به گزارش پایگاه خبری خراسان تایم به نقل از خبرنگار اعزامی،سردار شهید محمود کاوه، در اول خرداد ماه سال 1340درخانواده ای مذهبی ودوستدار اهل بیت چشم به جهان گشود.
وی در سالهای دفاع مقدس، فرماندهی لشگر 155 ویژه شهدا را بر عهده داشت و از شاگردان شهید «محمد بروجردی» به شمار میرفت.
«محمود کاوه»، پس از سال ها جهاد و حماسه آفرینی در جبهههای غرب کشور، در11شهریور سال 65، در منطقه حاج عمران، شربت شهادت نوشید و پیکر پاکش در گلزار شهدای مشهد به خاک سپرده شد.
در سالروز شهادت سردارمحمد کاوه گفتگویی خواندنی با زهرا کاوه تنهایادگار شهید کاوه که در هنگام شهادت پدر حتی سنش به 2سال هم نرسیده است داشته ایم.
از او می خواهیم خودارا معرفی کند :زهرا کاوه هستم فرزند شهید بزرگوار محمود کاوه که در هنگام شهادت پدرم تنها یکسال و نه ماه داشتم ودر حال حاضر با توجه به رشته ی تحصیلی ام مشغول به کار در یکی از وزارتخانه ها و ساکن تهران هستم .
از اومی خواهیم دروصف کلمه پدر سخن بگوید:
واژه پدر برای کسی که حضور او را در زندگی مادی خود تجربه نکرده است معنای متفاوتی دارد . شاید درک گرمای آغوش پدر برایم سخت باشد اما درک حضور معنوی اش در تک تک مراحل زندگیم به قدری برایم واضح است که شاید کمتر کسی توانسته باشد اینطور پدرش را درک کند .
وی درپاسخ به این سوال که چه شناختی از پدرتان داشته ودارید گفت:شناخت انسانها وقتی در کنارت حضور مستمر دارند نیز کاملا امکان پذیر نیست چه رسد به اینکه بخواهی او را از زبان دیگران بشناسی . من دوست دارم بیشتر او را بشناسم اما منابع شناختم بسیار محدود اند . با اینحال این منابع خودشان به قدری ارزشمند و مطلعند و یا شاید پدر به قدری دارای شاخصه های انسانی بوده است که سبب شده خیلی ها بسیاری از ابعاد وجودی اش را از مستندات موجود بشناسند و به عنوان یک انسان به این چنین همنوعی افتخار کنند.
زهرا می گوید:
من پدررا از زبان مادرم ، خانواده ام و دوستان و همرزمانش شناختم و به جرات میگویم افتخار میکنم به جوان بیست وپنج ساله این مرز و بوم که با تکیه بر ایمان و سرشت پاکش و پیروی از ولایت فقیه توانست الگویی باشد برای جوانان ایران عزیزمان تا بدانند حق گرفتنی است .
فرزندبزرگوار شهید کاوه در پاسخ به این سوال که با توجه به این شناخت ها آیا توانسته اید به منش واخلاق محمود کاوه نزدیک شوید گفت:نزدیک شدن به منش آن بزرگوار دست نیافتنی نیست اما من تاکنون نتوانسته ام حتی خودم را با ایشان مقایسه کنم .
وی در خصوص لباس سبزی که در دوران کودکی برتن کرده است گفت:آن لباس را مادرم برایم تهیه کرد . یادم میاید تنها یکدست لباس سپاه نداشتم و بیشتر بودند. شاید آن لباس را دوست داشتم چون نه تنها در بیشتر عکسهای پدرم بر قامتش بود بلکه مادرم نیز یک سپاهی بود و آن رنگ را بر قامت بسیاری از مردانی که دوستشان داشتم از جمله دایی هایم و همرزمان پدرم به صورت مستمر میدیدم و البته از آن آرامش میگرفتم. که البته این موضوع سبب شد که خودم نیز یک پاسدار باشم .
زهرا کاوه به عنوان سخن پایانی اینگونه پاسخ می دهد:شناخت زوایای شخصیتی جوانان شاخص معاصر این قرن میتواند موجب ایجاد الگو برای جوانان این دهه که هیچ تصوری از شهیدان ندارندباشدوامیدوارم به فرمایش مقام معظم رهبری نخبگان فرهنگی بتوانندبرای جوانان امروزدر یافتن الگوی مناسب و تحقق اهداف و آرمانهای والای این کشور قدم های موثری بردارند.
فرزند بزرگوار شهید کاوه می گوید:بصیرت افزایی و دوری از بی تفاوتی درباره آینده ی کشورشان تنها عواملی است که جوان جامعه امروز را می تواند در پیشبرد اهداف والای شهیدان دخیل کند و این امر اتفاق نمی افتد مگر با افزایش مطالعه اخبار و تاریخ جوامع مختلف و ما باید به عنوان جوانان جامعه امروز چشمانمان را باز کنیم و با توجه به سرعت انتقال اطلاعات هیچ خبری را بدون استناد نپذیریم و
آگاه باشیم که دشمنان ما در سالهای دفاع مقدس همچنان زخم خورده و کینه به دل دارند تا هر طور شده اهداف شومشان را در مملکتمان پیاده کنند که البته کور خوانده اند و این مملکت ، مملکت امام زمان است و به این بادها نمیلرزد .