به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمد مهدی مروجالشریعه پیش از ظهر امروز در مراسم نکوداشت پروفسور کامیابیمسک، اظهار داشت: پروفسور کامیابیمسک از نخبگان و مفاخر بزرگ خراسانجنوبی است که برای بسیاری از مردم این استان ناشناخته مانده است و دانشگاهیان و صاحبان اندیشه و قلم بهتر و عمیقتر به این شخصیتهای علمی پی میبرند.
وی از مهمترین استراتژیهای توسعه خراسانجنوبی را توسعه روابط بینالمللی ذکر کرد و بیان داشت: این استان علاوه بر محدودیتهای موجود از ظرفیتها و پتانسیلهای طبیعی، اقتصادی و منابع انسانی برخوردار است.
استاندار خراسانجنوبی با بیان اینکه خراسانجنوبی از استانهای فرهنگ دوست، نخبهپرور و مراکز زایش و تولید فرهیختگان در کشور است، ادامه داد: به طور قطع با وجود این ظرفیتها حق این استان با توجه به ارتباطات محدود فراتر از این حرفها است.
مروجالشریعه تبیین کرد: جهت توسعه روابط بینالملل باید مدیران علاقهمند و پیشرو باشند و همچنین چهرههای شاخص علمی و فرهنگی استان که متعلق به این آب و خاک هستند، بازگشت و بازنگری نسبت به زادگاه خود داشته باشند و به استراتژی ( توسعه روابط بین الملل) به عنوان یکی از محورهای توسعه استان کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه باید بتوانیم به هر طریق ممکن مانند کشف نخبگان و فرهیختگان در توسعه روابط عمومی بینالمللی استان فعالیت داشته باشیم، اضافه کرد: مزیتها و پتانسیلهای این استان کم نیست و والاترین مزیت خراسانجنوبی وجود منابع انسانی فرهیخته است.
استاندار خراسانجنوبی به دو شهر فردوس و بیرجند اشاره کرد و گفت: در شاخصهای تاریخی و فرهنگی برخی از شهرهای استان از بسیاری کشورهای اروپایی بالاتر است و این قابلیت وجود دارد که به عنوان شهر هوشمند و خلاق بر اساس شاخصهای بینالمللی معرفی شوند.
مروجالشریعه اعلام کرد: دستگاههایی مانند میراث فرهنگی باید نسبت به ایجاد سایتهای فعال و شبکههای اطلاع رسانی بینالمللی جهت تبیین صحیح مسائل اقدام کنند و ارتباطات خود را با سفارتخانههای کشور در دنیا تقویت کنند.
وی مطرح کرد: با فعالیت در راستای حفاظت، توسعه امور و جذب توریست میتوانیم به موفقیت برسیم که در تحقق این مهم، دستگاههای تخصصی استان، کارگروههای استانی و شورای برنامهریزی نقش مؤثری دارند.
استاندار خراسانجنوبی تأکید کرد: باید شخصیتهایی نظیر پروفسور احمد کامیابی مسک را به دانش آموزان منطقه معرفی کنیم زیرا با این اقدام انگیزه شروع حرکت در مسیر تعالی و رشد در آنها هویدا میشود.
مروجالشریعه همچنین به برگزاری نمایشگاه کتاب و کتابهای ارائه شده در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: بهتر بود در نمایشگاه امسال به جای کتابهای ترجمه شده دانشمندان غربی گر چه محترم هستند، کتابهای دانشمندان و فرهیختگان استان ارائه میشد و باید این موضوع را در اولویت قرار میدادیم.
وی با تأکید بر اینکه جهت نکوداشت و بزرگداشت بزرگان علمی نباید به یک یا دو جلسه اکتفا کنیم، خاطرنشان کرد: نباید از شخصیتهای فرهنگی، تاریخی، علمی، ادبی و هنری استان غافل شویم و این حق نسل حاضر است که بداند با چه آثار و افراد ارزشمندی مواجه هستند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , توسعه , استراتژی