به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از خبرگزاری فارس، محمد زهرایی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه مجتمع پرورش شترمرغ فدک روستای نوغاب گلندر سربیشه اظهار داشت: اقتصادمقاومتی حمایت از قطبهای صنایع تبدیلی است.
وی با بیان اینکه مجتمع پرورش شترمرغ فدک به نمایندگی از 150 پروژه اقتصادمقاومتی افتتاح شده است، گفت: امروز 150 کارگاه تولیدی کمک اشتغال روستایی اقتصادمقاومتی با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال در عرصههای شیلات، زنبورعسل، علوفه، هیدروپونیک، ورمی کمپوست، قارچ خوراکی، صنایع دستی، گیاهان دارویی، پروش ماکیان و شترمرغ افتتاح شد.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی خراسانجنوبی با اشاره به اینکه باید در عمل بسیجی باشیم نه در شعار، افزود: در بحث اقتصادمقاومتی به جای اینکه عمل شود بیشتر به شعار پرداخته میشود.
زهرایی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا به نیروی انسانی خود وابسته هستند، تصریح کرد: جریان اطلاعات و شفافسازی اطلاعرسانی در شهرستان و استان میتواند مبنای بروکراسی را حذف کند.
وی ادامه داد: کارگاه پرورش شترمرغ فدک با تمام توان شخصی افتتاح شده است اما بعد از گذشت 10 ماه همچنان آب و برق به این مجتمع وصل نشده است که کمک مسؤولان را میطلبد.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی خراسانجنوبی خاطرنشان کرد: با احتساب این کارگاه تعداد کارگاههای اقتصادمقاومتی افتتاح شده شهرستان سربیشه از سال گذشته تاکنون به حدود 50 کارگاه میرسد.
زهرایی اظهار کرد: مشکلات در کارگاههای اقتصادمقاومتی باید در کارگروه استانی و کمیته اقتصادمقاومتی به صورت مصداقی مطرح شود و این مشکلات در کارگروهها برطرف شود.
وی ادامه داد: متاسفانه در کشور همواره دستورالعملهای اجرای شده نانوشته و دستورالعملهای نوشته شده اجرا نشده داریم.
مسؤول سازمان بسیج سازندگی خراسانجنوبی با بیان اینکه باید از اقتصادمقاومتی حمایت صورت بگیرد، گفت: به سرمایهگذاران انگیزه لازم داده و از آنها حمایت شود.
زهرایی عنوان کرد: وقتی سرمایهگذار در شهرستانی برای سرمایهگذاری رغبت پیدا میکند که زیرساختهای لازم مانند حمل و نقل، آب و برق فراهم باشد.
وی تصریح کرد: باید ارتباطی میان سرمایهگذار و آستان قدس رضوی برقرار شود و از ظرفیت آستان قدس رضوی نیز استفاده شود.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , صنایع , اقتصاد مقاومتی