دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۱
وقتی پشتکار و اراده معجزه می‌کند؛

کار آفرین موفق بیرجندی، اقتصاد مقاومتی را با پرورش قارچ صدفی عملیاتی کرد

کارآفرین بیرجندی گفت: امروزه جوانان معمولا به امید اشتغال به سمت‌های دولتی وارد دانشگاه می‌شوند، اما در اوضاع اقتصادی فعلی نمی‌توان به شغل دولتی نیز امیدوار بود. پس نباید دست روی دست گذاشت، بلکه باید به سراغ کارآفرینی رفت و حتی زمینه اشتغال چندین جوان را نیز فراهم کرد.
کار آفرین موفق بیرجندی، اقتصاد مقاومتی را با پرورش قارچ صدفی عملیاتی کرد
 
امیر امینی‌نسب، یکی از کارآفرینان موفق خراسان‌جنوبی درحوزه تولید قارچ صدفی است که در شروع توانسته در این راه برای 2نفر اشتغالزایی کرده و به عنوان تنها مرکز تولید قارچ صدفی در استان فعالیت کند.
وی تمرکز بر مشاغل بومی و همچنین تکیه بر پتانسیل‌های محلی را یکی از دلایل ورود به این حوزه دانست و درباره الزامات این کار گفت: مهم‌ترین شرط در پرورش قارچ با توجه به حساسیت بالای قارچ صدفی به دما و رطوبت، فضای مناسب است که درصورت مهیا نبودن، می‌تواند منجر به ایجاد کپک شود.
وی سرمایه شروع این کار را آنچنان بالا نداست و گفت: برای تامین مالی، می‌توان از تسهیلات با بهره کمتر استفاده کرد و با تلاش و پشتکار موانع را کنارگذاشت.
این کارآفرین جوان با توجه به شرایط اشتغال جوانان در برهه کنونی گفت: امروزه جوانان معمولا به امید اشتغال به سمت‌های دولتی وارد دانشگاه می‌شوند، اما در اوضاع اقتصادی فعلی نمی‌توان به شغل دولتی نیز امیدوار بود. پس نباید دست روی دست گذاشت، بلکه باید به سراغ کارآفرینی رفت و حتی زمینه اشتغال چندین جوان را نیز فراهم کرد.
امینی‌نسب به چالش‌ها و موانع پیش روی یک کارآفرین در شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی اشاره کرد و گفت: لازمه هدایت و اشتیاق جوانان به کارآفرینی، فرهنگ‌سازی است؛ یعنی به شغل آزاد و کارآفرینی به عنوان شغل کوتاه‌مدت و درمقابل به شغل دولتی بلندمدت نگریسته نشود.
وی در ادامه اظهار کرد: در دهه‌های ۸۰ و ماقبل، شغل‌های آزاد بین مردم محبوبیت بالاتری داشت، بازارها خوب بود و مردم اغلب به بازار آزاد روی می‌آوردند، اما با بروز فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها متاسفانه بازار آزاد کساد شد و مردم از آن قطع امید کردند و اغلب برای پشت میزنشینی در تلاش هستند.
وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی بسیار دقیقی برای توسعه کار خود انجام داده‌است، اینگونه گفت: من توسعه را به معنای افزایش کمی و کیفی محصول خود می‌دانم که خود این کار، موجب جذب و اشتغال نیروی کار بیشتری خواهدشد.
وی در پایان، مدیریت را عنصر اصلی هرکاری دانست و گفت: مدیریت در هرکاری مهم است بطوریکه می‌توان به طور حتم گفت مدیریت درست، 50درصد پیشبرد کارهاست.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۲۱۰۷۱
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , اقتصاد مقاومتی , قارچ صدفی , کارآفرینی