای رشد زیاد گردشگر اعلام کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی یادآور شد: تعداد ورودی گردشگران به خراسان جنوبی رشد چند درصدی داشته است در حالی که در نوروز گذشته 600 میلیون تومان درآمد فروش صنایع دستی در 15 روز بوده است.

رمضانی با بیان اینکه در همه شهرستان‌ها دولت درصدد راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی است اظهار داشت: فقط بخشی از کار بر عهده ما است و دولت تنها می‌تواند تدارکات را انجام دهد و مابقی کارها مانند بالابردن راندمان کاربردی صنایع دستی و حساسیت نسبت به تولیدات برعهده هنرمندان است.

صنعتگران با ایجاد تشکل‌های مردم نهاد برای ارتقا صنایع دستیهمفکری کنند
وی با بیان اینکه امیدوارم صنعتگران با ایجاد تشکل‌های مردم نهاد برای ارتقا صنایع دستی در استان با هم همفکری کنند افزود: امسال در کشور اتفاقات خوبی افتاد و با موافقت رئیس جمهور هنرمندان می‌توانند از بیمه استفاده کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه در گذشته بیشتر بافندگان فرش از بیمه استفاده می‌کردند گفت: در این راستا تلاش شد سهم استان را از بیمه بالا ببریم.

وی افزود: میراث فرهنگی 75 روستا را در کشور برای رونق یافتن صنایع دستی معرفی کرده که در این راستا دو روستای خور و نایبندان از خراسان جنوبی شامل این طرح شده که قرار است اقامتگاه بوم‌گردی و کارگاه‌های صنایع دستی و غیره در اینجا ایجاد شود.

صنایع دستی استان بسته‌بندی مناسبی ندارد
رمضانی تصریح کرد: روستای خراشاد به عنوان روستای ملی حوله بافی به ثبت رسیده است که منتظر اعلام ثبت آن از طرف سازمان ملی هستیم که به زودی اعلام خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه  در استان شاهد رشد چشمگیر اعتبارات ملی و استانی در بخش صنایع دستی و گردشگری بوده‌ایم گفت: این اعتبارات در زمینه زیرساخت‌ها و صنایع دستی و غیره هزینه خواهد شد.

وی با بیان اینکه صنایع دستی استان بسته‌بندی مناسبی ندارد تصریح کرد: برای سرمایه‌گذاری در بسته‌بندی باید فکر کرد چراکه در مسیر خوبی قرار داریم به شرط اینکه با یکدیگر همکاری کنیم و با هم افزایی و همکاری بیشتر مشکلات از سر راه برداشته می‌شود.
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۶۶۶۷
کلمات کليدی: سرمایه‌گذاری ،بسته‌بندی ،بسته‌بندی ،بافندگان ،استان ،صنایع دستی، رئیس جمهور ،هنرمندان