به گزارش پایگاه خبری خراسان تایم به نقل از خبرنگار اعزامی،بهنام باریکبین بعداز ظهر امروز در مراسم تجلیل از کارمندان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بیرجند با تاکید بر اهمیت تقویت روحیه امید، شور و نشاط اجتماعی و اداری، اظهار داشت: وجود شادی و نشاط در جامعه آنقدر با اهمیت است که در دین اسلام هم بارها به آن اشاره شده است.
وی افزود: منظور از نشاط در جامعه آرامش فکری به دور از هرگونه دغدغه اضافه و یا افکار پریشان در بین مردم است اما امروزه هیاهوی زندگی شهری سبب شده تا این نشاط به تدریج در جامعه کمتر از گذشته شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بیرجند تصریح کرد: از آنجایی که نیروی انسانی یک سازمان ارزشمندترین سرمایه آن سازمان محسوب میشود با گسترش فرهنگ سالماندیشی، قدردانی و تقویت روحیه متقابل لازم است که در برنامهریزی آموزشی سازمانها مد نظر قرار گیرد.
باریکبین یادآور شد: با گسترش فرهنگ پیشگیری و درک مفاهیم روح و روان نیروی انسانی میتوان از ایجاد ناراحتیهای عصبی و روانی و بدنبال آن بیماریهای جسمی و ذهنی جلوگیری کرد.
وی ضمن تاکید بر افزایش نشاط و امید اجتماعی در موسسات آموزشی و سازمانها، بیان داشت: سیستمهای مبتنی بر اهداف راهبردی و توسعهای فضای مناسبی برای افزایش روحیه همدلی و اعتماد متقابل در بین پرسنل ایجاد میکنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بیرجند یادآور شد: امروز هیچ حکومتی بدون حمایت
و همراهی مردم قادر به تحقق اهداف خود نیست لذا باید افزایش امید و نشاط درون و برون سازمانی در دستور کار باشد و سخنان مقام معظم رهبری که همواره سرشار از امید است باید سرلوحه برنامههای راهبردی مسوولان قرار گیرد.
باریکبین گفت: بد اخلاقیهای اجتماعی در روحیه افراد بسیار تاثیرگذار است و شور و نشاط اداری و کاری را تنزل میدهد و در انتها راندمان پایین کاری پرسنل را بهدنبال دارد.
وی به کمرنگ شدن رعایت مبانی اخلاق اسلامی در سیستمهای کاری و اجتماعی اشاره کرد و گفت: بداخلاقیهای اجتماعی روحیه کاری افراد را تنزل میدهد و شور و نشاط اداری و کاری را پایین میآورد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بیرجند در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دغدغههای اعتباری و مالی این دانشگاه، گفت: ردیف اعتباری ابلاغی از سوی وزارتخانه برای بیمارستانها و مراکز خدمات درمانی وجود ندارد و اعتبارات دانشگاه طی سالهای اخیر از 70 درصد به 30 درصد کاهش پیدا کرده است.
باریکبین متذکر شد: 70 درصد هزینههای جاری دانشگاه و مراکز بهداشتی درمانی باید از درآمدهای تخصصی و بیمارستانی تامین شود.
وی از کسری اعتباری و ضرر و زیان بیمارستانهای خراسان جنوبی خبر داد و گفت: اگر این رقم را زیر 350 میلیون ریال لحاظ کنیم تقریباً همه مراکز خدماتی درمانی و بیمارستانی استان ضرر میدهند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بیرجند این دانشگاه را به عنوان یکی از مهمترین مراکز آموزش عالی شرق کشور نام برد و افزود: با راهاندازی بیمارستان رازی و مرکز شیمیدرمانی بیرجند مشکل کمبود فضای آموزشی و درمانی مرکز خراسان جنوبی برطرف میشود.