يکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۵
بخش دوم / گفتگو با مخترع کمربند هوشمند علائم حیاتی

مسئولان قصه پر غصه فرار مغزها را تکرار نکنند

مخترع و پژوهشگر جوان کشور از " اعتماد یک مسئول به جوانان " به عنوان یکی از کلیدهای پیشرفت کشور یاد کرد و گفت: ما در کشور جوانان صاحب ایده و اختراع کم نداریم اما اگر مسئولین به جوانان اعتماد نکنند کشور پیشرفتی نخواهد داشت.
مسئولان قصه پر غصه فرار مغزها را تکرار نکنند
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خراسان تایم طرح فناورانه جناب آقای حسین نیک کار تحت عنوان "کمربند هوشمند علائم حیاتی درجمع آثار برتر جشنواره جهادگران علم و فناوری کشور قرار گرفت و این طرح در مراسم اختتامیه جشنواره که 11 اسفند در سالن همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود، تجلیل خواهد شد.

حسین نیک کار در گفتگو با خبرنگار خراسان تایم با بیان اینکه در کشور نهاد رسمی جهت حمایت از مخترعین وجود ندارد، تاکید کرد: در سطح کشور حمایت های لازم از مخترعین صورت نمی گیرد و اگر نهادی هم برای کمک به مخترعین وجود داشته باشد بروکراسی اداری آن فرآیند پیچیده ای دارد.
 
وی از " اعتماد یک مسئول به جوانان " به عنوان یکی از کلیدهای پیشرفت کشور یاد کرد و گفت: ما در کشور جوانان صاحب ایده و اختراع کم نداریم اما اگر مسئولین به آنان اعتماد نکنند و امکانات در اختیارشان قرار ندهند نه تنها جوانان را دلسرد می کنند بلکه کشور هم به پیشرفت لازم نمی رسد و با این عمل قصه پر غصه فرار مغزها تکرار می شود.
 
مخترع و پژوهشگر جوان کشور گفت: ایده از طریق بوجود آمدن یک مسئله یا یک سوال در ذهن  بوجود می آید که برای حل آن سوال  باید راه حل پیدا بشود و این راه حل همان ایده ای است که تبدیل به اختراع می شود.
 
 نیک کار تاکید کرد: به نظر من هر انسانی صاحب ایده و اختراع است اما کلید موفقیت وابسته به سه عامل "توکل"  "توسل" و "تلاش زیاد" است چرا که خدای متعال در سوره نور می فرماید تلاشتان را بکنید اما نتیجه را به من بسپارید.
 
وی از "حس کردن وجود خدای متعال" به عنوان مهمترین عامل پیشبرد موفقیت نام برد و تصریح کرد: از دیگر مواردی که در موفقیت اثرگذار است دعای خیر پدر و مادر است که در موفقیت بنده نیز تاثیر به سزایی داشت.
 
مخترع و پژوهشگر جوان کشور با بیان اینکه در پیشبرد یک طرح و اختراع حمایت های مالی امری ضروری و مهم به شمار می آید، خاطرنشان کرد: به علت عدم حمایت های لازم نتوانستم به مسابقات لهستان اعزام بشوم و در طول این مدت غیر از بسیج علمی- پژوهشی از طرف هیچ نهاد دیگری حمایت نشده ام که این جای تاسف دارد.

 نیک کار با بیان اینکه یکی از اختراعات ایشان در رده بندی جهانی مطرح است، افزود: باز هم تاکید می کنم که اعتماد یک مسئول به جوانان خیلی می تواند سرنوشت ساز و تعیین کننده باشد.  

وی ادامه داد: از ریاست محترم سازمان بسیج علمی پژوهشی استان خراسان جنوبی جناب آقای قدیانی و نیز آقای سرهنگ عقیلی پور همچنین آقای مهندس لطفی مسئول پارک علم و فناوری استان تشکر ویژه ای دارم چرا که در زمینه اختراعات به بنده کمک های شایانی داشتند.
 
مخترع و پژوهشگر جوان کشور در پایان گفت: از آقای سرهنگ سعید امینی و نیز از خانواده خودم تشکر می کنم و  امیدوارم کشور همیشه در حال پیشرفت و ترقی باشد.


بخش نخست مصاحبه:

http://www.khorasantime.ir/fa/doc/interview/3891/
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۳۹۵۹
کلمات کليدی: مخترع ، جوان، کمربند هوشمند علائم حیاتی ، علائم حیاتی ، متفکر ، مسئولان ، قصه پر غصه ، فرار مغزها