به گزارش گروه اقتصادی خراسانتایم به نقل از ایسنا، مریم جوادی بایگی اظهارکرد: خشکسالی ۱۷ ساله و افزایش ناگهانی رطوبت بین درختان بر اثر بارندگیهای کوتاهمدت، بر میزان قدرت پیشروی بیماری زنگ جارویی زرشک در استان افزوده است.
وی افزود: با تداوم خشکسالی، درختان به مرور زمان ضعیف شده و قدرت خود را از دست میدهند.
مدیر جهادکشاورزی سربیشه تصریح کرد: علائم بیماری شامل ظهور لکه های زرد یا نارنجی رنگ روی سطح برگ، ساقه های جوان و میوه ها در ابتدای شروع بیماری بوده و سپس با پیشرفت بیماری علائم جارویی شدن در سر شاخه های درختان ظاهر میشود.
جوادی بایگی ادامه داد: در این راستا پایش مستمر باغات زرشک در تمام نقاط شهرستان، جلوگیری از ورود نهال های آلوده به شهرستان، برگزاری کلاس های آموزشی برای کشاورزان در اولویت کار قرار گرفتهاند.
وی یادآور شد: همکاری باغداران با کارشناسان حفظ نباتات کمک بسیار موثری در پیشگیری از ورود این بیماری می کند.
انتهای پیام/4
کلمات کليدی: خراسانتایم , زرشک , خشکسالی