سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۷
مدیر جهاد کشاورزی سربیشه تشریح کرد:

تلفیق روش‌های مبارزه متنوع، راهی برای نابودی علف‌های هرز زعفران

مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: تلفیق روش‌های مبارزه متنوع برای از بین بردن علف‌های هرز زعفران نتیجه بهتری خواهد داشت .
تلفیق روش‌های مبارزه متنوع، راهی برای نابودی علف‌های هرز زعفران
 
به گزارش گروه اقتصادی خراسان‌تایم به نقل از خبرگزاری ایسنا، مریم جوادی بایگی در خصوص کنترل علف هرز زعفران، اظهار کرد: علف‌هاي هرز با گياه زعفران از نظر آب، مواد غذايي و نور رقابت می‌کنند .
وی ادامه داد: علف‌هاي هرز با نفوذ در داخل بنه‌های زعفران باعث تخریب، ابتلای آن‌ها به امراض و حتی مرگ آن شده و در نتیجه باعث كاهش محصول می‌شوند .
مدیر جهاد کشاورزی سربیشه با بیان اینکه تلفیق چند روش مبارزه نتیجه بهتری خواهد داشت، افزود: بهتر است وجین علف‌های هرز و عدم استفاده از کودهای دامی نپوسیده در تلفیق با روش شيميایى صورت گیرد .
جوادی بایگی بیان کرد: در مزارع زعفران اولين وجين يا استفاده از علف‌كش‌ها بعد از برداشت گل‌ها (آبيارى دوم) به خصوص در مزارعى كه زعفران سال‌هاى اوليه رشد خود را سپرى مى‌كند، ضروری است .
وی افزود: در سطوح كم وجين همراه با سله‌شكنى دو بار به فاصله يك ماه از يكديگر بهترين روش قلمداد مى‌شود .
مدیر جهاد کشاورزی سربیشه بیان کرد: در سطح زياد وجين توجيه اقتصادى ندارد لذا مصرف علف‌كش  بدون تاثير سوء روي زعفران توصيه می‌شود .
جوادی بایگی در خصوص آبیاری و تغذیه مزارع زعفران اظهار کرد: زعفران‌کاران باید با توجه به اتمام فصل برداشت گل زعفران درخصوص آبیاری مزارع تا پایان فصل رشد با فاصله 20 روز تا یک ماه اقدام کنند .
وی یادآور شد: زعفران‌کاران لازم است با انجام آنالیز برگ و خاک در خصوص تغذیه مزارع زعفران به صورت محلول‌پاشی وکود آبیاری برای توسعه سطوح برگ و تقویت بنه‌های دختری تشکیل شده اقدام کنند .

انتهای پیام/4
Share/Save/Bookmark
کد مطلب:۱۰۸۴۹
کلمات کليدی: خراسان‌تایم , کشاورزی , زعفران