پنجشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۰۰
فرماندار فردوس:

فردوس در مقابله با حوادث به ویژه زیرساخت‌های روستایی آمادگی ‌ندارد

فرماندار فردوس با انتقاد از آسیب پذیری فردوس در مقابل حوادث طبیعی گفت: سیل ابتدای امسال در فردوس نشان داد که در مقابله با حوادث به خصوص زیرساخت‌های روستایی، آمادگی لازم را نداریم.
فردوس در مقابله با حوادث به ویژه زیرساخت‌های روستایی آمادگی ‌ندارد
 
به گزارش گروه اجتماعی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری تسنیم، مهدی ابراهیمی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان فردوس اظهار داشت: آموزش جدی دهیاران و آمادگی کامل گروه‌های امداد و نجات باید در دستور کار ستاد مدیریت بحران قرار گیرد و در مواقع بحران به سهولت بتوانیم از امکانات بخش خصوصی استفاده کنیم.
وی ارائه اطلاعات به موقع هواشناسی به کشاورزان با طراحی سامانه یکپارچه برای مقابله با سرمازدگی محصولات کشاورزی را خواستار شد و گفت: ساختمان پژوهشکده انار شهرستان که باید بازوی کمکی کشاورزان برای تولید محصول با کیفیت باشد متاسفانه در حال تخریب است و انارستان دانشگاه آزاد اسلامی از رسالت اصلی خویش فاصله گرفته و به فروش انار روی آورده است.
ابراهیمی با اشاره به فرسودگی ساختمان برخی ادارات و مدارس از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست قبل از هر اتفاقی به فکر نوسازی آنها باشند.
فرماندار فردوس با بیان اینکه آموزش در بحث مدیریت بحران نقش اساسی دارد بر آموزش همگانی و مستمر تاکید کرد و گفت: باید دستگاه‌های متولی در مواقع بحران از امکانات لازم برخوردار باشند تا در حوادث دچار بحران بزرگتری نشویم.
معاون برنامه‌ریزی و امو عمرانی فرماندار فردوس نیز با انتقاد از عدم حضور برخی اعضای اصلی شورای هماهنگی مدیریت بحران در جلسه خاطرنشان کرد: در ماه‌های آینده مانور ساعت صفر در فردوس برگزار خواهد شد و از مدیرانی که در کمترین زمان در محل مورد نظر حضور یابند رسما تقدیر و به استانداری معرفی خواهند شد.
مرتضی رئیسی میرزاقلی از دستگاه‌های متولی خواست لایروبی کانال‌های عبور آب، بازدید از مسیر رودخانه‌ها، ذخیره مواد سوختی، آمادگی ماشین آلات شهرداری و راهداری، راه اندازی تیم‌های امدادرسانی خودرویی و آمادگی هیئت‌های مذهبی شهرستان برای اسکان اضطراری را رصد کنند تا در موقع بحران با مشکل مواجه نگردند.
وی خواستار فرهنگ‌سازی در بخش صنعت بیمه شد و افزود: هنوز برخی دامداران و کشاورزان آشنایی کامل با مزایای بیمه ندارند که تلف شدن ده‌ها راس دام در روزهای اخیر در شهرستان و بیمه نبودن این دام‌ها نمونه ای است که موجب شد سرمایه یک جوان نابود شود.
بخشدار اسلامیه نیز در این جلسه گفت: در بخش جمع آوری آب‌های سطحی و راه‌های روستایی دچار مشکلات زیادی هستیم  که با یک بارندگی روستاهای پر جمعیت ما آسیب می‌بیند.
سلمان شبانی تاکید کرد: متاسفانه در نگهداری راه‌ها یکی از مهمترین دغدغه‌های مسئول مربوطه تامین تجهیزات مانند سوخت و لاستیک یک ماشین راهداری است که باید رفع شود و اتمام پروژه‌هایی که به مدیریت بحران در روستاها مربوط می‌شود نیاز به تامین اعتبار دارد.
در این جلسه برخی اعضای جلسه به بیان مشکلات، کمبودها و راه‌کارهای حوزه مدیریتی خود پرداختند که لزوم کشت جایگزین  و کم آب بر با توجه تغییر اقلیم منطقه، توجه ویژه به بحث مدیریت آب و استفاده از روش‌های نوین آبیاری، اهمیت دادن به آموزش مردم و برگزاری مانور مدیریت بحران و سنجش میزان آمادگی دستگاه‌های امدادرسان از مهمترین مواردی بود که مطرح شد.

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۱۲۰
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , فردوس , حوادث