شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۷
مدیرتجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی خبرداد:

طرح ملی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی در خراسان‌جنوبی اجرا می‌شود

مدیرتجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی از اجرای طرح ملی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی در خراسان‌جنوبی خبر داد.
طرح ملی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی در خراسان‌جنوبی اجرا می‌شود
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مجتبی ابراهیمی گفت: طرح ملی الگوی جدید توسعه مشاغل خانگی در کشور قرار است در 8 استان کشور به صورت پایلوت به اجرا درآید که خراسان‌جنوبی یکی از این استان‌ها است.
وی اظهار کرد: این طرح با نظارت و راهبری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی است که در بازه 7 ماهه به اجرا درآید.
مدیر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: نقش جهاددانشگاهی در این طرح به نوعی مداخله توسعه ای و تسهیل‌گری بوده به این شکل که در 3 مرحله شناسایی مزیت‌ها و ظرفیت‌های استانی در حوزه مشاغل خانگی، آموزش و توانمندسازی و ارائه مشاوره‌های شغلی و اتصال به بازارکار  ایفای نقش می‌کند. 
ابراهیمی افزود: در این راستا به کمک و همکاری دستگاه‌های اجرایی، کارآفرینان، صاحب‌نظران و سرمایه‌گذاران حوزه مشاغل خانگی نیاز است که در این راستا سلسله جلساتی برگزار شده و در ادامه نیز برگزار خواهد شد .
وی یادآور شد: قرار است در این طرح1500 نفر با ویژگی‌های مشاغل خانگی مدنظر جهاددانشگاهی گزینش شوند و در این پروسه سه مرحله ای قرار گیرند و این اقدام با هدف ایجاد مشاغل پایدار در این حوزه انجام خواهد شد.
مدیر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، توسعه مشاغل کوچک و متوسط به طور عام و توسعه مشاغل خانگی به طور خاص با هدف افزایش درآمد و ثروت در جامعه است،گفت: کسب و کار و مشاغل خانگی یکی از زمینه های افزایش مشارکت مردم در اقتصاد است . 
ابراهیمی ادامه داد:  مشاغل خانگی همچنین یک راهکار مناسب برای توسعه اشتغال های خرد و متوسط به ویژه برای افراد بیکار دارای مهارت کافی در انجام برخی از فعالیت ها است که به دلیل بازار نامناسب اشتغال نمی توانند جذب بازار شوند . 
وی یادآور شد: امروزه کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب می‌شود که از جمله مزایای آن، حذف هزینه‌های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و هزینه رفت و آمد، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه‌های کار خانوادگی و امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی بین اعضای خانواده است .

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۰۰۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , مشاغل خانگی , اشتغال